Pepe Koers Pumpt 7% Deze Week, Start Comeback Meme Crypto Hype?

1908 totale weergaven
Pepe koers pump

Pepe Coin, de meme coin die in april 2023 opdook als kleine crypto en explodeerde in waarde, is de afgelopen week met zo’n +7% gestegen in koers. Deze indrukwekkende stijging zou een teken kunnen zijn dat de interesse in meme coins terug aan het keren is.

Kan PEPE verder stijgen en de meme crypto hype opnieuw tot leven wekken?

PEPE Koers Pumpt +7% Deze Week

De Pepe Coin koers is op vrijdagochtend met ruim +2,5% toegenomen in de afgelopen 24 uur, terwijl de crypto markt vandaag met nog eens +3% stijgt. Hierdoor is ook Bitcoin (BTC) boven de $46.500 geklommen en ligt Ethereum (ETH) rond de $2.475.

Vaak is het zo dat wanneer Bitcoin en Ethereum stijgen en deze stijgingen in stand weten te houden, andere altcoins ook profiteren van stijgingen in waarde. In dit geval zou Pepe Coin de komende tijd verder kunnen stijgen, maar ook omdat PEPE binnenkort gelist zou kunnen worden op Coinbase, wat blijkt uit het feit dat de crypto exchange steeds meer informatie over de meme coin toevoegt.

?s=20

Coinbase is een van de gebruiksvriendelijkste crypto exchanges en als PEPE hierop gelist kan worden, kan de meme coin profiteren van een sterke toename in trading volume. Ook kan er meer vraag komen vanuit de markt, waardoor de Pepe koers kan stijgen de komende tijd.

Als de huidige uptrend in de crypto markt van afgelopen week in stand kan worden gehouden, kan Pepe de komende week of weken verder stijgen in waarde.

Analyse Pepe Koers – Kan PEPE Zorgen Voor Comeback Meme Crypto Hype?

De pump van Pepe Coin vindt plaats nadat de meme coin in december 2023 in een downtrend kwam te zitten. Officieel is PEPE nog niet uit deze downtrend gebroken, maar lijkt dit het begin van een comeback te zijn.

De Pepe koers zou vandaag of morgen wel kunnen lijden onder de vorming van een ‘Death Cross’ op de dagelijkse grafiek, waarmee de 30-daagse moving average (geel) onder de 200-daagse moving average (blauw) daalt.

Een Death Cross is vaak een bearish signaal, maar hoeft in dit positieve klimaat niet per se een zwaar negatief effect te hebben op de Pepe koers.

Pepe koers grafiek
Pepe koers grafiek – TradingView

Nu heeft Pepe wel een grote uitdaging om aan de bovenzijde door beide moving averages te breken om naar de $0,000001070 te stijgen. In het geval dat de kikker hierin slaagt, zou het de komende weken verder kunnen klimmen naar de top van zijn trading range om de resistance bij de $0,000001278 te testen.

Als dit daadwerkelijk een keerpunt is voor Pepe, zou de meme coin de komende maanden weer richting de $0,000001750 kunnen klimmen. Hierbij zou een listing op Coinbase erg kunnen helpen, daarnaast zou Pepe weer pieken boven de $0,000002000 mee kunnen maken na een listing op Coinbase.

Kleine Onbekende Crypto’s Met Meer Potentie

Hoewel Pepe binnenkort een groei van populariteit mee kan maken met een mogelijke listing op Coinbase, zou deze groei erg beperkt kunnen zijn. Pepe is inmiddels al erg bekend onder crypto investeerders en heeft hiermee een gelimiteerde upside.

In plaats van te wedden op Pepe, kan het winstgevender te zijn om te kijken naar nieuwe cryptomunten die potentie hebben om vanuit hun huidige positie veel harder te stijgen dan Pepe. Laten we kijken naar 3 veelbelovende alternatieven voor Pepe, die nog erg onbekend zijn en daardoor erg veel upside potentie hebben.

Smog (SMOG)

Maak plaats voor de nieuwste meme coin op Solana met de grootste airdrop ooit. Smog is van plan om de meme coin der meme coins te worden, met zijn fraaie middeleeuwse design en een enorme airdrop campagne waar je nu aan kunt deelnemen.

Smog is een token die deze week gelanceerd is op de gedecentraliseerde exchange, Jupiter en tot zover al met meer dan +100% is gestegen. Met sommige Solana coins die met +100.000% stijgen in een dag tijd, is het echter nog lang niet te laat om in te stappen en deel te nemen aan een van de grootste crypto airdrops aller tijden.

Je kunt Smog kopen door met een Solana wallet, zoals Phantom, verbinding te maken met Jupiter Exchange. Daar kun je USDT, SOL of BONK inwisselen voor SMOG tokens. Wil je nog meer uit de airdrop halen? Doe dan mee met de airdrop campagne via Zealy, die je op de officiële website kunt vinden.

 

Sponge V2 (SPONGE)

Een andere meme coin die uit hetzelfde tijdperk als Pepe kwam, is Sponge, een meme coin die x100 ging en dit in 2024 van plan is te herhalen met zijn nieuwe Sponge V2 token, Deze token is kortgeleden gelanceerd op het netwerk van Polygon, waarbij traders kunnen profiteren van lage transactiekosten.

Sponge V2 kan via de officiële website worden gestaked voor indrukwekkende passieve beloningen. Op het moment van schrijven verdien je op jaarbasis +201% SPONGE tokens wanneer je deze tokens in de staking pool legt.

?s=20

Sponge V2 is sinds zijn lancering al met meer dan +40% gestegen en zou de komende tijd nog veel verder kunnen klimmen. Sponge V2 kopen kan door via de website, sponge.vip je wallet te verbinden en ETH, USDT of MATIC in te wisselen voor SPONGE.

 

Meme Kombat (MK)

Als derde alternatief voor Pepe, hebben we een interessante cryptomunt die nog niet gelanceerd is op exchanges. Dit betekent dat je de eerste pump van deze meme coin, Meme Kombat (MK), nog mee kunt maken.

Meme Kombat is een virtuele arena waarin populaire meme karakters, waaronder Pepe, maar ook Shiba Inu, Doge, Wojak en Sponge, tegen elkaar zullen strijden, met ieder hun eigen unieke vaardigheden. Gebruikers kunnen MK inzetten op de willekeurige uitkomst van deze gevechten en hiermee grote prijzen winnen.

Je kunt MK in de presale kopen voor $0,279 per stuk en krijgt de mogelijkheid om de tokens te staken voor een APY van 111% voordat de token gelist wordt op zijn eerste exchange. Met het gebruik van bekende meme karakters, heeft het project een grote kans om binnenkort viraal te gaan, waardoor MK kan exploderen in waarde.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...