Opera Mini’s MiniPay Wallet ondersteunt nu USDT en USDC

2957 totale weergaven

Opera Mini’s MiniPay wallet integreert nu USDT en USDC, waardoor gebruikers meer stablecoin-opties krijgen en de financiële flexibiliteit toeneemt.

Stablecoin-opties uitbreiden

Opera heeft zijn MiniPay-wallet aanzienlijk verbeterd door ondersteuning toe te voegen voor Tether’s USDT en Circle’s USDC stablecoins. Deze integratie is bedoeld om gebruikers meer opties te bieden voor stablecoin-transacties en MiniPay verder te positioneren als een veelzijdige digital wallet-oplossing.

Introductie van Pockets voor eenvoudige swaps

MiniPay heeft een nieuwe functie gelanceerd genaamd Pockets, waarmee gebruikers moeiteloos kunnen swappen tussen cUSD, USDT en USDC. Deze functie is ontworpen om de gebruikerservaring te vereenvoudigen met swaps met één klik, waardoor de transactiekosten tot onder de cent worden teruggebracht.

Gebruikers kunnen slepen en neerzetten tussen virtuele pockets, waardoor stablecoin-transacties intuïtiever en toegankelijker worden.

Snelle groei en marktexpansie

Sinds de lancering in september 2023 heeft MiniPay een aanzienlijke groei doorgemaakt, met meer dan drie miljoen gebruikers in Nigeria, Ghana, Kenia en Zuid-Afrika.

De wallet, gebouwd op de Celo blockchain, werd in eerste instantie uitgerold om peer-to-peer transacties met behulp van mobiele nummers mogelijk te maken, gericht op regio’s met een hoog mobiel gebruik maar beperkte toegang tot internet.

Gebruikerservaring verbeteren

Naast de Pockets-functie introduceerde MiniPay een Discover Page voor decentralized applications (DApps). Deze pagina helpt gebruikers bij het navigeren door verschillende native DApps en biedt directe toegang tot tools zoals Universele Basisinkomen-protocollen, spaarapplicaties en games.

Dit initiatief is bedoeld om Web3-technologie toegankelijker te maken, zelfs voor beginnende gebruikers, door praktische toepassingen aan te bieden voor alledaagse financiële behoeften.

Aandacht voor zorgen van gebruikers

Jørgen Arnesen, Executive Vice President van Opera Mobile, benadrukte de motivatie achter deze updates. Hij wees op het aanzienlijke potentieel van blockchain-oplossingen in regio’s met hoge mobiele datakosten en onbetrouwbare internettoegang.

Door de bezorgdheid over de hoge transactiekosten en het gebrek aan transparantie weg te nemen, wil MiniPay een betrouwbaar en kosteneffectief financieel hulpmiddel bieden aan zijn gebruikers.

Samenvatting

De integratie van USDT en USDC, samen met de introductie van Pockets, is een belangrijke mijlpaal voor MiniPay. Aangezien Opera blijft innoveren en haar aanbod blijft uitbreiden, is MiniPay goed gepositioneerd om een toonaangevende digitale portemonnee te worden in Afrika en daarbuiten.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Lees meer over:
CircletetherUSDCusdt

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd