Shiba Inu onthult Shibarium roadmap met nieuwe updates – gaat SHIB stijgen?

shiba inu

Het team van Shiba Inu (SHIB), de populaire meme coin, gaf in een recente aankondiging aan dat het zich opmaakt voor een significante update van zijn Shibarium platform. Het Shiba Inu team liet weten dat deze hard fork op 2 mei ingevoerd gaat worden.

De Shibarium upgrade zal een groot aantal nieuwe functies met zich meebrengen die erop uit zijn om de gebruikerservaring te verbeteren en het engagement van het platform te vergroten.

?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1783558609776812059%7Ctwgr%5E20d90301b902c8ca75db927bdf34331b106e55da%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Furl%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FShibtoken%2Fstatus%2F1783558609776812059

Bij de upgrade zullen de verwerkingstijden verkort worden en wordt er ook een poging gedaan om de transactie tarieven voorspelbaarder te maken. Op dit moment is er namelijk nog sprake van veel variatie in transactie tarieven.

Deze veranderingen moeten ervoor zorgen dat Shibarium makkelijker te gebruiken wordt, maar het platform moet er ook robuuster en veiliger door worden.

Het Shibarium platform speelt een belangrijke rol binnen het Shiba Inu ecosysteem en daarom vragen veel investeerders zich af wat de invloed van deze update gaat zijn op de Shiba Inu koers.

Shiba Inu koers verwachting – gaat SHIB stijgen?

De Shiba Inu koers wist vandaag met een kleine 3% te stijgen na de aankondiging over de Shibarium upgrade. Hiermee is deze bekende meme coin nu met meer dan 13% gestegen over de afgelopen 7 dagen. Desondanks is de koers nog altijd 11,94% minder waard dan een maand geleden.

Shib
Shiba Inu Koers Grafiek – Bron: CoinMarketCap

De aankomende upgrade kan echter voor het nodig enthousiasme zorgen binnen de Shiba Inu community. Vele investeerders verwachten zelfs dat Shiba Inu richting de $ 0,0001 kan stijgen in mei.

Ondanks dat Shiba Inu met zijn huidige waarde van $ 0,00002574 nog een lange weg te gaan heeft richting de $ 0,0001 heeft SHIB wel een sterk fundament.

Met een RSI van 50 is er nog meer dan genoeg ruimte voor stijgingen en het MACD-histogram geeft tegelijkertijd een koopsignaal af. De koers bevindt zich ook boven al zijn belangrijkste moving averages van zowel de korte als de lange termijn.

Dit sterke fundament samen met het enthousiasme rondom de nieuwe Shibarium upgrade zullen de SHIB koers aanzienlijk omhoog kunnen helpen. Het kan echter nog wel even duren voordat de SHIB koers in de buurt komt van de $ 0,0001 en in de tussentijd zijn er meerdere alternatieven die op een kortere termijn al grote winsten kunnen realiseren.

Slothana (SLOTH) – Nieuwe Solana meme coin

Slothana is een nieuwe Solana meme coin die al snel de nodige aandacht wist te winnen. Solana meme coins zijn recentelijk een steeds grotere concurrent geworden van Shiba Inu nu deze meme coins in korte tijd in staat waren om market caps van boven de $ 1 miljard te realiseren. Slothana hoopt gebruik te kunnen maken van dit succes en heeft er daarom voor gekozen om zijn SLOTH token op de Solana blockchain te lanceren.

Slothana onderscheidt zichzelf van andere presale tokens door gebruik te maken van een send-to-wallet airdrop systeem. Met dit systeem zijn gebruikers in staat om SOL-token over te maken naar het wallet adres van Slothana om zo erg gemakkelijk in aanmerking te komen voor de native SLOTH tokens.

slothana

Dit systeem bleek al snel een groot succes, aangezien de presale in korte tijd $ 10 miljoen wist op te halen. Hiermee behaalde de presale zijn hard cap doel, wat betekent dat investeerders nu nog maar een aantal dagen de tijd hebben om SLOTH tokens te kopen voordat de presale afgerond wordt en de SLOTH tokens gelist worden op exchanges.

1 SOL levert je 10.000 SLOTH tokens op. Dat staat met de huidige SOL koers van $ 144 gelijk aan $ 0,0144 per SLOTH token.

 

Dogeverse (DOGEVERSE) – multi-chain alternatief voor Dogecoin

Dogeverse is bezig met de ontwikkeling van een gloednieuw en uniek alternatief voor de grootste crypto van de wereld, Dogecoin. Door zijn native DOGEVERSE token te ontwikkelen voor meerdere blockchains weet het een multi-chain alternatief te vormen voor DOGE. Om deze reden zal Dogeverse ontwikkeld worden voor onder andere de Ethereum, Base, BNB, Polygon, Solana en Avalanche blockchains.

Gebruikers kunnen op deze manier profiteren van hun favoriete functies en voordelen van deze exchanges. Ook geeft het project aan hierdoor een betere liquiditeit te hebben wat bij zal dragen aan snellere en goedkopere transacties.

Dogeverse presale

Van de 200 miljard DOGEVERSE tokens zijn er 30 miljard beschikbaar tijdens de presale. Daarnaast zijn er nog eens 20 miljard tokens gereserveerd voor staking beloningen. Gebruikers kunnen nu al profiteren van deze staking beloningen ondanks dat de presale nog live is. Er is op dit moment sprake van een APY van 100%.

De presale van Dogeverse heeft inmiddels al meer dan $ 11 miljoen weten op te halen. Hiermee wordt nog maar eens bevestigd hoeveel vertrouwen investeerders hebben in de visie van dit project. Tokens kosten op dit moment $ 0,00302 per stuk en zijn te koop middels ETH, BNB, BASE, MATIC, AVAX, SOL, USDT en creditcard.

 

WienerAI (WAI) – combineert AI met meme coins

WienerAI is een nieuwe crypto meme coin die de werelden van meme coins en AI crypto combineert. Hiermee is het een uniek project dat mede dankzij zijn erg leuke mascotte kan rekenen op de nodige populariteit.

De native WAI-token is gelanceerd op de Ethereum blockchain en zal gebruik maken van de standaard van een ERC-20 token. Ondanks dat het project nog geen utility heeft kan het al wel rekenen op het nodige support vanuit zowel de AI als meme coin community.

?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1783170387649741030%7Ctwgr%5E5c1e3acc63e214e519949db0393ac0ee7fa37b79%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Furl%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FWienerDogAI%2Fstatus%2F1783170387649741030

De WienerAI token kan ook gebruikt worden voor staking. Gebruikers die hun tokens staken zullen een passief inkomen kunnen genereren. Dit zal volgens het team zelf de “wiener army” kunnen verstevigen. Op dit moment zijn er al meer dan 400 miljoen tokens vastgezet tegen een aantrekkelijke APY van maar liefst 1.889%. Dit percentage zal tijdens de presale natuurlijk nog gaan dalen, maar vroege kopers zijn dus duidelijk in staat om mooie winsten te realiseren.

WAI-tokens kosten op dit moment $ 0,0007 per stuk. De presale heeft inmiddels al meer dan $ 371.000 op gehaald en er is nog minder dan 1 dag te gaan voordat de presale zijn volgende fase in gaat en de presale prijs verder zal stijgen. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

    Door: Joeri van Kuppeveld

    Ik ben Joeri van Kuppeveld, schrijver voor Ecoteers en daarnaast Skeleton atleet. Ik heb een master in bedrijfskunde en marketing en focus me vooral op crypto gerelateerd nieuws. Ik combineer mijn werk als schrijver met een carrière in de sport van skeleton en ben hierdoor net zo vaak in Nederland ...