PEPE koers pumpt 10% en luidt nieuwe crypto meme rally in – welke meme coins liften mee?

4637 totale weergaven
Pepe koers pump

De crypto markt kleurt vandaag groen en dat is goed nieuws, want de populaire meme, Pepe The Frog, is ook groen. Pepe Coin (PEPE) is in 24 uur met 10% omhoog geschoten naar $ 0,00001275 op woensdagochtend.

Nadat Bitcoin niet verder lijkt te dalen dan $ 60k en licht herstelt, lijkt de interesse in meme coin snel terug te zijn gekeerd. PEPE is niet de enige die vandaag is gestegen, zo zijn veel meme coins met ruim 10% de lucht ingegaan en kan dit het begin zijn van en nieuwe crypto meme rally.

Beste AI meme coin

WienerAI - deels worst, deels AI 100% crypto

  • Meme coin met unieke AI-functies
  • Direct na aankoop kun je de tokens staken
  • Sterke tokenomics voor uitrol na lancering
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Pepe Coin koers verwachting na test resistance – wat gaat PEPE doen?

Op het moment van schrijven ligt de PEPE koers vlak onder zijn resistance, gevormd door de 30-daagse moving average (geel) bij $ 0,00001289. Als Pepe Coin door deze resistance weet te breken, zou de meme coin een nieuwe maandelijkse high kunnen bereiken.

Na een scherpe correctie van de crypto markt, lijkt vandaag het keerpunt te zijn voor de meme coin. Zo is de Relative Strength index (RSI) – die kijkt naar het momentum en koopgedrag van investeerders – weer boven 54 gestegen.

De RSI wijst er dan ook op dat PEPE een licht bullish momentum heeft opgebouwd en hierdoor mogelijk door zijn resistance kan breken.

Pepe Coin koers grafiek
Pepe Coin koers grafiek – TradingView

Hoewel PEPE nog lang niet de grootste meme coin is op basis van marktkapitalisatie, is het wel de populairste. Zo heeft Dogecoin (DOGE) een trading volume van $ 600 miljoen en Shiba Inu (SHIB) een volume van $ 300 miljoen.

De marketcap van Pepe Coin past twee keer in Shiba Inu en drie keer in Dogecoin, toch heeft PEPE vandaag een trading volume van $ 1,1 miljard, bijna twee keer zo hoog als Dogecoin.

Wat ook bijzonder is, is het feit dat Pepe Coin zo’n hoog volume ervaart, maar nog steeds niet gelist is op Coinbase, een van de populairste crypto exchanges.

Hoewel nog niets zeker is, lijkt PEPE dit jaar steeds meer mainstream te worden, waardoor een Coinbase listing er wel in kan zitten. Als Pepe Coin blijft stijgen en een steeds grotere community krijgt, zou het wel eens de grootste meme coin kunnen worden en de honden terug kunnen stoppen in de kennel.

De PEPE koers zou deze week in geval van een break-out boven zijn resistance, weer richting $ 0,00001500 kunnen stijgen. Als het huidige momentum in stand wordt gehouden, kan Pepe Coin dit jaar nieuwe hoogtes bereiken boven $ 0,00002000 en misschien zelfs Shiba Inu inhalen.

Welke meme coins liften mee met PEPE?

Hoewel Pepe Coin dit jaar nog verder kan stijgen en misschien nog x2 kan gaan, kunnen kleinere meme coins nog veel harder stijgen. Terwijl PEPE vandaag met 10% is gestegen, zijn minder populaire meme coins met 30% of zelfs 40% gestegen.

In dit artikel kijken we naar 2 alternatieve meme coins voor PEPE. Omdat deze crypto memes een lagere market cap hebben, is het eenvoudiger voor deze om veel te stijgen met genoeg volume. Daarnaast kun je deze cryptomunten voor een extra lage prijs kopen, omdat ze nog in een presale verkrijgbaar zijn.

Pepe Unchained (PEPU)

Na het succes van Pepe Coin dit jaar, is er een nieuw project tot leven gekomen. Pepe Unchained (PEPU) is een nieuw alternatief voor PEPE dat zijn eigen Pepe blockchain zal ontwikkelen, een Layer-2 op Ethereum die in het teken zal staan van memes.

Op deze blockchain profiteer je van zeer lage transactiekosten, hoge snelheden en de sterke beveiliging van Ethereum zelf. Daarnaast kan deze meme coin sterk toenemen in waarde dankzij de populariteit van Pepe Coin en is het mogelijk voor vroege investeerders om een winst van x10 of zelfs x100 mee te maken.

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels meer dan $ 820.000 opgehaald, terwijl fans van PEPE erg enthousiast zijn over deze meme coin. Je kunt PEPU kopen voor $ 0,008 per token en tijdens de presale vroegtijdig staken met een huidige APY van 2.519%.

 

WienerAI (WAI)

Hoewel PEPE een van de populairste meme coins van dit moment is, lijkt er nog steeds veel aandacht te zijn voor cryptomunten met memes van honden. Zo is bijvoorbeeld dogwfihat (WIF), de grootste Solana meme coin, vandaag ook met 10% gestegen. Hierdoor heeft de nieuwe WienerAI (WAI) ook veel potentie om een succes te worden.

WienerAI is een Ethereum meme coin die zijn eigen AI-crypto trading bot heeft. Deze handige applicatie helpt je met het vinden van veelbelovende cryptomunten, beschermt je tegen MEV-aanvallen, leert je om succesvolle trades te maken en geeft je toegang tot naadloze token swaps zonder extra kosten.

De community van WienerAI, ook wel de ‘Sausage Army’, is flink aan het groeien, ondertussen heeft de presale meer dan $ 6,4 miljoen opgehaald. Je kunt WAI tijdens de huidige fase voor $ 0,00722 per stuk kopen en vroegtijdig staken voor een APY van 178%.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
meme coinspepepepe coin

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...