MicroStrategy koopt nog eens 660 bitcoins

MicroStrategy heeft opnieuw bitcoin bijgekocht. Het gaat om 660 bitcoins tegen een aanschafwaarde van circa 25 miljoen dollar ten tijde van de koop.

Dat maakt CEO Michael Saylor van de beursgenoteerde ICT-dienstverlener bekend op Twitter. Saylor heeft 70% van alle aandelen in handen en staat bekend als een enorme bitcoin stier.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Zijn firma heeft nu in totaal 125.051 bitcoin in cold storage laten opslaan. Deze zijn tegen een gemiddelde prijs van ~$30.200 aangeschaft, waarmee zijn aankopen als geheel boven water staan.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin nieuwsMicroStrategy

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...