OKX lanceert eerste AI-aangedreven geautomatiseerd handelsplatform in CeFi

1988 totale weergaven

OKX, een toonaangevende crypto-exchange en wereldwijd Web3-technologiebedrijf, kondigt met trots de lancering aan van ‘Smart Trading’ in het derde kwartaal van 2024. Hiermee wordt OKX de eerste grote speler in de CeFi-ruimte die een geconsolideerde, geautomatiseerde handelsmarktplaats aanbiedt, aangedreven door AI en handelsreplicatietechnologie.

Dit platform is ontworpen voor handelaren van alle ervaringsniveaus en belooft de toegang tot cryptohandel eenvoudiger en efficiënter te maken.

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

  • Nieuwe app in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

Wat is ‘Smart Trading’?

‘Smart Trading’ integreert alle geautomatiseerde handelsproducten van OKX – waaronder Copy Trading, Signal Trading en Trading Bots – in één marktplaats. Deze innovatieve benadering biedt handelaren de mogelijkheid om strategieën van topperformers te kopiëren, geautomatiseerde handelsstrategieën te gebruiken die gebaseerd zijn op technische analyse, en algoritmische handel toe te passen.

Voordelen van geautomatiseerde handel

Geautomatiseerde handel verlaagt de instapdrempels voor nieuwe handelaren en verhoogt de efficiëntie voor ervaren handelaren. Door gebruik te maken van AI-technologie kunnen gebruikers profiteren van geavanceerde handelsstrategieën zonder diepgaande technische kennis. Dit maakt het handelen toegankelijker en potentieel winstgevender.

De ‘Smart Trading Super League’

Om de lancering van ‘Smart Trading’ te vieren, organiseert OKX de ‘Smart Trading Super League’ met prijzen ter waarde van 150.000 USDT. Deelnemers die gebruikmaken van de copy trading producten en handels- en signalenbots van OKX worden gerangschikt op basis van hun individuele winst- en verliespercentagegroei. De best presterende handelaar wint 10.000 USDT.

Waarom deelnemen?

Deelnemen aan de ‘Smart Trading Super League’ biedt niet alleen kans op aanzienlijke prijzengeld, maar ook op toegang tot OKX’s exclusieve ‘Lead Trader Benefits Package.’ Dit pakket omvat verhoogde commissies, gratis reizen naar OKX-evenementen en meer. Tophandelaren krijgen ook toegang tot de ‘Alpha Traders’ community, waar ze kunnen netwerken en leren van andere succesvolle handelaren.

Innovatie in de cryptomarkt

OKX’s ‘Smart Trading’ marktplaats is meer dan alleen een verzameling van handelsproducten. Het platform zal voortdurend evolueren om te voldoen aan de behoeften van verschillende handelaren en introduceert nieuwe producten en tools. Een voorbeeld hiervan is de dual investment subscriptions, waarbij parameters door AI worden ingesteld. Deze functies zijn momenteel uniek op de markt en bieden extra mogelijkheden voor gebruikers om hun handelsstrategieën te optimaliseren.

Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid

Een van de belangrijkste doelen van OKX is het wegnemen van handelsdrempels. De gebruiksvriendelijke interface en de AI-aangedreven aanbevelingen helpen gebruikers om de juiste producten, handelaren of strategieën te vinden op basis van macro markttrends. Dit zorgt ervoor dat zowel beginnende als ervaren handelaren het meeste uit hun handelsactiviteiten kunnen halen.

Conclusie

Met de lancering van ‘Smart Trading’ zet OKX een belangrijke stap in de evolutie van de geautomatiseerde handel in de cryptomarkt. Door gebruik te maken van AI en geavanceerde handelsstrategieën, biedt OKX een platform dat zowel toegankelijk als efficiënt is voor alle soorten handelaren. De ‘Smart Trading Super League’ campagne biedt een uitstekende gelegenheid om de voordelen van dit nieuwe platform te ontdekken en te profiteren van de exclusieve beloningen.

Ben je klaar om je handelsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je dan nu in voor de ‘Smart Trading Super League’ en ontdek de toekomst van geautomatiseerde handel met OKX.

Lees meer over:
OKXOKX NL

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....