Sealana crypto presale bereikt $5 mln mijlpaal – beste Solana meme coin?

2744 totale weergaven
Sealana crypto presale

Sealana (SEAL), de Amerikaanste zeehond die je ooit zult vinden, heeft met zijn crypto presale een grote mijlpaal bereikt met het ophalen van ruim $ 5 miljoen. Terwijl de interesse in Solana meme coins erg hoog blijft, groeit Sealana steeds verder in populariteit, wat verwachtingen voor een succesvolle lancering ook hoger dan ooit maakt.

Hot presale die al meer dan $ 1.000.000,- heeft opgehaald

Sealana - op South Park gebaseerde meme coin

  • Presale heeft al meer dan $ 1.000.000,- opgehaald
  • Het project is gebouwd op de Solana blockchain
  • Gebaseerd op populaire South Park meme
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

De voorgangers van Sealana, andere bekende Solana meme coins zoals Bonk (BONK), dogwifhat (WIF), cat in a dogs world (MEW) en BOOK OF MEME (BOME), zijn in minder dan een jaar tijd in de top 10 grootste crypto memes beland.

Daarnaast heeft het team van Sealana een vergelijkbare meme coin gelanceerd, met de naam Slothana (SLOTH). Deze meme coin heeft met zijn crypto presale meer dan $ 15 miljoen opgehaald en is na lancering met zo’n 400% gestegen.

Maar katten, honden en zelfs luiaards (denk aan SLERF) zijn er al genoeg in de Solana meme coin sector, maak je daarom klaar voor de grootste zeehond van Solana: SEAL.

Herken je ‘Gamer Guy’ van South Park nog? Sealana is hier de meme coin versie van

Het concept van Sealana begon als verwijzing naar ‘Gamer Guy’ uit een aflevering van South Park. Dit personage was iets te goed in het spel World of Warcraft, maar besteedde weinig moeite aan zijn gezondheid. Gamer Guy is een beroemde meme geworden en een belangrijke bron van inspiratie voor Sealana.

Er zijn geruchten dat Sealana een creatie is van het team achter SLERF, de meme coin die eerder dit jaar viraal is gegaan en explodeerde in waarde. Omdat deze meme coin een echte meme is geworden nadat het team per ongeluk alle presale tokens heeft geburnd, besloten vroege investeerders om hier op in te spelen en massaal tokens te kopen na de officiële launch.

Zonder de verkoopdruk van presale investeerders, was de prijs erg laag, waardoor vroege kopers behoorlijk veel winst maakten.

Enige tijd later werd de crypto presale van Slothana gelanceerd, een succesvolle ICO (Initial Coin Offering) die meer dan $ 15 miljoen ophaalde. Dit keer werden de presale tokens uiteraard niet geburnd en hadden presale investeerders een winst van zo hoog als +500% kunnen boeken.

Sealana is de opvolger van Slothana en biedt een nieuwe kans voor investeerders om een mooie winst te behalen op korte termijn. SEAL is de volgende meme coin die gebruikmaakt van de populaire blockchain, Solana, die erg voordelig is voor het traden van meme coins dankzij zijn lage transactiekosten.

Solana heeft momenteel een TVL of Total Value Locked van $ 4,18 miljard verspreid over verschillende applicaties op de blockchain. De blockchain heeft momenteel 1,56 miljoen actieve adressen, wat in de afgelopen dagen weer sterk is toegenomen.

Solana zou nog populairder kunnen worden in het geval dat we de komende jaren een spot Solana ETF zullen zien, hoewel eerst de spot Ethereum ETF nog gelanceerd moet worden, wat ook een boost kan geven aan altcoins in het algemeen.

Sterke correctie voor SOL – is dit het beste moment om in te stappen?

De Solana koers is de afgelopen maand met 20% gedaald van $ 177 naar $ 138. Sterker nog, SOL bereikte op dinsdag een dieptepunt van $ 128, wat werd vervolgd door een sterke rebound. De verwachting is dat Solana de komend weken en maanden weer kan stijgen richting $ 200, waardoor altcoins en meme coins op het netwerk mee kunnen liften.

Bovendien zou Solana de volgende kunnen zijn die een ETF krijgt, na de lancering van de spot Ethereum ETF, die in mei is goedgekeurd door de Securities & Exchange Commission (SEC) in de VS. Eerder dit jaar zagen we hoe de Bitcoin koers omhoog schoot nadat de spot Bitcoin ETF in januari gelanceerd werd.

De lancering van een Ethereum ETF, in combinatie met nieuwe geruchten over een Solana ETF, kan een sterke boost geven aan Solana meme coins zoals SEAL. Zo zijn er al geruchten dat BlackRock, die meer dan $ 10 biljoen beheert, de eerste zal zijn in het aanvragen van een spot Solana ETF.

In het geval dat de aanvraag van BlackRock wordt goedgekeurd, zou Solana de 3e cryptocurrency zijn die een spot ETF krijgt. Een spot ETF maakt het voor investeerders mogelijk om de waarde van een cryptomunt bij te houden, zonder deze crypto direct te kopen.

Een Solana ETF zal alleen wat lastiger worden, gezien de SEC de cryptocurrency ziet als een effect, integendeel tot Bitcoin en Ethereum. Toch zou een spot Solana ETF van BlackRock groot nieuws zijn voor de blockchain, waardoor SOL als gevolg sterk zou kunnen stijgen in waarde.

Na de lancering van de spot Bitcoin ETF< heeft Bitcoin een All-Time High van $ 73.737,94 neergezet. Dit gebeurde op 14 maart, wat nog voor de Bitcoin halving van 24 was.

Op dit moment heeft BlackRock nog steeds de grootste spot Bitcoin ETF, met een waarde van $ 21,4 miljard. In het geval dat BlackRock interesse toont in een spot Solana ETF, zouden meme coins zoals Sealana nog groter en vetter kunnen worden.

Als Solana vanuit een marketcap van 64,1 miljard verder groeit, dan zal Sealana klaarliggen om uit de zolderkamer van zijn moeder te rollen en in een Lambo weg te rijden. Een spot Solana ETF, in combinatie met de lancering van Sealana, zal helpen om Solana meme coins nog beter te maken; Make Solana Meme Coins Great Again!

Hoewel Sealana als eerst van plan was om enkel te lanceren op de Solana blockchain, is deze walrus van een zeehond erin geslaagd om een wormgat te openen naar de dimensie van Ethereum en de Binance Chain.

Hierdoor is het mogelijk om SEAL te kopen met SOL en USDC, maar ook met ETH, USDT en BNB. Je hebt nu minder dan 7 dagen de tijd om Sealana te kopen voor een vaste lage prijs van $ 0,022 per token, voordat deze gelanceerd zal worden en nog veel meer waard kan worden.

Zo kun je met $ 100 je zakken vullen met 4545 SEAL en in het geval dat Sealana $ 1 zou worden, zou deze investering $ 4500 waard zijn. Als SEAL nog verder klimt en $ 5 wordt, zou deze investering meer dan $ 20.000 waard zijn.

En hoewel dit ambitieus klinkt, is dit niet zeldzaam wanneer een meme coin viraal gaat.

Je hebt tot 25 juni om te investeren in de Sealana presale. Nadat deze eindigt, zullen vroege investeerders hun tokens krijgen in de vorm van een airdrop, gevolgd door de officiële lancering van de meme coin op zijn eerste gedecentraliseerde exchange.

Dit markeert dan ook de laatste week dat je gebruik kunt maken van deze mogelijkheid voordat de meme coin naar verwachting zal exploderen in waarde. Wil je meer weten over Sealana en wil je niets missen? Volg het project dan op X (Twitter) of neem deel aan de Telegram groep.

Hot presale die al meer dan $ 1.000.000,- heeft opgehaald

Sealana - op South Park gebaseerde meme coin

  • Presale heeft al meer dan $ 1.000.000,- opgehaald
  • Het project is gebouwd op de Solana blockchain
  • Gebaseerd op populaire South Park meme
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

    Door: Bart Klammer

    Bart is een ervaren schrijver die erg veel waarde hecht aan feiten. Met meer dan 12 jaar schrijfervaring en kennis van de cryptowereld weet hij moeilijke materie simpel over te brengen. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de...