Pump.fun onthult nieuwe handelsterminal en plannen voor token airdrop

419 totale weergaven
|

 

Pump.fun heeft zijn nieuwe handelsterminal, “Pump Advanced”, gelanceerd met 0% kosten voor de eerste 30 dagen, terwijl het ook een toekomstige token-release plaagt gericht op het belonen van vroege gebruikers.

Pump.fun lanceert ‘Pump Advanced’

Pump.fun, het populaire op Solana gebaseerde memecoin-platform, heeft zijn nieuwe handelsterminal, “Pump Advanced”, onthuld en teast tegelijkertijd op een toekomstige token-release. Deze aankondiging werd gedaan tijdens een X Spaces-evenement op 19 oktober en markeert een belangrijke ontwikkeling voor het platform, dat zijn invloed in de cryptoruimte blijft vergroten.

De ‘Snelste Handelsterminal’ met nul kosten

Volgens Pump.fun is Pump Advanced de “snelste handelsterminal” en biedt het verbeterde functies voor professionele handelaren, waaronder mini-grafieken, statistieken van tophouders en sociale activiteitsthreads in realtime. Gebruikers kunnen nu een non-custodial wallet aanmaken door in te loggen via e-mail, wat meer veiligheid en flexibiliteit biedt. Daarnaast zal het platform de eerste 30 dagen 0% kosten in rekening brengen.

De nieuwe functies zijn ontworpen om handelaren te helpen bij het monitoren en analyseren van het enorme aantal memecoins dat is gecreëerd op het platform, dat meer dan 2,5 miljoen unieke tokens heeft ingezet sinds de lancering in januari 2024.

Token lancering voor vroege gebruikers

Tijdens hetzelfde X Spaces evenement zinspeelde het Pump.fun team op een toekomstige token release, maar gaf geen specifieke details of een tijdlijn vrij. Ze verzekerden vroege gebruikers echter wel dat ze beloond zouden worden via een mogelijke airdrop.

Dit nieuws heeft opwinding veroorzaakt binnen de gemeenschap, waarbij velen speculeerden dat de nieuwe token de liquiditeit zou kunnen verbeteren en het gebruik van het platform op de lange termijn zou kunnen stimuleren.

Pump.fun heeft de afgelopen maanden een aanzienlijke groei doorgemaakt en in de eerste zeven maanden meer dan $ 100 miljoen aan inkomsten gegenereerd. De snelle groei van het platform wordt grotendeels toegeschreven aan het unieke model, waarmee iedereen op meme geïnspireerde tokens kan creëren op Solana’s blockchain. Het protocol heeft bijgedragen aan de popularisering van memecoins, ondanks kritiek op het hoge percentage mislukte nieuwe tokens.

Een groeiend memecoin ecosysteem

Het ecosysteem van Pump.fun blijft groeien. Het platform toont real-time gegevens over nieuw gelanceerde memecoins en biedt gebruikers tools om tokens direct via de interface te kopen. De lancering van Pump Advanced is bedoeld voor power users en stroomlijnt de handelservaring.

Terwijl het platform zich blijft ontwikkelen, zou de aankomende tokenlancering zijn plaats als belangrijke speler in de memecoin-ruimte verder kunnen verstevigen.

BitcoinMagazine lanceert Discord channel!

Wil je meepraten over dit onderwerp? Join dan ons nieuwe Discord channel en praat met onze experts, leer van andere lezers en blijf op de hoogte van acties en insight informatie! Nu naar Discord

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....