Cryptobeurs OKCoin wil 1.000 Bitcoin (BTC) doneren aan ontwikkelaars

Cryptobeurs OKCoin wil 1.000 Bitcoin (BTC) doneren aan ontwikkelaars

Cryptobeurs OKCoin doneert tot wel 1.000 BTC aan ontwikkelaars van bitcoin, bitcoin cash of bitcoin Satoshi's Vision. De community bepaalt welke ontwikkelaars een deel van dit geld krijgen. Tegen de huidige koers komt deze donatie neer op $10.6 miljoen aan crypto. Er is een hoop geld te verdelen dus.

0.02 BTC

De actie stopt op 27 september. Daarna worden de stemmen geteld en gaat er per stem 0.02 BTC naar de gelukkigen. Waarop de nominaties gebaseerd zijn is niet geheel duidelijk, ''de geselecteerde partijen zijn gecheckt en voldoen aan de eisen.''

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het project is volgens OKCoin bedoeld om de gedeelde geschiedenis van crypto te benadrukken: ''We willen dat partijen zich richten op de gedeelde geschiedenis, de verschillende aanpakken en de positieve kanten.''

Leuke marketing voor de beurs en goed voor het bitcoin ecosysteem.

Ontwikkelaars

OKcoin heeft ontwikkelaar en organisaties geselecteerd waar mensen op kunnen stemmen. Bij bitcoin gaat het om verschillende personen, terwijl bij bitcoin cash en bitcoin satoshi's vision alleen organisaties als optie zijn toegevoegd.

Deze zes ontwikkelaars zijn geselecteerd voor bitcoin door de cryptobeurs:

Voor bitcoin cash zijn drie organisaties geregistreerd:

Bitcoin satoshi's vision heeft twee nominanties

Donatie

OKCoin volgt met deze grote donatie het voorbeeld van anderen die het beste voor hebben met deze industrie. Jack Dorsey, ceo van Square en Twitter, heeft zelfs een aparte divisie binnen zijn bedrijf opgericht.

Square Crypto kent inmiddels twee werknemers, beide mogen vrijuit aan het open protocol van bitcoin bouwen. Derivatenbeurs BitMEX doneerde eerder dit jaar $60.000 aan een bitcoin dev.

Interview met Tim Byun van OKcoin

https://www.youtube.com/embed/CNHewKnmaHE

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties