Premier League-spelers stappen naar vakbond voor hulp bij bitcoinhandel

De spelersvakbond voor Premier League-voetballers maakt zich grote zorgen om bitcoinhandel onder voetballers. De Professional Footballers’ Association (PFA) komt met een speciale training om voetballers te helpen met hun gokverslaving.

De PFA is bang dat spelers met gokproblemen heel veel geld verliezen. Spelers die waarvan bekend is dat ze een gokverslaving hebben of hebben gehad kunnen hulp krijgen via de vakbond.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Spelers zijn naar verluidt zelf naar de PFA gegaan om dit probleem te bespreken. Sommigen daarvan voregen zelf al om hulp. Dat meldt Daily Mirror. De krant vertelt ook over voetballers die zich graag laten voorlichten over de mogelijke risico’s.

De precieze invulling van de training is nog niet bekend.

In de handel handel op cryptobeurzen gaat een hoop geld om. Sommige handelaren verdienen bakken met geld, maar dat geld komt wel van ‘verliezers’ vandaan. Weten wat de risico’s zijn en je beseffen dat de industrie vol zit met oplichters kan je al eind op weg helpen.

Verslaving

Spelers met een probleem kunnen allicht in Schotland terecht. Een afkickkliniek in Schotland helpt mensen die verslaafd zijn aan de handel in bitcoin en andere cryptocurrency.

Castle Craig heeft een speciale afdeling ingericht om deze mensen te helpen. Het is een particulier ziekenhuis in een klein plaatsje genaamd Peeblesshire waar mensen terecht kunnen. En de vraag is groot volgens de kliniek: ze zien een explosieve groei in patiënten die kampen met een verslaving rondom bitcoin.

    Door: Robin Heester

    Sinds 2016 bezig met cryptocurrency. Nu al geruime tijd vooral bezig met bitcoin. Hup bitcoin! :)...