Nieuwe crypto Pepe Unchained behaalt $500k mijlpaal in crypto presale – meest veelbelovende crypto trend?

2954 totale weergaven

Met Pepe Unchained ($PEPU) is er een snellere en krachtigere versie van Pepe gekomen. In de presale van de token is er in een mum van tijd maar liefst $ 511.000 opgehaald.

Crypto whales zijn ook aan het loeren op nieuwkomers als Pepe Unchained. Dit alles dankzij de toenemende volatiliteit op de markt.

Pepe Unchained zal 100 keer sneller zijn dan Ethereum en biedt bovendien handige mogelijkheden om te bridgen tussen ETH en Pepe Chain.

Pepe Unchained gebruikt namelijk een Ethereum Layer-2 blockchain. Transacties zijn daardoor sneller en goedkoper dan op de originele blockchain. Hierdoor wordt de token niet langer tegengehouden door het trage en omslachtige netwerk van Ethereum.

De grote snelheid van de eigen Layer-2 blockchain en de veiligheid van de Layer-1 Ethereum chain, zorgen ervoor dat Pepe Unchained zo profiteert van de voordelen van beide. Laatstgenoemde zal namelijk nog steeds dienen als de voornaamste chain voor het ecosysteem van de coin.

Er wordt door Pepe Unchained een nieuw tijdperk voor meme coins geopend. Dit doet het door Pepe te ‘bevrijden’ en de mogelijkheid te bieden om meteen te kunnen staken, traden en de directe mogelijkheid tot interactie met de Pepe Chain.

Pepe Unchained beschikt bovendien niet alleen over een eigen blockchain. De nieuwere versie van Pepe biedt de gebruikers namelijk ook enorme staking rewards, die momenteel zelfs op 4729% per jaar liggen.

Een kleine investering in Pepe Unchained kan leiden tot miljoenen

Pepe Unchained is nu nog maar minder dan twee dagen te verkrijgen voor een koers van $0,00803, wat tevens de laagst mogelijke koers is voor $PEPU. De koers zal daarna stijgen naar een waarde van $0,00806410.

Door nu nog te investeren kun je in een later stadium dus enorme winst maken.

Om die reden is het traden in meme coins ook erg populair. Vooral als er geïnvesteerd wordt in nieuwkomers tijdens de presale fase, kan er namelijk flinke winst gemaakt worden.

Als voorbeeld hiervoor kan er gekeken worden naar Pepe. Een investering van $ 100 in Pepe in april vorig jaar, had nu een waarde gehad van $ 1,26 miljoen.

Pepe Unchained is in erg veel opzichten beter dan het origineel en lijkt dus ook de volgende Pepe blockbuster te gaan worden. Er zit simpelweg veel meer in $PEPU dan in het origineel.

Het snelle verloop van de presale is hier ook een goed voorbeeld van. Investeerders krijgen zo een goed beeld van de winsten die ze uiteindelijk kunnen maken. Bovendien krijgt het project ook op YouTube erg veel aandacht.

 

Gaan whales investeren in $PEPU tijdens dalende trend op de markt?

$PEPE weet nog altijd zijn plek als derde meme coin te behouden, mede dankzij de marktkapitalisatie van maar liefst $ 4,5 miljard. Toch is de coin ook $ 500 miljoen aan marktkapitalisatie kwijtgeraakt. Investeerders proberen bovendien ook om naar de toekomst te kijken.

Het blijkt dankzij Pepe Unchained ook wel dat de wereld van crypto nooit stilstaat. Alles draait om de doorgaande innovatie, wat ervoor zorgt dat Pepe Unchained momenteel ook het project is om in de gaten te houden.

Vaak is het zo dat op momenten dat de markt in een neerwaartse spiraal zit, investeerders op zoek gaan naar nieuwe opties voor in hun portfolio. De reden hiervoor zijn uiteenlopend van het zoeken naar snelle winsten tot het zorgen voor meer balans in de investeringen en voordeel halen uit lage koersen.

Er moet ook in gedachten worden gehouden dat er bij iedere verkoop ook weer een nieuwe koper staat te wachten. Bitcoin en Ethereum zakten beide door hun ondersteuningsniveaus van respectievelijk $ 64.000 en $ 3.500, waardoor er ruimte ontstond voor meer volatiliteit op de markt. Toch zullen er ook mensen zijn die de mogelijkheid zien om winst te maken, nu er sprake is van allerlei dalingen.

Als er sprake is van volatiliteit, dan kunnen bepaalde investeerders zelfs meer winst maken. Zeker als ze ruwe diamanten als Pepe Unchained weten te ontdekken.

Pepe Unchained presale

Er zal de komende periode veel gebeuren en Pepe Unchained gaat daar flink van profiteren. Zo haalde een whale enkele dagen geleden bijvoorbeeld Shiba Inu ($SHIB) van Coinbase af, met op dat moment een totale waarde van $ 4,41 miljoen.

Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn. De whale kan bijvoorbeeld op zoek zijn naar mogelijkheden op een andere gecentraliseerde exchange met meer opties dan Coinbase, investeren in tokens die alleen beschikbaar zijn op decentrale exchanges of de tokens omruilen voor ETH of USDT zodat er direct in presales geïnvesteerd kan worden.

Dit moet je voor je aankoop weten over Pepe Unchained

Zonder enige twijfel kan wel gesteld worden dat we bij Pepe Unchained te maken hebben met een innovatief project. Zeker gezien het de eerste Pepe token is die gebruik zal maken van een eigen Ethereum Layer-2 blockchain.

Even ter herinnering: Ethereum biedt de mogelijkheid tot 15 transacties per seconde, waarmee het erg traag en bovendien ook vrij duur is.

Zodra er meer drukte ontstaat op de chain, schieten de transactiekosten vaak omhoog. Als een trader op een dergelijk moment wil investeren, dan zijn de kosten erg hoog en zijn kleine investeringen niet bepaald voordelig.

Het hebben van een Layer-2 blockchain kan dit probleem in ieder geval oplossen. Onder andere bij Polygon ($MATIC), waar 429 transacties per seconde mogelijk zijn, is dit al gebleken en ook bij Arbitrum ($ARB), waar per seconde zelfs 598 transacties kunnen plaatsvinden.

Doordat de populariteit van Layer-2 toeneemt, is, zoals blijkt uit data van CoinGecko, de gezamenlijke waarde van die projecten ook al gestegen tot $ 22 miljard.

Pepe Unchained presale

Echter is Pepe Unchained het eerste project dat dit doet met een eigen blockchain. Het waardeverschil met andere meme coins is als gevolg daarvan aanzienlijk.

Uit de whitepaper van Pepe Unchained valt op te maken dat er een totaal aanbod is van 8 miljard $PEPU tokens. Hiervan is 20% bedoeld voor de presale en 30% voor staking.

Wat betreft het staken moet nog opgemerkt worden dat de beloningen hiervoor, gezien de grote omvang, worden uitbetaald over een periode van twee jaar.

Van het aanbod aan tokens wordt verder nog eens 20% toegewezen aan marketing. De 30% die daardoor nog over is, wordt eerlijk verdeeld over liquiditeit, ontwikkeling van het project en de ‘schatkist’ van Pepe Unchained Layer 2.

In de wereld van meme coins blijft Pepe een van de meest opvallende en herkenbare thema’s. Dit is ook een reden waarom het initiële aanbod van Pepe Unchained meteen al een vliegende start kende.

Om er zeker van te zijn dat je niets mist en om je kansen te vergroten om miljonair te worden, kun je het project het beste volgen via Telegram en X.

Investeer vandaag nog in de presale van Pepe Unchained en geef je zelf de kans om je leven te veranderen met een flinke winst.

Pepe Unchained ($PEPU)

Pepe Unchained - veelbelovende meme coin met eigen blockchain

  • Zeer hoge staking beloning
  • Lage bridge kosten tussen ETH en PEPU
  • Zeer krachtige eigen blockchain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.
Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...