Olympische Spelen-themed meme coin haalt $ 200k op in eerste dagen crypto presale – nu investeren?

1071 totale weergaven
The Meme Games

De Olympische Spelen gaan deze vrijdag van start in Parijs, terwijl crypto degens geen minuut te verliezen hebben in hun zoektocht naar de volgende crypto die gaat exploderen tijdens deze trend.

De eerste slimme investeerders hebben de presale van The Meme Games (MGMES) al weten te vinden, waardoor deze al meer dan $ 200.000 heeft opgehaald binnen zijn eerste week. Deze nieuwe meme coin kan niet alleen viraal gaan, maar heeft ook een vorm van utility waarmee vroege investeerders nog meer kunnen verdienen.

The Meme Games bundelt de populariteit van vijf meme coins – Dogecoin (DOGE), Pepe Coin (PEPE), dogwifhat (WIF), Brett (BRETT) en Turbo (TURBO) en combineert dit met de Olympische Spelen. De meme coin heeft een uniek Purchase-and-Play mechanisme, wat deze meme coin extra leuk en winstgevend maakt.

Binnen enkele minuten na lancering stroomde de eerste $ 100.000 binnen, voordat binnen enkele dagen de volgende $ 100.000 volgde. Hierdoor heeft de presale binnen een week ruim $ 225.000 opgehaald, terwijl het project langzamerhand steeds verder groeit in populariteit.

MGMES, de native token van The Meme Games combineert sport, kans, beloningen en de globale populariteit van de Olympische Spelen, waardoor het de komende weken een grote hit kan worden onder crypto investeerders.

Dit is hoe je meedoet aan The Meme Games

MGMES is vroegtijdig te koop in zijn presale, met een vaste lage prijs van $ 0,00905 per token. Zo heb je nog 3 dagen de tijd om gebruik te maken van deze lage prijs, voordat deze stijgt naar $ 0,0091. In deze periode kun je duizend tokens kopen met slechts $ 90,50, maar met een beetje geluk, maak je hier 1250 tokens van.

Na het investeren in de presale krijg je de mogelijkheid om te kiezen uit vijf populaire crypto memes: Doge, Pepe, Turbo, Brett en DogWifHat. Een van deze vijf atleten zal goud winnen en als jij de juiste hebt gekozen, krijg je namelijk een 25% bonus bovenop je aankoop.

Iedere karakter heeft een gelijke kans om te winnen, waardoor je een kans van 1 op 5 hebt om deze bonus te winnen. Met een beetje geluk heb je dus 1250 tokens wanneer je slechts 1000 tokens koopt tijdens de presale.

meme games

Heb je geen geluk, dan kun je het nog een keer proberen, want er zit geen limiet verbonden aan hoe vaak je kunt investeren en kans maakt op deze bonus. Deze 25% is extra waardevol, omdat je deze samen met je investering kunt gebruiken om grote staking beloningen te verdienen tijdens de presale.

Een van de grootste voordelen is dat je tijdens deze presale kunt winnen, maar niet echt kunt verliezen, want als jouw karakter niet wint, heb je nog steeds 100% van jouw gekochte tokens. Daarnaast is een kans van 1 op 5 een redelijke kans om te winnen, terwijl een bonus van 25% veel waard kan zijn in combinatie met staking beloningen.

Kies jouw Meme atleet!

Meme games - de grootste meme alteten ter wereld!

  • 25% tokenbonus als jouw gekozen meme atleet wint!
  • Extra beloningen voor vroege stakers
  • Presale live tot 8 september, wees dus snel!
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies. Doe zelf onderzoek.

 

Een lucratieve mogelijkheid tijdens de Olympische Spelen van 2024

De presale van The Meme Games loopt tijdens de Olympische Spelen die in Parijs plaats zullen vinden. De presale zal op 8 september eigen, voordat de token officieel gelanceerd wordt op zijn eerste gedecentraliseerde exchange (DEX). Voor deze lancering, zal The Meme Games eerst een laatste ceremonie houden met de Meme Paralympics.

De Olympische Spelen van 2024 zijn een unieke mogelijkheid om veel geld te verdienen met dit nieuwe project. Niet alleen kun je een grote bonus verzamelen tijdens de presale, daarnaast zal de prijs van MGMES stijgen tijdens de presale, voordat het voor een nog hogere prijs op zijn eerste exchange terechtkomt.

Volgens de info op de officiële website en in de white paper, kun je pas echt veel verdienen door gebruik te maken van het staking-mechanisme, waar je tijdens de presale vroegtijdig toegang tot hebt. Op dit moment verdien je een APY of jaarlijks rendement van 1127%, wat gelijk staat aan een extra 3% per dag.

meme games koopgids tokenomics

Het is wel belangrijk om hier snel gebruik van te maken, gezien de APY zal afnemen naarmate meer investeerders deelnemen aan de staking pool. Zo heb je door vroeg te investeren niet alleen een lagere presale prijs, maar ook een hogere bonus.

The Meme Games werkt op de Ethereum blockchain en het smart contract van MGMES is door een audit gedaan bij zowel SolidProof als Coinsult. Gewonnen tokens tijdens de presale kunnen gebruikt worden voor extra staking beloningen om het maximale aantal tokens te verdienen tijdens de presale.

De geverifieerde smart contract van de staking pool verzekert de investeerder ervan dat de informatie klopt en dat de beloningen daadwerkelijk opgenomen kunnen worden.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van The Meme Games door het project te volgen op X (Twitter) en Telegram.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...