PIXFI Token stijgt bijna 50% na Pixelverse airdrop

933 totale weergaven

Pixelverse’s PIXFI token beleefde een stijging van bijna 50% in de eerste uren van de handel na een airdrop naar houders van zijn Rare, Epic en Legendary NFT’s. De lancering, die plaatsvond op 18 juli, markeert een belangrijke mijlpaal voor het gaming platform op The Open Network (TON).

Pixelverse PIXFI Token stijgt bijna 50% in eerste uren na Airdrop

Het PIXFI token van Pixelverse is in de eerste uren van de handel met bijna 50% gestegen na een airdrop aan houders van de Rare, Epic en Legendary NFT’s. De lancering, die plaatsvond op 18 juli, markeert een belangrijke mijlpaal voor het gaming platform op The Open Network (TON).

Airdrop-strategie en eerste marktreactie

Volgens CoinMarketCap naderde het PIXFI token snel een volledig verwaterde marktkapitalisatie van ongeveer $200 miljoen voordat het later op de dag terugtrok. Het token staat nu genoteerd op verschillende gecentraliseerde beurzen, waaronder Bybit, HTX, Gate, Bitget en MEXC.

Details van de PIXFI Airdrop

Pixelverse heeft 10% van de totale voorraad van PIXFI airdropped aan houders van zijn Rare, Epic en Legendary NFT-collecties. Nog eens 20% van de tokenvoorraad zal na verloop van tijd worden uitgedeeld aan actieve gebruikers van Pixelverse en Pixelchain, de Layer 2 blockchain oplossing van Pixelverse.

De airdrop was bedoeld om de typische scherpe selloffs te vermijden die volgen op gratis token distributies door automatisch de “staking” van de gedropte tokens voor extra beloningen. Onmiddellijke intrekking brengt een boete van 90% met zich mee, waardoor betrokkenheid op de lange termijn wordt gestimuleerd.

https://twitter.com/pixelverse_xyz/status/1814239517441708277

Pixelverse Ecosysteem en Toekomstplannen

Pixelverse is de creatieve kracht achter het populaire Telegram-spel PixelTap, een minigame met een cyberpunk-thema dat alleen al in juni 50 miljoen nieuwe gebruikers trok. Het spel bevindt zich op TON, een Layer 1 blockchain die oorspronkelijk is ontwikkeld door het team achter de Telegram messaging app en nu wordt beheerd door de TON Foundation.

Het ecosysteem van Pixelverse blijft groeien, met plannen om personages uit populaire NFT-collecties, zoals Pudgy Penguins, in hun spellen te introduceren.

Innovatief vesting mechanisme

Om speculatie op korte termijn te ontmoedigen, heeft Pixelverse een uniek vesting mechanisme geïmplementeerd. Gebruikers die hun gedropte tokens claimen, kunnen onmiddellijk slechts 10% van hun toewijzing opnemen.

Voor de overige 90% is blijvende deelname aan het Pixelverse ecosysteem nodig, door middel van gameplay en interactie met Pixelchain. Deze aanpak weerspiegelt het “battle pass” systeem dat gebruikelijk is in traditionele web2 games, waarbij actieve gebruikers worden beloond met steeds meer tokens.

Impact op de markt en reacties uit de industrie

De indrukwekkende eerste resultaten van de PIXFI token laten zien hoe positief de markt reageert op de innovatieve aanpak van Pixelverse. Door betrokkenheid op lange termijn te stimuleren, wil Pixelverse een duurzame en actieve gemeenschap opbouwen rond zijn PIXFI token en Pixelchain netwerk.

Het succes van deze strategie zou een nieuwe standaard kunnen zetten voor toekomstige crypto airdrops, waarbij een gezondere marktdynamiek en een grotere betrokkenheid van de gemeenschap worden bevorderd.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....