Pepe Unchained tikt $ 1,8 mln opbrengst aan in crypto presale – what’s next voor deze nieuwe crypto meme?

3898 totale weergaven
pepu

Nadat het $ 1,2 miljoen wist op te halen in de eerste week van zijn presale heeft Pepe Unchained (PEPU) hier in de laatste aantal dagen nog eens $ 688.000 aan toegevoegd. De presale van PEPU heeft hierdoor in totaal al bijna $ 1,9 miljoen opgehaald.

Pepe Unchained is een nieuw alternatief voor de bekende Pepe coin (PEPE) en weet door zijn eigen Layer 2 blockchain de nodige aandacht te trekken. Meme coins op Layer 1 blockchains hebben namelijk vaak te maken met langzame transacties en hoge tarieven, maar Pepe Unchained brengt hier nu dus verandering in aan.

Pepe Unchained ($PEPU)

Pepe Unchained - veelbelovende meme coin met eigen blockchain

  • Zeer hoge staking beloning
  • Lage bridge kosten tussen ETH en PEPU
  • Zeer krachtige eigen blockchain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

Zijn native PEPU-token is op dit moment te koop tijdens de presale voor een prijs van $ 0,0081939 per token. Deze prijs gaat morgen echter verder toenemen naar $ 0,0082267 omdat de presale dan zijn volgende fase ingaat.

Nu de populariteit van dit project toeneemt en er dagelijks nieuwe investeerders aan boord komen is de verwachting nu dat deze token explosief kan gaan stijgen bij een toekomstige listing op een grote exchange.

Grijp nu dus je kans om PEPU te kopen voordat het later dit jaar een poging doet om PEPE in te halen.

PEPE heeft het moeilijk terwijl PEPU juist successen boekt

De meme coin markt bevindt zich nog altijd in een bullish fase en is vandaag alweer met 2,89% gestegen in market cap. Hiermee bevindt deze market cap zich nu rond de $ 48,79 miljard.

Ook het handelsvolume van deze markt is nog altijd hoog met een waarde van $ 3,3 miljard, een stijging van 19,86%.

Ondanks deze bullish fase voor de crypto markt heeft Pepe juist een aanzienlijke daling moeten accepteren. De op 2 na grootste crypto van de meme coin markt daalde al met 2,45% over de afgelopen 24 uur en bevindt zich hierdoor rond de $ 0,00001139. Dit brengt de totale daling van Pepe over de afgelopen maand naar maar liefst 22,15%.

Pepe alternatieven hebben recentelijk juist wel successen weten te boeken. Pepe coin (PEPE) wist over de afgelopen week bijvoorbeeld meer dan 13% te stijgen.

Een belangrijke reden achter het succes van deze Pepe alternatieven is een nieuwe post van de Amerikaanse fondsen manager VanEck.

Deze virale meme bevatte een kikker, naast andere dieren in een vergaderzaal. Deze post leidde dan meteen ook al tot de nodige speculatie.

Niet alleen Pepecoin wist hier echter van te profiteren, ook Pepe Unchained wist grote successen te boeken door deze nieuwe speculatie over Pepe gerelateerde meme coins.

De opgehaald fondsen van PEPU over deze periode staan gelijk aan een stijging van boven de 45%, een stuk hoger dus dan andere Pepe gerelateerde meme coins.

Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat PEPU de aandacht heeft gekregen van de meme coin community, die nu aan het wachten is op de lancering van deze Layer 2 blockchain.

Blockchain van Pepe Unchained komt eraan – investeerders kunnen in de tussentijd genieten van hoge staking beloningen

De Layer 2 blockchain van Pepe Unchained stelt snellere transacties tegen lagere tarieven mogelijk. Deze innovatie onderscheidt PEPU dan ook van zijn voorgangers.

Ondanks dat er nog geen definitieve lanceerdatum bekend gemaakt is, zinspeelt het project op X erop dat dit binnenkort plaats gaat vinden.

De nieuwe blockchain van Pepe Unchained is echter niet alleen gemaakt voor betere transacties, het vormt een geheel nieuw ecosysteem die PEPU een van de markteiders kan maken binnen de meme crypto markt.

Omdat het een geheel ecosysteem is, die zelfs zijn eigen blockchain explorer gaat hebben, vormt het dus ook een launchpad voor andere nieuwe tokens.

Investeerders die deel willen nemen aan dit veelbelovende project hebben nu de kans om dit te doen, aangezien de presale nog altijd live is.

Deze investeerders zijn zelfs in staat om hun PEPU-fondsen uit te breiden, terwijl ze wachten op de lancering van de Layer 2 blockchain. Er is namelijk sprake van een aantrekkelijk staking mechanische.

Het staken van PEPU-tokens levert je op dit moment een APY van maar liefst 1.018% op.

Dit soort staking beloningen zijn dan ook een van de redenen waarom Bitcoin Magazine dit project beschrijft als de toekomst van de crypto meme omgeving.

Om PEPU-tokens te kopen kun je naar de officiële website van Pepe Unchained gaan. Hier kun je vervolgens je wallet verbinden om tokens te kopen middels ETH, USDT, BNB of creditcard.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen door lid te worden van de community op X en Telegram.

Grijp nu je kans om deel te nemen aan een van de meest belovende crypto projecten van 2024.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
pepe unchainedpepu

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...