OKX en McLaren F1-team lanceert ‘Race Rewind’ collectibles

3078 totale weergaven
OKX en McLaren F1-team lanceert 'Race Rewind' collectibles

OKX, een toonaangevend Web3-technologiebedrijf en de officiële hoofdpartner van het McLaren Formule 1-team, heeft vandaag de lancering aangekondigd van de NFT-reeks ‘Race Rewind’.

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

 • Nieuwe app in Nederland
 • Handel met andere traders
 • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

Fans wereldwijd kunnen deze digitale collectibles vanaf vrijdag 7 juni om 12:00 uur (CEST) gratis minten op de OKX Wallet.

Dit biedt een unieke kans om dichter bij hun racehelden te komen en exclusieve prijzen te winnen.

Wat is ‘Race Rewind’?

‘Race Rewind’ is een reeks digitale collectibles die multimedia en audio combineren om fans een gedenkwaardig aandenken te bieden van elke Grand Prix. Deze collectibles zijn beschikbaar via de OKX Wallet en brengen de actie van het McLaren-team op het circuit tot leven.

Race Rewind

Hoe kun je deelnemen?

Vanaf vrijdag 7 juni, 12:00 uur tot maandag 10 juni, 12:00 uur kunnen fans de eerste digitale collectible van de Grand Prix van Canada minten op de OKX-app. Door alle digitale collectibles van het seizoen 2024 te verzamelen, maken fans kans op een speciale VIP-prijs na de seizoensfinale in Abu Dhabi op 8 december.

Deze prijs omvat:

 • Een VIP McLaren Fan Experience
 • $ 2500 voor reis- en verblijfskosten
 • Een hot lap over het circuit

Exclusieve prijzen en zeldzaamheid

OKX-NFT’s van ‘Race Rewind’ zullen beschikbaar zijn voor alle resterende races op de F1-kalender van 2024. Gelukkige fans kunnen speciale prijzen winnen bij elke NFT-drop, zoals gesigneerde merchandise, bezoeken aan het McLaren Technology Center in Woking en McLaren Fan Experiences tijdens de races.

De zeldzaamheid van elke collectible wordt op de dinsdag na elke race onthuld.

 • Ultra zeldzaam: Zeven fans worden uitgenodigd voor een Race Watch-evenement in het McLaren Technology Centre.
 • Zeldzaam: Twintig fans ontvangen exclusieve McLaren Racing-merchandise.

Geen aankoop nodig

Fans die de digitale collectible voor de GP van Canada downloaden, ontvangen ook de collectibles voor eerdere races zoals Bahrein, Saoedi-Arabië, Australië, Japan, China, Miami, Emilia-Romagna en Monaco.

*Geen aankoop nodig. Fans die de digitale collectible voor de GP van Canada downloaden, ontvangen ook de digitale collectibles voor eerdere races (Bahrein, Saoedi-Arabië, Australië, Japan, China, Miami, Emilia-Romagna, Monaco).
*Geen aankoop nodig. Fans die de digitale collectible voor de GP van Canada downloaden, ontvangen ook de digitale collectibles voor eerdere races (Bahrein, Saoedi-Arabië, Australië, Japan, China, Miami, Emilia-Romagna, Monaco).

Samenwerking met McLaren

OKX’s Chief Marketing Officer Haider Rafique zegt:

“We willen een community opbouwen en crypto nieuwe mogelijkheden bieden. Web3 en blockchain gaan niet alleen over handel en investeringen; het draait om het creëren van een betere manier om mensen dichter bij de dingen te brengen die voor hen belangrijk zijn. We zijn verheugd om samen te werken met het McLaren F1-team om fans wereldwijd een unieke ervaring te bieden met ‘Race Rewind’.”

Matt Dennington, Co-Chief Commercial Officer van McLaren Racing, voegt toe:

“We zijn enthousiast om onze samenwerking met OKX aan te kondigen voor een NFT-programma dat aan onze fans wereldwijd een nieuwe en boeiende manier biedt om nog dichter bij het team te komen. ‘Race Rewind’ is een geweldige en innovatieve manier om de fans van beide merken te betrekken en hen unieke kansen en prijzen te bieden.”

Lange termijn samenwerking

De samenwerking tussen OKX en McLaren Racing begon in mei 2022. OKX werd toen de hoofdpartner van zowel het McLaren Formula 1-team als het McLaren Shadow Esports-team. In januari van dit jaar werd de samenwerking uitgebreid, waardoor het OKX-logo gedurende de 20 races van het F1-seizoen 2024 op de side pods van de McLaren F1-auto te zien zal zijn.

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

 • Nieuwe app in Nederland
 • Handel met andere traders
 • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

Tijdens de raceweek in Monaco lanceerden OKX, McLaren Racing en Senna Global de campagne ‘McLaren SENNA presented by OKX’, met een unieke, op Ayrton Senna geïnspireerde livery.

Voor meer informatie over de digitale collectibles en om deel te nemen aan de minting, bezoek okx.com.

Lees meer over:
crypto exchangeOKXOKX NL

Door: Immanuel Rodulfo

Immanuel J. Rodulfo is een ervaren specialist in digitale marketing en communicatie, met een diepgaande kennis van blockchain-technologie en cryptocurrency. Met een academische achtergrond in communicatie en onderwijs en meer dan vijftien jaar ervaring in de sector, combineert Immanuel zijn uitgebre...