SEC vs Ripple geruchten doen XRP koers stijgen – wat gaat Ripple doen met einde rechtszaak nabij?

7261 totale weergaven
Ripple SEC

De XRP-koers blijft stijgen te midden van speculaties over een mogelijke schikking in de rechtszaak tussen de SEC en Ripple.

Na een winst van 3,15% op maandag 15 juli, sprong XRP met 7,89% naar $ 0,5796, aanzienlijk beter presterend dan de bredere cryptomarkt. Deze geruchten hebben de vraag naar XRP doen toenemen, wat de koers positief beïnvloedt.

Met het einde van de rechtszaak in zicht, rijst de vraag: wat gaat Ripple doen na de uitspraak?

Koersanalyse XRP

De weekgrafiek van XRP laat duidelijke bullish signalen zien. Op de weekgrafiek zijn positieve prijsbewegingen zichtbaar, wat een sterke opwaartse trend aanduidt.

XRP Weekly Chart sends bullish price signals.

Op de dagelijkse grafiek blijft XRP comfortabel boven de 50-daagse en 200-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA’s), wat de bullish signalen verder bevestigt. Als XRP terugkeert naar het $ 0,60-niveau, kan dit een beweging richting het weerstandsniveau van $ 0,6609 ondersteunen. Het is echter belangrijk om nieuws over de SEC vs. Ripple zaak in overweging te nemen, zoals de schikking wat later in het artikel aanbod komt, aangezien dit de prijs aanzienlijk kan beïnvloeden.

Daily Chart affirms the bullish price signals.

Aan de andere kant kan een daling van XRP onder het ondersteuningsniveau van $ 0,5739 de 200-daagse EMA in het spel brengen. Een doorbraak onder de 200-daagse EMA kan de bears de kans geven om het $ 0,50-niveau te bereiken. Met een 14-daagse RSI-waarde van 73.25 bevindt XRP zich momenteel in overbought gebied, wat betekent dat de verkoopdruk kan toenemen, vooral bij de piek van $ 0,5953 op 16 juli.

Speculatie over schikking in SEC vs. Ripple zaak

Hoewel er op sociale media geruchten over een schikkingsovereenkomst circuleren, heeft voormalig SEC-advocaat Marc Fagel gewaarschuwd tegen te optimistische interpretaties. Hij benadrukte dat besloten vergaderingen tussen de SEC en Ripple, net zoals deze op vrijdag 12 juli, een standaard onderdeel zijn van het juridische proces, en niet noodzakelijkerwijs duiden op een aanstaande schikking.

Deze bredere context suggereert dat de SEC mogelijk een kader wil opzetten voor toekomstige rechtszaken en handhavingsacties met betrekking tot crypto binnen de digitale vermogensruimte. De discussies kunnen strategieën omvatten voor gerechtelijke bevelen en regelgevende duidelijkheid, wat de complexe en zich ontwikkelende landschap van crypto-reguleringen weerspiegelt.

XRP-prijs weerspiegelt marktverwachting

Ondanks het ontbreken van concreet nieuws over een schikking, heeft het XRP-token aanzienlijke prijsschommelingen ervaren. Pro-XRP-advocaat Bill Morgan ziet de recente prijsstijging als een teken van marktvertrouwen in Ripple’s lopende juridische strijd. Hij benadrukt een technische grafiek, die potentiële bullish indicatoren voor XRP op de lange termijn suggereert.

Image

Analisten wijzen op een recente stijging van de prijs van XRP, samen met een toegenomen handelsvolume, als bewijs van verhoogde beleggersinteresse te midden van aanhoudende juridische onzekerheden. Deze ontwikkelingen en de consolidatiepatronen op XRP-grafieken hebben handelaren en beleggers op scherp gezet, anticiperend op een mogelijke uitbraak die bredere markttrends en regelgevende beslissingen kan beïnvloeden.

Terwijl XRP zich in een cruciale fase van de rechtszaak tegen de SEC bevindt; er veel onzekerheid heerst over de toekomst van Ripple, zijn er andere opkomende munten die nog in de presale fase zijn. Deze munten bieden een alternatieve kans voor investeerders om op korte termijn veel rendement te behalen.

Pepe Unchained (PEPU)

Introductie van Pepe Unchained: het project dat ’s werelds eerste layer 2 meme coin ontwikkelt. Tegenwoordig worden veel meme coins die zijn gebouwd op Layer 1-oplossingen zoals Ethereum geconfronteerd met het probleem van trage transactiesnelheden in combinatie met hoge kosten. Daarom heeft Pepe Unchained , zijn eigen Layer 2 blockchain geïntroduceerd, die snelle transacties tegen minimale kosten garandeert. Met deze functie onderscheidt het zich als een geweldig platform voor het lanceren van nieuwe crypto-memes.

Pepe Unchained-gebruikers hebben, naast de Layer 2-blockchain, toegang tot meer voordelen, zoals hoge stakingsrendementen. Het is op dit moment behoorlijk lucratief; Hoewel er al meer dan 310 miljoen PEPU-tokens in gestaked, kan een APY van meer dan 480% worden verkregen.

Ook de presale van Pepe Unchained is zeer succesvol. In korte tijd is er ruim $ 3,9 miljoen opgehaald. Bij het bereiken van de $ 3,99 miljoen zal de huidige prijs van $ 0,0084598 verdere stijgingen ondergaan. Stap nu in! Sluit je aan bij de snelgroeiende gemeenschap van Pepe Unchained. Koop je tokens via ETH, BNB, USDT, of creditcard.

The Meme Games (MGMES)

Anno 2024 valt The Meme Games op als een van de beste crypto games. In dit spel strijden beroemde memefiguren om de gouden medailles: een uniek en vermakelijk concept. Parallel aan de Olympische Spelen van 2024 combineert het de pittige essentie van competitie met de absurde en humoristische eigenschappen van memes.

Het spel omvat het kopen van tokens en het selecteren van een meme-personage naar wens. Wanneer jouw meme-personage als overwinnaar tevoorschijn komt, krijg je een bonus van 25% op de aankoop van MGMES. Er is geen limiet aan het aantal keren dat je MGMES kunt kopen of voor elke ronde een ander meme-personage kunt kiezen.

Bovendien kunnen degenen die hun MGMES-tokens staken aanzienlijke rendementen behalen. Momenteel is het mogelijk om een ​​APY van zelfs 4.000% te bereiken. Houd er rekening mee dat dit percentage afneemt met het aantal gestakede tokens, wat een gevoel van urgentie bij gebruikers veroorzaakt. De presale biedt tokens aan voor $ 0,009; Interessant genoeg wist de presale binnen slechts één dag meer dan $ 120.000 op te halen. Sluit je nu aan bij de strijd! Kies je favoriete meme-personage en begin vandaag nog met spelen. Koop je MGMES-tokens hier.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Rutger Kant

Rutger Kant is een ervaren content specialist met drie jaar ervaring in technologische journalistiek. Als schrijver van cryptobenelux.nl en technische student blinkt Rutger uit in het eenvoudig uitleggen van complexe concepten met betrekking tot cryptocurrencies. Zijn expertise strekt zich u...