Oprichter Skybridge Capital denkt dat bitcoin naar $300.000 gaat

Skybridge Capital is “behoorlijk optimistisch” over bitcoin voor de komende 12 tot 24 maanden. Anthony Scaramucci denkt dat de cryptovaluta in de komende zes jaar zelfs naar de $300.000 kan gaan.

Economie bijna terug bij af

De vermogensbeheerder pleit er wel voor om “gewoon te ontspannen” en “te blijven kijken naar de lange termijn”.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bij CNBC vertelt de voormalig communicatie-adviseur van Donald Trump over de cryptowinter.

“Ik wil mensen waarschuwen om naar de huidige situatie te kijken, met betere statistieken van vorige week omtrent inflatie en werkloosheid.”

De oprichter van Skybridge verwacht dat de meeste leverage wel uit het systeem is, wat een zeer sterk herstel zal inluiden.

“De pandemie heeft deze ravage veroorzaakt. We hebben veel geld in het systeem gestopt dat enige inflatie veroorzaakte en duidelijk de supply chain verstoorde. Maar we kunnen terug gaan naar het vierde kwartaal van 2019, dat economisch gezien heel goed was met lage werkloosheid en ‘goedaardige’ inflatie.”

Koers naar $300.000

Volgens de investeerder zijn we 6 tot 12 maanden van dit ‘oude normaal’ verwijderd en hij denkt dat de markt dat ook begint te beseffen. Daarom hebben ze bitcoin en enkele altcoins in kas.

Voornamelijk bij lightning ziet Scaramucci veel potentie “met name qua toepassingen en het gemak van het doen van transacties”.

“We gaan daar veel meer commerciële activiteit zien.”

Voor hem is er een enorme kans:

Als bitcoin de komende zes jaar naar $300.000 per coin gaat, maakt het niet uit of je het voor $20.000 of $60.000 hebt gekocht.”

Helemaal met de komst van BlackRock in de bitcoinmarkt verwacht hij een “aanzienlijke vraag van sommige institutionele beleggers”.

“Ik wil mensen herinneren dat er maar 21 miljoen bitcoin zijn. Er zal een supply shock zijn door een tekort aan aanbod.”

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan ook eens langs in onze Telegram chat, en download daarnaast vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

Lees meer over:
Bitcoin nieuws

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...