OKX investeert in de langetermijnveiligheid van Bitcoin via een financiële bijdrage aan de 2140 Foundation

506 totale weergaven
OKX herstelt na hack: Versterkte beveiliging voor gebruikers |

Goed nieuws voor Bitcoin-fans in Nederland! Cryptobeurs OKX heeft een flinke zak geld gedoneerd aan de 2140 Foundation. Maar wat betekent dat nu eigenlijk voor jou en de toekomst van Bitcoin? 

Wat is er aan de hand?

Tijdens de Bitcoin Amsterdam 2024 conferentie kwam OKX met groot nieuws. Ze gaan de 2140 Foundation financieel ondersteunen. Deze stichting zet zich in voor de veiligheid en ontwikkeling van Bitcoin op de lange termijn.

“We willen er zeker van zijn dat Bitcoin ook in de toekomst veilig en stabiel blijft”, vertelt Roy van Krimpen van OKX. “Door de 2140 Foundation te steunen, helpen we ervoor te zorgen dat er genoeg slimme koppen aan Bitcoin blijven werken.”

Wat betekent dit voor Nederlandse crypto-fans?

OKX heeft nog meer in petto voor Nederlanders die interesse hebben in crypto:

  1. Ben je nieuw bij OKX? Dan krijg je een leuke bonus! Als je tijdens de Bitcoin Amsterdam-week voor minstens € 100 aan crypto verhandelt, ontvang je € 50 in Bitcoin cadeau.
  2. OKX breidt hun diensten in Nederland verder uit. Je kunt nu al handelen in meer dan 170 verschillende cryptomunten.
  3. Geld storten of opnemen? Dat kan gewoon met iDEAL of via een SEPA-overboeking. En het mooie is: het kost je niets extra.

Waarom is dit belangrijk?

Bitcoin bestaat al een tijdje, maar er valt nog steeds een hoop te verbeteren. Door te investeren in ontwikkelaars en projecten zoals de 2140 Foundation, zorgt OKX ervoor dat Bitcoin blijft groeien en verbeteren.

“We willen niet alleen een plek zijn waar je crypto kunt kopen en verkopen”, legt Roy uit. “We willen echt bijdragen aan de groei van het hele ecosysteem.”

Wat kun je hiermee?

Ben je nieuwsgierig geworden naar crypto? Dit is misschien wel het perfecte moment om eens een kijkje te nemen. Met de bonus van OKX kun je zonder veel risico je eerste stappen in de wereld van Bitcoin zetten.

Bedenk wel: crypto blijft een risicovolle investering. Doe altijd je eigen onderzoek en investeer nooit meer dan je kunt missen!

De toekomst van Bitcoin

Met investeringen zoals deze laat OKX zien dat ze vertrouwen hebben in de toekomst van Bitcoin. Ze kijken niet alleen naar de korte termijn, maar denken ook na over hoe we Bitcoin over 10 of 20 jaar nog steeds veilig en bruikbaar kunnen houden.

Wie weet wat voor spannende ontwikkelingen er nog aan zitten te komen in de wereld van crypto. Eén ding is zeker: OKX wil er een grote rol in spelen.

Wil je meer weten over OKX en hun plannen? Neem dan eens een kijkje op hun website of download hun app. Wie weet doe je binnenkort ook mee in de wereld van crypto!

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

  • Nieuwe app in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

Lees meer over:
OKXOKX NL

Door: Immanuel Rodulfo

Immanuel J. Rodulfo is een ervaren specialist in digitale marketing en communicatie, met een diepgaande kennis van blockchain-technologie en cryptocurrency. Met een academische achtergrond in communicatie en onderwijs en meer dan vijftien jaar ervaring in de sector, combineert Immanuel zijn uitgebre...