Nieuwe Solana meme coin $SEAL streeft $ 4 mln mijlpaal voorbij – investeren voor crypto presale eindigt?

3426 totale weergaven

De nieuwe meme coin Sealana heeft al meer dan $ 4 miljoen opgehaald in een presale en is daarmee hard op weg om een plek te veroveren aan de top van de Solana meme coins.

Hot presale die al meer dan $ 1.000.000,- heeft opgehaald

Sealana - op South Park gebaseerde meme coin

  • Presale heeft al meer dan $ 1.000.000,- opgehaald
  • Het project is gebouwd op de Solana blockchain
  • Gebaseerd op populaire South Park meme
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

De token is gebaseerd op het South Park-personage dat de hele dag in zijn kelder World-of-Warcraft speelt met een sterke link naar Amerikaanse vaderlandsliefde. Sealana neemt deze lijn over en deelt steeds meer memes met een vleugje patriottisme.

Hierdoor lijkt de populariteit van de meme coin snel verder te groeien, gezien de Amerikaanse verkiezingen er aankomen en Sealana hier een sterke link mee legt.

Sealana is ontwikkeld op de blockchain van Solana, maar is inmiddels ook beschikbaar op de Binance Smart Chain. Ook hiermee weet het nog meer investeerders naar het project toe te trekken.

Mocht Sealana voorbij grote coins in de markt als Dogwifhat stijgen, kun je als investeerder op dit moment nog grote winsten boeken. Je betaalt slechts $ 0,0222 per token, en de presale eindigt over 11 dagen.

Ter vergelijking; wanneer je voor $ 1.000,- aan Dogwifhat had gekocht voor de listing prijs, was de waarde van deze investering inmiddels gestegen naar een indrukwekkend totaal van $ 1,8 miljard.

Presidentsverkiezingen in Amerika hebben grote invloed op crypto markt

De komende presidentsverkiezingen tussen Joe Biden en Donald Trump hebben al een grote invloed op de crypto markt en die invloed zal de komende periode alleen nog maar groter worden.

Meme coins als Super Trump en Jeo Boden lieten al grote stijgingen zien, hoewel de laatstgenoemde token deze week met 35% gedaald is.

Zoals gezegd speelt Sealana steeds meer in op deze verkiezingen en kiest het, mede vanwege de meme die erachter zit, voor Donald Trump als voorkeur. De Trump-naam doet het op de crypto markt aanzienlijk beter vanwege de positieve plannen die de Oud-President heeft voor de crypto markt.

Joe Biden lijkt juist voor meer regulering te zijn en een strengere aanpak van de crypto markt, waardoor veel traders, wanneer het alleen om dit punt gaat, de voorkeur aan Trump geven.

Sealana staat klaar om de markt over te nemen

De blockchain van Solana is de afgelopen jaren enorm gegroeid en daardoor heeft het gehele ecosysteem inmiddels een marktwaarde van zo’n $ 6,7 miljard. Dit gaat om alle tokens die op Solana ontwikkeld zijn, en niet om de cryptomunt Solana zelf.

Meme coins zorgen voor het grootste gedeelte van deze marktwaarde. In totaal zorgt de top 10 Solana meme coins voor meer dan 84%.

Dit zijn vooral tokens als het eerder genoemde Dogwifhat, maar ook Bonk en Book of Meme doen dit jaar goede zaken en hebben een grote invloed in de markt.

Een coin als Dogwifhat werd in november 2023 gelanceerd en wist in korte tijd door te stijgen op de Solana meme coin ranglijst tot de koppositie. In totaal is de waarde sinds de lancering gestegen met meer dan 2 miljoen procent.

dogwifhat koers

Als $SEAL ook de top 10 Solana meme coins in weet te breken, staat het een vergelijkbare stijging te wachten. DE coin heeft al een flinke community opgebouwd en met de komende ontwikkelingen in de Amerikaanse presidentsverkiezingen kan dit alleen nog maar verder groeien.

Presale eindigt binnenkort – laatste kans om goedkoop $SEAL te kopen

Sealana heeft in de presale geen soft of hard cap aangegeven, maar een vaste tijdsperiode waarin het tokens verkoopt. Die periode begint op zijn eind te lopen, gezien de presale op 25 juni gesloten wordt.

Na de presale zal het snel gelist worden bij decentrale en centrale exchanges en is er geen gefixeerde prijs meer voor de tokens. Als het de stijgingen van andere Solana meme coins volgt, is dit de laatste kans om nog goedkoop $SEAL tokens aan te schaffen.

Dat doe je via de website van Sealana, waar je SOL, BNB of ETH inruilt voor de tokens. Als je nog geen crypto hebt kun je ook via een creditcard geld storten en dat omzetten in de tokens.

Je ontvangt de tokens vervolgens via een airdrop systeem, waardoor je dus niet meer handmatig terug hoeft naar de website om de tokens te claimen.

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van het project kun je het best de social media kanalen in de gaten houden. Sealana is actief op X en Telegram.

Hot presale die al meer dan $ 1.000.000,- heeft opgehaald

Sealana - op South Park gebaseerde meme coin

  • Presale heeft al meer dan $ 1.000.000,- opgehaald
  • Het project is gebouwd op de Solana blockchain
  • Gebaseerd op populaire South Park meme
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
sealanasolana meme coins

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...

Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd