Pepe Unchained ($PEPU) koers verwachting 2024, 2025 en 2030

Pepe Unchained kopen

In deze Pepe Unchained koers verwachting bekijken we de nieuwe crypto token en bespreken we onze verwachtingen voor de komende jaren. Investeerders zijn vooral aangetrokken tot de mogelijkheden en voordelen die dit project biedt door de zelfgebouwde Layer-2 blockchain. Hiermee zijn transacties sneller en goedkoper en dit project wekt daarom veel interesse bij verschillende investeerders in de wereld van cryptocurrency.

Samenvatting $PEPU koers verwachting

We verwachten een voorspoedige toekomst voor Pepe Unchained, dus bespreken we wat die verwachtingen precies zijn.

Eind 2024:

 • De Layer-2 technologie van Pepe Unchained wekt veel interesse door de snelheid en lagere kosten.
 • De hoge staking beloningen zullen tijdens de presale al veel investeerders aantrekken.
 • Pepe Unchained borduurt voort op de welbekende Pepe memes, waarmee het direct de aandacht trekt.
 • We verwachten hiermee een gemiddelde koers van $ 0,030 in 2024.

Eind 2025:

 • Naar verwachtingen zal cryptocurrency steeds meer aanvaard worden.
 • Technologische ontwikkelingen op het gebied van crypto zorgen voor een breder bereik.
 • Volgens crypto experts zal de huidige Bitcoin bull cycle een hoogtepunt bereiken in 2025, net als andere crypto zou $PEPU hiervan kunnen profiteren.
 • Onze verwachting is dat $PEPU in 2025 een koers heeft van gemiddeld $ 0,073.

Eind 2030:

 • De gehele cryptocurrency wereld zou volgens sommige experts hard kunnen groeien en Pepe Unchained heeft volgens ons de potentie daar een grote speler in te zijn.
 • Pepe Unchained heeft de potentie om niet enkel een meme coin te zijn, maar met de Layer-2 technologie kan het een ecosysteem worden voor meme coins in het algemeen.
 • De gemiddelde koers voor 2030 zal hiermee naar verwachting $ 0,750 zijn.
Jaar Laagste koers
Gemiddelde koers
Hoogste koers
2024 $ 0,008 $ 0,030 $ 0,084
2025 $ 0,010 $ 0,073 $ 0,503
2030 $ 0,050 $ 0,750 $ 1,320

 

Pepe Unchained ($PEPU)

Pepe Unchained - veelbelovende meme coin met eigen blockchain

 • Zeer hoge staking beloning
 • Lage bridge kosten tussen ETH en PEPU
 • Zeer krachtige eigen blockchain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Wat is Pepe Unchained?

Pepe Unchained is met de lagere transactiekosten, betere efficiëntie en hogere snelheden een opvallende en veelbelovende nieuwe meme coin. Dit project is daarnaast uniek door de hogere staking beloningen. Hoe $PEPU dit voor elkaar kreeg, is met Layer-2 technologie en we zullen kort uitleggen wat dit betekent.

De meeste andere meme coins zitten op een Layer-1 blockchain, bijvoorbeeld Ethereum. Pepe Unchained heeft daarentegen een eigen blockchain ontwikkeld bovenop de Ethereum blockchain, de Layer-2 blockchain, waarmee het mogelijk een van de beste cryptomunten is op de lange termijn. Het achtergrondverhaal van Pepe Unchained is dan ook dat hij is vastgeketend aan de Layer-1 chain en met zijn gigantische brein een plan smeedt om zich te verlossen uit zijn “chains” met de hulp van de investeerders tijdens de presale.

pepe unchained koers verwachting

Het voordeel van een Layer-2 blockchain is dat het geen last heeft van het drukke verkeer op de eerste laag. Transacties gaan daardoor 100 keer sneller dan met Ethereum, ook als het gaat om de brug tussen ETH en de Pepe Chain. Doordat $PEPU’s eigen secundaire protocol zoveel sneller is op het gebied van staken, traden en interacteren, kunnen de transactiekosten lager gehouden worden, waardoor ook de staking beloningen zoveel hoger uitpakken.

De token heeft daarnaast veel potentie doordat het gebruik kan maken van de populariteit van de originele Pepe coin, die met een market cap van meer dan $ 4,5 miljard een van de grootste meme coins is van dit moment. Voor transparantie en veiligheid, kunnen gebruikers van Pepe Unchained daarnaast alle transacties eenvoudig inzien met de blockexplorer.

Nu naar Pepe Unchained"}" data-sheets-userformat="{"2":513,"3":{"1":0},"12":0}">

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Koers geschiedenis Pepe Unchained

Pepe Unchained heeft nog geen koersgeschiedenis op dit moment omdat hij pas in presale is, maar dit unieke project is veelbelovend en met de informatie die we hebben, kunnen we een verwachting maken voor de komende jaren.

De $PEPU presale werd gelanceerd op 24 mei en de startprijs van de coin was $ 0,008 per token en deze loopt door middel van een progressief fase systeem steeds verder omhoog. Gedurende de presale zal de prijs nog een aantal keren stijgen voordat Pepe Unchained naar de volgende fase gaat en zich op exchanges zal noteren. Er is in totaal een tokensupply van 8 miljard en 1,6 miljard hiervan (20%) is beschikbaar gesteld voor de presale.

Met de staking beloningen kunnen investeerders tijdens de presale al een passief inkomen genereren. Op dit moment is de APY 4.547%. Voor de staking beloningen is het grootste percentage van het totale tokensupply gereserveerd, namelijk 30%, dat is 2,4 miljard tokens en het is dan ook een van de beste staking coins.

Om tokens te kopen, heb je een crypto wallet nodig en het project zelf raadt hier MetaMask voor aan als je nog geen compatibele wallet hebt. Als je je tokens met crypto wilt kopen, dan kun je daarvoor ETH, USDT of BNB gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen om je creditcard te gebruiken.

Nu naar Pepe Unchained"}" data-sheets-userformat="{"2":513,"3":{"1":0},"12":0}">

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Pepe Unchained Tokenomics: Prioriteit voor staking beloningen

Pepe Unchained heeft bij de verdeling van de tokens duidelijk rekening gehouden met de grote staking beloningen.

De totale token supply van Pepe Unchained is 8 miljard en een vijfde deel (20%) hiervan is bestemd voor de presale. Dat zijn 1,6 miljard tokens. Maar liefst 30% van de $PEPU tokens is gereserveerd voor staking beloningen (2,4 miljard tokens). Voor de marketing van het project is 20% gereserveerd (1,6 miljard). De overige 30% is gelijkmatig verdeeld over de liquiditeit op exchanges, financiering van het project en de chain inventory.

pepe unchained koers verwachting tokenomics

Pepe Unchained koers verwachting 2024

Cryptocurrency in het algemeen is het gesprek van de dag de afgelopen tijd, en Pepe Unchained heeft zichzelf juist in deze periode kenbaar gemaakt aan het publiek. Dit innovatieve cryptoproject met een eigen Layer-2 blockchain belooft snellere transacties en lagere kosten. Dit is een tijd waarin cryptocurrency niet enkel de aandacht trekt van individuen, maar ook instituten en in combinatie met de populariteit van Pepe in het algemeen, verwachten we een glanzend 2024 voor deze coin.

De groeiende interesse in Pepe, is veelbelovend voor Pepe Unchained, want tezamen hebben alle Pepe-based coins een market cap van meer dan $ 6,5 miljard. Er zijn al verschillende coins omtrent de Pepe meme, maar geen van deze coins heeft het voordeel van de Layer-2 blockchain. Deze technologie maakt het namelijk veel voordeliger om te traden en staken. Voor de hogere stakingen, stappen veel investeerders nu aan boord.

pepe unchained koers verwachting

Wanneer de $PEPU token op de DEX en CEX listings terechtkomt, is de kans dat $PEPU een van de populairste cryptomunten gaat worden, alleen maar groter. Het is dan immers veel gemakkelijker om de token te kopen, verkopen en verhandelen.

We voorspellen daarom een Pepe Unchained koers verwachting van gemiddeld $ 0,030 aan het einde van 2024.

Jaar Laagste koers
Gemiddelde koers
Hoogste koers
2024  $ 0,008 $ 0,030  $ 0,084

Pepe Unchained koers verwachting 2025

Naar verwachting zal de acceptatie van cryptocurrency enkel groter worden op zowel individueel vlak, als institutioneel. Meer bedrijven zullen daarnaast wellicht overgaan tot de acceptatie van crypto als betalingmethode waardoor meer mensen ermee bekend raken. Een andere reden dat mensen meer met cryptocurrency in aanraking gaan komen, kan komen uit de hoek van regeringen die hun eigen cryptocurrency ontwikkelen waardoor er meer en meer mensen geïntroduceerd worden aan digitaal geld.

Ontwikkelingen op het gebied van de technologie binnen de blockchain, zorgt ook voor een breder bereik van cryptocurrency. Pepe Unchained zelf is een goed voorbeeld van een dergelijke ontwikkeling met de Layer-2 blockchain. Dogecoin is een ander voorbeeld voor een meme coin die een eigen blockchain ontwikkelde en dat is momenteel een van de succesvolste meme coins in de crypto wereld.

Globaal gezien zitten we ook nog steeds in een bull run die naar verwachting tot eind 2025 zal blijven duren. De piek zal dus waarschijnlijk voor veel coins nog komen en Pepe Unchained met zijn grote staking beloningen en uitzonderlijke efficiëntie zal daarvan profiteren.

Met al deze redenen in ons achterhoofd, verwachten we dat de koers van Pepe Unchained in 2025 gemiddeld $ 0,073 zal zijn.

Jaar Laagste koers
Gemiddelde koers
Hoogste koers
2025 $ 0,010 $ 0,073 $ 0,503

Pepe Unchained koers verwachting 2030

Hoe verder we in de toekomst proberen te kijken, hoe lastiger het wordt om een voorspelling te doen. De crypto markt kan onzeker zijn en het kan dus altijd dat een token koers daalt, maar het kan ook dat het meer stijgt dan verwacht.

Volgens de analyses van Fortune Bussiness Insights heeft de gehele blockchain sector in 2030 een totale waarde van $ 460 miljard. De sector zal volgens hun elk jaar met gemiddeld 52,8% groeien. Hiermee is te verwachten dat meme coins als Pepe Unchained tegen die tijd nog steeds erg populair kunnen zijn, met name als ze net als $PEPU kunnen bijdragen aan het gehele ecosysteem van de crypto wereld.

pepe unchained roadmap 2024 - 2030

Als we kijken naar de originele Pepe koers verwachting, die ooit ook stond waar Pepe Unchained nu staat, zien we hoe groot een Pepe meme coin kan worden. Dan praten we over een market cap van $ 4,5 miljard en een van de grootste meme coins. Pepe Unchained heeft het doel om meer te zijn dan een meme coin, maar om een ecosysteem te zijn met de Layer-2 technologie.

Daarnaast is de verwachting dat de eerder genoemde acceptatie van cryptocurrency enkel meer gaat groeien en daarmee de vraag naar innovatieve tokens als $PEPU.

Met alle mogelijke ontwikkelingen in acht genomen, verwachten we een gemiddelde Pepe Unchained koers van $ 0,750 in 2030.

Jaar Laagste koers
Gemiddelde koers
Hoogste koers
2030  $ 0,050 $ 0,750 $ 1,320

Mogelijke hoogte- en dieptepunten voor Pepe Unchained

Zoals je hebt kunnen lezen, heeft de nieuwe cryptomunt Pepe Unchained veel potentie. In het schema hieronder hebben we nog eens kort samengevat wat volgens onze berekeningen de verwachte hoogte- en dieptepunten van $PEPU zullen zijn. 

Jaar Mogelijk hoogste koers Mogelijk laagste koers
2024 $ 0,084 $ 0,008
2025 $ 0,503 $ 0,010
2030 $ 1,320 $ 0,050

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Conclusie

De toekomst van Pepe Unchained ziet er veelbelovend uit. Met de huidige cryptocurrency markt en de innovatieve Layer-2 technologie, trekt het veel investeerder aan. Het grootste gedeelte, namelijk 30%, van de totale tokensupply is gereserveerd voor de staking beloningen, waardoor het goed is voorbereid op de interesse die deze coin wekt op het gebied van staking.

Met de potentie om meer dan alleen een meme coin te zijn, maar mogelijk een geheel ecosysteem te kunnen realiseren met de Layer-2 blockchain, heeft deze coin de mogelijkheid om een belangrijke speler te zijn in 2030.

Het is lastig om de toekomst te voorspellen en met name als het gaat om cryptocurrency, maar Pepe Unchained laat, met het bieden van snelheid en hoge staking beloningen, zien dat het naar de cryptomarkt is gekomen om te blijven.

 

Pepe Unchained ($PEPU)

Pepe Unchained - veelbelovende meme coin met eigen blockchain

 • Zeer hoge staking beloning
 • Lage bridge kosten tussen ETH en PEPU
 • Zeer krachtige eigen blockchain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

Veelgestelde vragen

Wat is Pepe Unchained?

Wat is Layer-2?

Wat zijn de voordelen van Layer-2 voor Pepe Unchained?

Wanneer kan ik mijn tokens claimen?

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...