Peter Brandt verwacht een Bitcoin koersstijging naar $90.000 door deze grafiek

2357 totale weergaven
Peter Brandt Bitcoin

Na de recente daling van de Bitcoin koers zijn investeerders zenuwachtig, maar Peter Brandt ziet kansen. Hij voorspelt dat de koers van Bitcoin kan stijgen naar een all-time high van $90.000 tegen het einde van het jaar. Deze positieve voorspelling komt nadat de koers van Bitcoin onlangs onder de $50.000 dook en toen weer snel wist te herstellen.

Peter Brandt voorspelt Bitcoin koersdoel van 90.000 dollar

Onlangs deelde crypto analist Peter Brandt zijn verwachting op X. Hij denkt dat de Bitcoin koers tijdens deze bull-markt kan stijgen naar $90.000. Hij liet een grafiek zien met de schommelingen in de koers van Bitcoin dit jaar en is ervan overtuigd dat Bitcoin dit doel voor het einde van 2024 kan bereiken.

Brandt kijkt vooral naar wat er mogelijk kan gebeuren in de markt, en richt zich niet te veel op wat waarschijnlijk is of wat zeker lijkt. Hij ziet een koersstijging naar $90.000 dus als een mogelijkheid voor de toekomst.

Vormt Bitcoin koers een bull flag?

Iemand vroeg Brandt naar zijn mening over de markt en noemde hun voorspelling van een “bull flag” patroon voor Bitcoin. Ze wilden weten of Brandt het daarmee eens was en of Bitcoin een belangrijk Fibonacci-niveau had bereikt, de “golden pocket”, die vaak een nieuw weerstandsniveau aangeeft.

Brandt was het niet eens met het idee van een bull flag patroon. Hij verwees naar experts zoals Schabacker, Edwards en Magee, die zeggen dat zulke patronen niet langer dan twee maanden mogen duren. Als een patroon langer aanhoudt, voldoet het niet meer aan de criteria voor een bull flag.

Bitcoin koers herstelt na scherpe daling

Voordat Brandt zijn positieve voorspelling deed, had Bitcoin een flinke koersdaling doorgemaakt. Enkele dagen geleden zakte de koers nog onder de $ 50.000. Bitcoin lijkt zijn eerdere daling te overwinnen en nadert weer zijn vorige lokale toppen rond de $60.000. Momenteel is de koers $57.474 volgens CoinMarketCap.

Lees meer over:
bitcoin koersPeter Brandt

    Door: Dirk van Haaster

    Met meer dan vier jaar werkervaring binnen crypto, heeft Dirk aanzienlijke expertise opgedaan in het schrijven van content over van alles dat met Web3 te maken heeft. Dirk behaalde zijn master in Strategic Management aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam, waar hij afstudeerde met de cum laude ond...