Meme coin staking bereikt toppunt met Crypto All-Stars – investeren nu crypto presale $800k mijlpaal bereikt?

1350 totale weergaven
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Een nieuwe crypto presale weet behoorlijk wat aandacht te trekken. De Crypto All-Stars ($STARS) token heeft de belangrijke mijlpaal van $800.000 bereikt, en lijkt hard op weg naar $ 1 miljoen. Verwacht wordt dat de introductie van een revolutionair stakingprotocol voor meme coins, de MemeVault, de populariteit flink zal aanjagen. Wat is hier aan de hand, en is het verstandig om nu ook te investeren?

Meme coin staking maakt $STARS populair

De belangrijkste toevoeging die Crypto All-Stars de meme coin ‘degenerates’ te bieden zal hebben, is de optie om meme tokens te staken in ruil voor extra rendement. Dit vernieuwde staking protocol wordt de MemeVault genoemd. In deze MemeVault is ruimte voor grote tokens zoals Pepe, Shiba Inu en Dogecoin.

Wie over Crypto All-Stars beschikt, krijgt nog eens extra rendement bovenop de stakingwinsten die deze tokens opleveren. Door veel Crypto All-Stars in te zetten kun jij je rendement met wel 3x verhogen.

Ook is het mogelijk om $STARS tokens zelf te staken, ook nu de presale nog niet ten einde is. Met een huidige geschatte APY van 1697% kunnen traders binnen één maand hun totaal aantal $STARS tokens zien verdubbelen. Hoe meer stakers, hoe minder hoog de stakingopbrengsten zullen zijn.

crypto all stars generieke hhoofdabeelding
Crypto All-Stars levert extra rendement op de beste meme coins.

De allereerste Crypto All-Stars investeerders wisten nog te melden dat zij geprofiteerd hadden van een APY van wel 5000%. Nu er al meer dan 430 miljoen $STARS tokens in de staking pool zijn geplaatst, is daar slechts een deel van over. Toch kan, zoals eerder beschreven, ook nu staken nog uiterst lucratief zijn.

Wie maximaal wil profiteren, moet echter wel snel zijn. In de eerste fase van de crypto presale was de waarde van 1 $STARS nog $ 0,001380000. Wie de munt nu koopt, betaald al $ 0,0014135 per token: een gevolg van de razendsnelle voorverkoop.

MAGA-voorbeeld populariteit Meme Coin sector

De recente prestaties van verschillende meme coins vormen een verklaring voor de populariteit van de Crypto All-Stars presale. Als simpel rekenvoorbeeld kunnen we meme coin MAGA ($TRUMP) gebruiken, die sinds vorig jaar een enorme stijging heeft laten zien.  Op 21 augustus 2023 stond de token op een alltime low, $ 0,007792. Op 1 juni bereikte de waarde van deze token een hoogtepunt, op liefst $ 17,52. Dit is liefst 2250X de oorspronkelijke waarde.

MAGA-investeerders hopen nu dat $TRUMP zich terugvecht in de Amerikaanse verkiezingsrace. Dit zou goed zijn voor de waarde van hun token en de cryptomarkt in het algemeen.

maga trump koers coinmarketcap 29-8
Trump (MAGA) steeg flink binnen één jaar. Bron: CoinMarketCap

Hoewel de token sindsdien flink gedaald is (met zo’n 80%) hebben traders die een jaar geleden instapten nog steeds een winst van 43610%.

Stel je nu eens voor dat MAGA-investeerders de token in de MemeVault hadden gestoken- dan hadden ze bovenop deze winst ook nog eens een groot aantal $STARS tokens kunnen krijgen. Bovendien kan men door $STARS te bezitten, extra rendementen kweken in de MemeVault.

Het staken van $STARS tokens zorgt er bovendien ook voor dat de token een natuurlijk deflatoir mechanisme kent. Hierdoor zal er niet alleen minder $STARS beschikbaar zijn, maar ook minder $TRUMP. Dit kan de koers van beide tokens een boost geven.

Crypto presale geeft meme coin sector boost

Sommige investeerders verwachten dat Crypto All-Stars een belangrijke rol kan gaan spelen in de toekomst van de meme coin wereld. Wanneer het staken van meme coins een buitengewoon rendement oplevert, zullen meer investeerders hier wel wat voor voelen.

Dit zorgt ervoor dat de vraag naar meme coins die in de MemeVault kunnen zal toenemen. Daarnaast neemt door het plaatsen van meme coins het aanbod op de langere termijn af. Deze twee elementen kunnen ervoor zorgen dat Crypto All-Stars het gehele meme coin segment laat stijgen.

Crypto All-Stars zelf kan als token ook in waarde stijgen, door staking en een grote vraag. Momenteel staan er al 430 miljoen tokens in een staking contract, en lijkt de crypto presale elk moment over de $ 1 miljoen te kunnen gaan – twee indicaties dat het vertrouwen onder vroege investeerders enorm groot is.

Wie nog in wil stappen moet er zodoende snel bij zijn: nu is er immers nog sprake van een gestaag oplopende presale prijs. Wanneer het eenmaal aan de vrije markt is, kan de waarde van de token snel stijgen.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Lees meer over:
crypto all-starsmeme coins

    Door: Tristan Fleerkate

    Eigenlijk per toeval is Tristan de wereld van het cryptonieuws ingerold. De sportverslaggever met een passie voor schrijven heeft echter een enorme interesse voor al het nieuws over politiek en economie. Naast vele uren vol onderzoek en speurtochten naar het laatste nieuws is Tristan een fanatiek ha...