PayPal lanceert stablecoin met veilige transacties op Solana – wanneer gaat SOL weer stijgen?

3214 totale weergaven

PayPal heeft gisteren zijn stablecoin, PYUSD, gelanceerd op de Solana blockchain. Deze stablecoin biedt op Solana de mogelijkheid om veilige transacties uit te voeren, die nog wel transparant genoeg zijn om aan regulatoire eisen te voldoen.

De lancering van de PayPal stablecoin op Solana is een sterke stem van vertrouwen in het netwerk en kan bijdragen aan de verdere uitbreiding van het Solana ecosysteem. Maar wat voor invloed heeft deze gebeurtenis op de waarde van SOL?

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

 • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
 • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
 • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Gaat Solana weer stijgen na lancering PayPal stablecoin?

PayPal heeft gisteren woensdag 29 mei aangekondigd zijn stablecoin, PYUSD, te lanceren op Solana, met zijn waarde gekoppeld aan $ 1. Deze stablecoin werd voorheen enkel gebruikt op Ethereum, maar kan nu op Solana gebruikt worden met extra snelheid en lagere kosten.

Een groot voordeel van de lancering van de stablecoin op Solana, is dat je kunt kiezen voor “confidental transfers”, waarmee je transacties veiliger zullen zijn, maar nog steeds transparant, in verband met crypto regulatie.

Crypto analist Udi op X (Twitter) merkte op dat dit erg veel leek op de “confidental transactions” die beloofd werden door Bitcoin developers, maar nooit gerealiseerd waren. En nu blijkt dat PayPal gebruikers hier als eersten toegang tot zullen krijgen.

Mert Mumtaz van Helius Labs deelde op X dat PayPal niet alleen overstapte op Solana vanwege de snelheid van het netwerk. Een belangrijke reden is dat Solana de mogelijkheid biedt tot veilige transfers en om tokens op de Layer-1 te programmeren. Maar alleen de “confidental transfers” zijn al een volledige game-changer volgens Mumtaz.

De SPL-token standaard van Solana biedt vele voordelen aan de PayPal stablecoin, waaronder flexibiliteit, eenvoudigheid in gebruik en hoogwaardige “Plug-and-Play” features.

De lancering van de PYUSD stablecoin op Solana kan grote positieve gevolgen hebben voor het netwerk, hoewel de Solana koers vandaag met zo’n 2% is gedaald naar $ 165. Gezien deze daling vooral te maken heeft met de crypto markt, ziet de toekomst voor Solana er goed uit en kan Solana binnenkort weer stijgen.

Nieuwe crypto rally op komst voor Solana meme coins? Welke crypto gaat exploderen?

Nu grote spelers als PayPal ook overstappen naar Solana, zou het netwerk nog verder kunnen groeien in populariteit. Solana is vandaag de dag populair vanwege zijn meme coins, die de komende tijd nog meer aandacht kunnen krijgen.

In dit artikel kijken we naar 2 van de beste meme coins die binnenkort kunnen profiteren van de volgende meme crypto rally. Deze meme coins zijn voor een lage prijs te koop in de presale en bieden investeerders de mogelijkheid om vroeg in te stappen voordat de token gelanceerd wordt en de boot vertrekt.

Sealana (SEAL)

Sealana (SEAL) is een zeer succesvolle presale die in enkele weken meer dan $ 3 miljoen heeft opgehaald en binnenkort zijn token zal lanceren op Solana, met een bridge naar de Ethereum blockchain. Deze multi-chain functionaliteit kan SEAL verder helpen om de token viraal te laten gaan.

Deze meme coin heeft een echt Amerikaans thema, met een massieve zeehond als mascotte, die niet genoeg kan krijgen van de Amerikaanse cultuur, junk food en crypto trading. Hiermee heeft de meme coin al veel aandacht gekregen van investeerders uit de VS.

Je kunt SEAL vroegtijdig kopen voor een vaste lage prijs van $ 0,022 per stuk tijdens de presale. Na de presale en voordat de token gelanceerd wordt, zul je als presale investeerder een airdrop ontvangen met je gekochte tokens.

Hot presale die al meer dan $ 1.000.000,- heeft opgehaald

Sealana - op South Park gebaseerde meme coin

 • Presale heeft al meer dan $ 1.000.000,- opgehaald
 • Het project is gebouwd op de Solana blockchain
 • Gebaseerd op populaire South Park meme
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

PlayDoge (PLAY)

Een gloednieuwe crypto om in de gaten te houden is het opkomende Play-to-Earn project, PlayDoge (PLAY). Hoewel het nieuwe project van plan is om een P2E ecosysteem op te bouwen, zal het ook een meme coin zijn, waardoor humor en een leuke stijl kan zorgen dat het project viraal gaat.

Na deze week zijn deuren te hebben geopend, heeft de presale al bijna $ 400.000 opgehaald, een teken dat de PLAY-token erg gewild is onder investeerders. Deze tokens kunnen gebruikt worden in het PlayDoge ecosysteem, waarmee je met je eigen digitale huisdier extra tokens kunt verdienen door deze te verzorgen en mee te nemen in klassieke arcade games.

https://twitter.com/PlayDogeGame/status/1795369985209958760

Je kunt PlayDoge kopen voor $0,005 per stuk tijdens de eerste fase van de presale, met gebruik van ETH, USDT of BNB. Als je de token koopt met BNB, dan kun je deze ook staken voor een huidige APY van 764%. Na lancering kan de token veel adoptie krijgen van nieuwe crypto investeerders en kan de waarde van PLAY sterk toenemen.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

 • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
 • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
 • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
PayPalsolanastablecoins

  Door: Bart Klammer

  Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...