PEPU crypto presale bereikt $1 mln mijlpaal – is deze nieuwe crypto meme de beste investering voor juli?

1794 totale weergaven
pepu

Nu Pepe Unchained binnen korte tijd meer dan $ 1,7 miljoen aan vroege investeringen heeft weten op te halen, laat het de crypto wereld zien wie de beste Pepe is. Deze losgelaten versie van Pepe verovert de aandacht van de gehele crypto community.

Pepe Unchained ($PEPU)

Pepe Unchained - veelbelovende meme coin met eigen blockchain

  • Zeer hoge staking beloning
  • Lage bridge kosten tussen ETH en PEPU
  • Zeer krachtige eigen blockchain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

Sinds de oprichting van de originele Pepe (PEPE) is er geen alternatief op de markt verschenen die deze grote meme coin uit kon dagen. Hier is nu verandering in gebracht door de lancering van Pepe Unchained, een nieuwe en verbeterde versie van de originele Pepe.

PEPU lanceert namelijk zijn eigen Layer 2 blockchain op Ethereum en weet daarmee snellere en goedkopere transacties aan te bieden. Uniek voor de meme coin markt. PEPU is dan ook de eerste meme coin Layer 2 van de wereld.

De presale van Pepe Unchained weet elke dag honderden duizenden Dollars op te halen en lijkt dan ook erg snel uitverkocht te raken.

Als je de kans gemist hebt om grootste winsten te behalen met PEPE, lijkt er nu een nieuwe kans te zijn voor gigantische winsten met PEPU.
Koop PEPU voor de huidige prijs van $ 0,0081939 voordat het verder gaat stijgen in de presale op het moment dat het zijn volgende fase ingaat.

?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1807376716438139181%7Ctwgr%5E38aa7acfe8c397cd1349db2f891a54fe91a4c781%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Furl%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2Fpepe_unchained%2Fstatus%2F1807376716438139181

Moeilijke maand voor meme crypto coins lijkt voorbij

Na een moeilijke maand lijkt de meme coin markt begonnen te zijn aan een comeback. Vrijwel elke meme coin bevindt zich vandaag in het groen en deze veelbelovende markt lijkt zich nu dan ook op te maken voor een bull run in juli.

Over de afgelopen 24 uur hebben meerdere meme coins goede stijgingen doorgemaakt. Dogecoin (DOGE) wist over de afgelopen 24 uur al 2,11% te stijgen, terwijl Dogwifhat (WIF) over dezelfde tijdsperiode met maar liefst 9,21% wist te stijgen. Ook Bonk (BONK) en Brett (BRETT) wisten stijgingen te laten zien van respectievelijk 6,46% en 3,63%.

De gehele meme coin markt is dan ook met 3,16% toegenomen naar een market cap omvang van maar liefst $ 48,7 miljard.

Toch zijn de verliezen over de afgelopen maand nog lang niet weggewerkt. Meerdere meme coins zijn over de afgelopen maand met meer dan 30% gedaald en ook Pepe moest een daling accepteren van boven de 25%.

Pepe alternatieven zoals Pepe coin (PEPE) hebben over de afgelopen dagen ook verliezen moeten doormaken. Pepe coin daalde over de afgelopen 24 uur al 0,96%. Investeerders vragen zich daarom af waarom Pepe opties het moeilijk hebben.

Is dit slechts toeval of is het eindelijk zover dat gebruikers een Pepe willen zien met groot potentieel, en niet eentje die vastgebonden zit aan de trage blockchain van Ethereum?

De crypto wereld wil Pepe bevrijden

Een vrije Pepe is een echte Pepe, en dat is precies wat de crypto wereld lijkt te willen.

Met zijn eigen Layer 2 blockchain zit PEPU niet vastgebonden aan Ethereum, wat betekent dat er meer tokens zijn en minder gas tarieven.

Daarnaast zorgt de eigen blockchain ook voor een volledig nieuw ecosysteem. Dit vormt dan ook een launchpad voor nieuwe tokens.

Dit is dan misschien ook waarom Pepe en zijn alternatieven recentelijk niet dezelfde successen hebben weten door te maken.

Er kwam onlangs zelfs een rapport naar voren dat er een whale was die 700 miljard PEPE-tokens, ter waarde van $ 7,84 miljoen, in een enkele trade heeft verkocht, tegen een verlies van maar liefst $ 3,47 miljoen.

Pepe Unchained ($PEPU)

Pepe Unchained - veelbelovende meme coin met eigen blockchain

  • Zeer hoge staking beloning
  • Lage bridge kosten tussen ETH en PEPU
  • Zeer krachtige eigen blockchain
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Dit is geen beleggingsadvies, doe je eigen onderzoek.

 

De vraag is waarom deze whale zo gehaast van zijn PEPE-fondsen af moest.
Ongeacht of PEPE nu gaat stijgen of dalen, PEPU lijkt zich in ieder geval op te maken voor iets groots.

Het is ook niet gek dat PEPU wordt beschreven als de volgende x10 meme coin. 99Bitcoins beschreef het project zo al op zijn YouTubekanaal met meer dan 700.000 abonnees.

Ook Bitcoin Magazine beschreef PEPU al als de toekomst van de crypto meme coin markt.

PEPU: De koning van meme coins en de koningin van staking beloningen

Pepe the frog gaat al een goede tijd mee en blijft iconisch in de wereld van meme coins.

Wat zijn getokeniseerde versie apart zet in een competitieve meme coin markt is niet de invloed van investeerders, maar de sterke community die het project ondersteunt. Een sterke community is het fundament voor een succesvolle meme coin, iets wat de nieuwe Hawk Tuah (HAWKTUAH) coin probeert te bevestigen.

Pepe Unchained vormt een nieuwe evolutie binnen deze meme coin markt, maar maakt ook gebruik van deze kikker als mascotte.

Dit project biedt dus echter veel meer dan alleen een hilarische mascotte. Naast de eigen blockchain biedt het project ook een aantrekkelijk staking mechanisme aan zijn vroege investeerders.

Met een APY die oploopt tot 1.600% kan een investeerder dagelijks meer dan 4% verdienen.

Er staan ongeveer al 98 miljoen PEPU-tokens vast, waarmee gedemonstreerd wordt hoeveel investeerders zich al voor de lange termijn aan dit project hebben verbonden.

Dit is dus je kans om tokens te kopen en te staken, want hoe meer investeerders hun tokens vastzetten hoe lager de APY zal worden.

Om deel te nemen aan de presale kun je naar de officiële website van Pepe Unchained gaan en hier je wallet verbinden. Vervolgens kun je ETH, USDT, BNB of creditcard gebruiken om je PEPU-tokens te kopen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Pepe Unchained door lid te worden van de community via X en Telegram.

Stel je PEPU-tokens nu veilig en speel ontzettend grote winsten vrij.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
pepe unchainedpepu

Door: Joren Verdoes

Met meer dan 10 jaar ervaring in de cryptowereld is Joren Verdoes een echte crypto-veteraan te noemen. Zijn kennis binnen de techwereld gaat ruim 15 jaar terug. Joren heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot een ware expert binnen het vakgebied en kan moeilijke materie simpel en helder overbrenge...