PlayDoge kopen 2024 – Beginnersgids

PlayDoge kopen 2024 - Beginnersgids

In deze gids kom je alles te weten over hoe je kunt beginnen met PlayDoge kopen. PlayDoge is een nieuwe mobiele Play-to-Earn meme coin die gebruikmaakt van de bekende Tamagotchi stijl. Binnen deze mobiele game onderhoud je je Tamagotchi huisdier om crypto te verdienen.

 

PlayDoge in het kort

 • PlayDoge is een mobiele Play-to-Earn meme coin. Dit betekent dat gebruikers in staat zijn om crypto te verdienen als ze de mobiele game spelen.
 • Het is de native PLAY-token die verdiend kan worden door gebruikers die de mobiele Play-to-Earn game spelen.
 • Je kunt PlayDoge kopen en daarna direct vastzetten om beloningen te ontvangen. Deze beloningen worden gebaseerd op het aantal tokens dat je in je bezit hebt.
 • PlayDoge maakt gebruik van de unieke 8-bit vormgeving en omarmt daarmee de nostalgie van de jaren 90.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

 • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
 • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
 • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

Stappenplan PlayDoge kopen

PlayDoge kopen is erg eenvoudig. Hieronder beschrijven we in 4 simpele stappen wat je moet doen om jouw PlayDoge tokens te bemachtigen.

 1. Stap 1: Download een crypto wallet

  Voordat je kan investeren in PlayDoge zul je een crypto wallet moeten hebben. Om PLAY-tokens te kunnen kopen zul je een BNB compatibele wallet nodig hebben. Wij raden MetaMask aan als een betrouwbare wallet.

 2. Stap 2: Koop BNB op een exchange

  Om PLAY-tokens te kunnen kopen en staken zul je BNB-tokens nodig hebben. Je bent ook in staat om PLAY-tokens te kopen middels creditcard of ETH, maar komt hiermee op dit moment niet in aanmerking voor de staking voordelen. We raden je aan om eToro te gebruiken voor dit project. Ga naar eToro, vind de zoekbalk en zoek op BNB. Vervolgens kun je zoveel BNB-tokens kopen als je wilt.

 3. Stap 3: Ga naar de website van PlayDoge

  PLAY-token is op dit moment alleen te koop op de presale website van PlayDoge. Om tokens te kopen zul je dus naar de officiële website van PlayDoge moeten gaan. Hier kun je vervolgens je wallet verbinden door op ‘connect wallet’ te klikken.

 4. Stap 4: Koop de PLAY token

  Als je wallet verbonden is met de website van PlayDoge ben je vervolgens in staat om PLAY-tokens te kopen. Je zult aan moeten geven hoeveel PLAY-tokens je wilt kopen. Zorg ervoor dat je altijd wat extra crypto in je wallet bewaart voor eventuele transactiekosten.

 5. Stap 5: Claim je PLAY tokens

  Zodra je PLAY-tokens hebt gekocht, zullen deze niet meteen in je wallet terechtkomen. Pas zodra de presale afgerond is zul je deze kunnen claimen. Je bent al wel in staat om je aangekocht tokens te staken via het staking-dashboard van PlayDoge.

staking dashboard

Wat is PlayDoge?

PlayDoge is een nieuwe Play-to-Earn meme coin die de iconische Doge meme omzet in een virtueel huisdier. Het project maakt gebruik van de bekende Tamagotchi stijl en omarmt de jaren 90 nostalgie met een 8-bit digitale wereld.

In deze digitale wereld heb je PlayDoge als je P2E compagnon. Je zult moeten zorgen voor PlayDoge en deze net als een echte hond moeten voeren, trainen en verzorgen. Tegelijkertijd help je PlayDoge door een serie aan minigames om PLAY-tokens te verdienen.

Maak je weg door de PlayDoge app met je digitale Doge compagnon en vorm een connectie die nooit meer verbroken kan worden. Gebruik PLAY-tokens om Play-to-Earn beloningen te activeren en je Doge compagnon gezond te houden, zodat die game levels kan verslaan.

Waarom moet je PlayDoge kopen?

Het kopen van PlayDoge kan vele voordelen opleveren, aangezien deze token net als zijn voorgangers omvangrijke market caps kan realiseren. Hieronder beschrijven we een aantal van de redenen waarom PlayDoge in staat kan zijn om grote winsten te realiseren.

playdoge logo

Play-to-Earn meme coins zijn bullish

Ondanks dat meme coins zoals Dogecoin nog altijd een belangrijke rol spelen binnen de crypto markt zijn het recentelijk cryptos geweest zoals FLOKI die veel grotere stijgingen hebben weten te realiseren. Het lijkt nog maar eens een bewijs te zijn dat meme coins met een P2E utility in staat zijn om grotere successen te boeken.

De zomer voor Play-to-Earn coins met een meme karakter lijkt dan ook bullish en PlayDoge lijkt hier met zijn unieke concept optimaal van te kunnen profiteren.

Wereldwijde videogame markt kan $ 665 miljard bereiken voor 2033

Volgens rapporten van Precedence Research kan de wereldwijde videogame markt een waarde behalen van $ 665 miljard voor het einde van 2033. Ook CoinMarketCap laat zien dat de Play-to-Earn sector aanzienlijke stijgingen doormaakt. De P2E sector in de crypto markt heeft een marketcap van meer dan $ 14 miljard in mei 2024.

Dit lijkt dan ook het ideale moment om te investeren in mobiele P2E games. Op het moment dat PlayDoge in staat is om slechts 0,15% van de marketcap van de videogame markt te behalen weet het een marketcap te realiseren van bijna $ 1 miljard.

Combinatie van twee trending niches

Het projectteam van PlayDoge is erg slim geweest door twee van de trending niches binnen de crypto markt te combineren. Zowel Doge Memes als Play-to-Earn cryptos zijn uitgegroeid tot twee van de populairste sectoren binnen de crypto markt. Door een Play-to-Earn meme coin te ontwikkelen die de bekende Dogememe introduceert naar de 8-bit wereld van Tamagotchi weet het project ideaal in te spelen op deze opkomende populariteit.

Eigenschappen van de PlayDoge token

Hieronder lees je wat de ontwikkelaars van PlayDoge allemaal van plan zijn voor de PlayDoge token. Hierdoor weet je precies wat je in de aankomende weken kan verwachten voor deze veelbelovende Play-to-Earn meme coin.

Tokenomics

In totaal zijn er 9,4 miljard $PLAY tokens. 50% van deze tokens worden verkocht in de presale fase, terwijl de rest van de tokens wordt gereserveerd voor andere zaken. Hieronder vind je de gedetailleerde tokenomics van het PlayDoge-project:

 • Presale (50%): 4.700.000.000
 • Staking (6%): 564.000.000
 • Project funds (12,5%): 1.175.000.000
 • Community Beloningen (7,5%): 705.000.000
 • Liquiditeit (11,5%): 1.081.000.000
 • Marketing (12,5%): 1.175.000.000

Zoals je kan zien is het grootste gedeelte van de token voorraad beschikbaar in de presale fase. Daarnaast worden er ook tokens apart gezet voor marketing zodat het project in de aankomende weken de naamsbekendheid en viraliteit van het project uit kan breiden.

Roadmap

In de roadmap van een project staan de geplande ontwikkelingen benoemd. Voor PlayDoge is dit een roadmap die uit 4 fases bestaat:

 • Fase 1: Smart-contract ondergaat audit en de presale gaat live. Daarnaast is er sprake van social activation en een initiële marketing push.
 • Fase 2: Ontwikkeling van de app gaat van start en de presale fase loopt ten einde. PLAY-token wordt gelanceerd op DEX.
 • Fase 3: Marketing wordt uitgebreid en de app wordt verder getest. Lancering van een minigame beta en de eerste CEX-listing.
 • Fase 4: PlayDoge app wordt gelanceerd en de volledige lancering van de minigames vindt plaats. Daarnaast vindt er een community airdrop plaats en wordt de PLAY-token gelist op grotere exchanges.

Officiële support kanalen

Om te voorkomen dat je met scams te maken krijgt moet je ervoor zorgen dat je alleen maar de officiële kanalen van PlayDoge bezoekt. Hieronder vind je dan ook alle officiële kanalen van PlayDoge:

Website: https://playdoge.io

X: https://x.com/PlayDogeGame

Telegram: https://t.me/PlayDogeGame

Conclusie

PlayDoge is een nieuwe Play-to-Earn meme coin die zich optimaal gepositioneerd heeft om te profiteren van het succes van zowel de meme coin sector als de Play-to-Earn sector.

Het project weet door zijn virtuele PlayDoge huisdier, ontworpen op basis van de Tamagotchi stijl, een leuke en verslavende videogame te ontwikkelen waarin gebruikers de native PLAY-token kunnen verdienen op het moment dat ze minigames afronden.

Gebruikers kunnen de PLAY-token nu kopen in de presale en deze token ook staken voor aantrekkelijke beloningen. Zodra de presale ten einde loopt, zal de token beschikbaar worden op meerdere gedecentraliseerde exchanges. Op dit moment kan de token, vanwege zijn utility binnen de P2E game, aanzienlijk gaan stijgen in waarde.

Play-to-earn meme coin

PlayDoge - play-to-earn Doge familie meme

 • Gebaseerd op het legendarische Tamagotchi concept
 • Verdien extra $PLAY tokens via de game & staking
 • Ontwikkeld op de goedkope en snelle Binance Smart Chain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

Veelgestelde vragen

Wat is de PlayDoge token?

Hoe kun je PlayDoge kopen?

Is PlayDoge een veilige investering?

 

Lees meer over:

Door: Sophialine Marlowe

Na haar studie journalistiek is Sophialine begonnen als crypto journalist bij Bitcoinmagazine.nl. Haar professionele schrijfstijl en uitgebreide kennis maken haar artikelen uitermate interessant en nuttig voor zowel de beginnende als de gevorderde crypto investeerders....