MetaMask werkt samen met HyperPlay voor naadloze blockchain gaming

2704 totale weergaven

In een baanbrekende zet voor blockchain gaming liefhebbers, hebben MetaMask en HyperPlay een strategisch partnerschap aangekondigd met als doel het landschap van gedecentraliseerde gaming ervaringen te transformeren.

MetaMask Portfolio omarmt HyperPlay-integratie

MetaMask Portfolio, de veelzijdige decentralized application (dApp) van de Ethereum portemonnee, heeft nu een native blockchain games directory die wordt aangedreven door HyperPlay. Deze integratie stelt gebruikers in staat om moeiteloos een overvloed aan blockchain-spellen te verkennen en ervan te genieten, direct binnen de interface van MetaMask.

Toegankelijkheid van Web3-games verbeteren

De samenwerking tussen MetaMask en HyperPlay heeft als doel om een revolutie teweeg te brengen in het Web3 gaming landschap, waardoor het toegankelijker en gebruiksvriendelijker wordt dan ooit tevoren. Door een speciale spelletjesmap op te nemen in MetaMask Portfolio, stroomlijnt de samenwerking het ontdekken en beheren van blockchainspellen, waardoor de kloof tussen traditioneel gamen en gedecentraliseerde financiën wordt overbrugd.

Ontwikkelaars en gamers helpen

HyperPlay’s toewijding aan ontwikkelaarvriendelijke praktijken zorgt ervoor dat alle inkomsten uit in-game transacties direct naar de ontwikkelaars gaan. Deze revolutionaire aanpak, in tegenstelling tot traditionele app stores, bevordert een bloeiend ecosysteem waar ontwikkelaars gestimuleerd worden om innovatieve en boeiende spelervaringen te creëren.

Ongekende integratie voor naadloze spelervaring

Dankzij deze integratie kunnen gebruikers van MetaMask naadloos een breed scala aan blockchain-games ontdekken en ermee spelen zonder ooit hun portemonnee-interface te verlaten. Dit verenigde platform vereenvoudigt niet alleen het ontdekken van games, maar vergemakkelijkt ook transacties in het spel en activabeheer, waardoor spelers wereldwijd een naadloze en meeslepende spelervaring wordt geboden.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....