Nieuw partnerschap tussen CEX.IO, MoneyGram en Stellar vereenvoudigt uitbetalingen van crypto’s

458 totale weergaven

CEX.IO is een samenwerking aangegaan met MoneyGram en Stellar om gebruikers een gemakkelijke manier te bieden om hun crypto om te zetten in fysiek geld en vice versa, waardoor de toegankelijkheid van crypto en financiële vrijheid worden verbeterd.

Nieuw tijdperk voor cryptotransacties

CEX.IO, een toonaangevende cryptocurrency exchange, is een strategische samenwerking aangegaan met de wereldwijde financiële dienstverlener MoneyGram en het Stellar blockchainnetwerk. Deze samenwerking vereenvoudigt het proces van het omzetten van Circle USD (USDC) naar contant geld en weer terug.

Het partnerschap richt zich in eerste instantie op regio’s zoals de Europese Economische Ruimte (EER), Afrika en Latijns-Amerika, te beginnen met landen als Oostenrijk, Hongarije, Ierland, Litouwen en Polen. In de toekomst zullen meer locaties worden toegevoegd, waardoor de toegang tot crypto-to-cash diensten wordt verbreed.

Stellar integratie verbetert snelheid en betrouwbaarheid

De integratie met de Stellar blockchain maakt snelle en kosteneffectieve transacties mogelijk. Door gebruik te maken van de technologie van Stellar stelt CEX.IO gebruikers in staat om fiatvaluta om te zetten in USDC en vice versa op deelnemende MoneyGram-locaties.

Deze ontwikkeling overbrugt de kloof tussen digitale en fysieke activa en biedt een naadloze manier om financiën te beheren zonder afhankelijk te zijn van traditionele banksystemen.

Wereldwijde toegang tot digitale financiering uitbreiden

Deze samenwerking opent nieuwe mogelijkheden voor gebruikers wereldwijd, waardoor cryptocurrency toegankelijker en praktischer wordt voor alledaagse transacties. Door eenvoudige conversies van crypto naar contant geld mogelijk te maken, werken CEX.IO, MoneyGram en Stellar samen om een bredere acceptatie van cryptocurrency te ondersteunen en de veelzijdigheid van betaalmethoden te vergroten.

Naarmate deze service zich uitbreidt naar meer regio’s, zal het een gebruiksvriendelijk alternatief bieden voor traditionele financiële systemen en de wereldwijde verschuiving naar digitale financiën ondersteunen.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....