SOL koers stijgt na ETF aanvraag – welke Solana meme coins liften mee in verwachte crypto rally?

3232 totale weergaven
solana meme coins

Solana is een van de eerste top altcoins die herstelt in de huidige markt. Na een daling tot $ 123,8 is de SOL prijs in de afgelopen 24 uur met 6% gestegen tot $ 144,31.

Dit herstel wordt gedreven door de toenemende speculatie rond een mogelijke goedkeuring van de Solana ETF.

Terwijl de SOL koers stijgt, rijst de vraag welke Solana meme coins kunnen meeliften in de verwachte crypto rally en mogelijk hun eigen waarde zien toenemen.

Eerste aanvraag van een Solana ETF

Na de goedkeuring van de Ethereum ETF is de focus verschoven naar de Solana ETF, aangezien deze de volgende in de rij is vanwege zijn stijgende populariteit op de markt. Zelfs vóór de goedkeuring van de Ethereum ETF was de markt gevuld met discussies over de Solana ETF en hoe de goedkeuring hiervan makkelijker zou zijn dan die van de ETH.

De huidige stijging van de Solana-prijs komt kort nadat VanEck, een aanvraag voor een Solana ETF bij de SEC heeft ingediend. Dit is de eerste officiële aanvraag voor een Solana ETF, en er wordt verwacht dat andere populaire bedrijven zoals BlackRock, Fidelity, Grayscale en vele anderen spoedig zullen volgen.

De anticipatie is zo gegroeid dat James Seyffart, de populaire Bloomberg ETF-analist, voorspelde dat de Solana ETF mogelijk tegen 2025 op de markt zou kunnen komen.

Kan SOL stijgen naar een nieuwe ATH?

Te midden van de hype van de Solana ETF heeft de SOL-prijs een snel herstel gemaakt onder invloed van stijgende netwerkactiviteit. Het handelsvolume over 24 uur is $ 3,127,793,658 na een stijging van 112%, wat de Solana-prijs mogelijk verder zou kunnen duwen.

Op basis van verschillende technische factoren plaatsen de dagelijkse grafieken deze altcoin in de sterke koopzone. Hetzelfde geldt voor de exponentiële (EMA) en eenvoudige (SMA)  voortschrijdende gemiddelden, waar tijdframes zoals 5, 10, 20 en 200 in de koopzone zijn, maar de 50 en 100 weken geven nog steeds de verkoop aan.

Solana Price Analysis

Bovendien is het MACD-niveau (12,26) -4,879, een verkoopzone, en de STOCHRSI(14)-waarde geeft aan dat de SOL-token overgekocht is. De Relative Strength Index (RSI) is echter neutraal, dus een trendomkering is op dit moment minder waarschijnlijk. Tot slot ligt de belangrijkste Fibonacci-weerstand rond 151.307, 155.021 en 161.032, en als deze worden overwonnen, kan de prijs mikken op de hoogste stand van maart op $ 202.

De hernieuwde vertrouwensboost in Solana, zichtbaar door de recente prijsstijging, is deels te danken aan de aanvraag voor een Solana ETF. Dit heeft niet alleen de aandacht voor Solana zelf vergroot, maar opent ook kansen op de markt voor op Solana gebaseerde projecten. In het bijzonder zijn er enkele meme coins, zoals Pepe Unchained, PlayDoge en BaseDawgz, die momenteel in de presale-fase zijn en aanzienlijke rendementen kunnen bieden. Deze coins geven investeerders de mogelijkheid om vroeg in te stappen, wat potentieel kan leiden tot aanzienlijke winsten.

Pepe Unchained (PEPU)

Een presale die deze week veel belangstelling trok, is Pepe Unchained (PEPU). Deze meme coinheeft het voordeel dat hij profiteert van de bekendheid van de internetsensatie Pepe The Frog, terwijl hij ook beschikt over een eigen Layer-2-blockchain gebouwd op het Ethereum-netwerk.

Beleggers hebben nu de mogelijkheid om de robuuste beveiliging van Ethereum te benutten en tegelijkertijd te profiteren van lagere transactiekosten en versnelde verwerkingstijden via deze innovatieve Layer-2-oplossing. Pepe Unchained, een blockchainplatform rond memes, beschikt over een enorm potentieel voor virale groei en expansie.

Door van deze mogelijkheid gebruik te maken, kunnen vroege investeerders het native PEPU-token tijdens de presale tegen een gereduceerd tarief van $ 0,008 verwerven. In minder dan twee weken tijd heeft de presale al meer dan $ 1,1 miljoen opgebracht. Door PEPU te staken tijdens de presale kunnen beleggers een extra token verdienen, wat resulteert in een indrukwekkende APY van 1642%. Investeer nu in PEPU-tokens en start meteen met staking voor ongelofelijke rendementen!

PlayDoge (PLAY)

Terwijl de markt voor op Solana-gebasseerde meme coins aan activteit stijgt, is ook het toegewijde team achter PlayDoge (PLAY) ijverig bezig met het bouwen van een opmerkelijk Play-to-Earn-spel. Tijdens deze periode heb je de mogelijkheid om via de presale de native token van PlayDoge te verwerven, zodat je kunt profiteren van de uitbreiding van dit veelbelovende spel.

Verdien tot 1000%: Waarom PlayDoge de volgende Notcoin kan worden!

PlayDoge is meer dan alleen een cryptocurrency gebaseerd op een meme; het staat ook op het punt om zijn eigen mobiele game te lanceren. In dit spel krijgen spelers de kans om voor een virtuele Shiba Inu te zorgen en verschillende minigames te spelen. Door deel te nemen aan deze activiteiten kunnen spelers PLAY-tokens verdienen, die kunnen worden gebruikt om in-game items te verwerven, hun game-ervaring te verbeteren en zelfs te worden ingezet of ingewisseld voor echt geld.

Je kunt nu PLAY-tokens verwerven tegen een prijs van $ 0,00513 per token tijdens de lopende presale. Zowel ETH, USDT als BNB kunnen voor de aankoop worden gebruikt. Bovendien is er een optie om de tokens vroegtijdig te staken met een potentiële APY van 122%. Binnen 48 uur zal de prijs voor de token verder stijgen: koop nu je tokens voor het te laat is!

Base Dawgz (DAWGZ)

Base Dawgz introduceert een nieuwe meme coin die behoort tot de nieuwste golf meme coins, die niet alleen voor amusement zijn gemaakt, maar echte functionaliteit bezitten om hun waarde op de lange termijn te behouden. Base Dawgz ziet een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen als kerndoelstelling.

Base Dawgz is geïnspireerd door de vrijheid van base jumping en in hun idee om een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen te creëren is hun ogen een vertaling van deze vrijheid binnen de blockchain. Om deze wereld te realiseren gaat het multi-chain functionaliteit aanbieden voor zijn native DAWGZ token.

base dawgz koers

Om maximale toegankelijkheid en gemak te garanderen, zal het DAWGZ-token worden uitgebreid met compatibiliteit met extra blockchains zoals ETH, BNB, SOL en AVAX, naast de BASE-blockchain.

Een opmerkelijke prestatie: de presale van Base Dawgz wist binnen slechts zeven dagen meer dan $ 1 miljoen aan financiering op te halen. Op dit moment heeft het project in totaal $ 2,2 miljoen opgebracht, met nog minder dan vier dagen te gaan voordat de huidige prijs van $ 0,005534 per eenheid verder stijgt. Mis deze kans niet – koop nu je tokens!

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

 

Door: Rutger Kant

Rutger Kant is een ervaren content specialist met drie jaar ervaring in technologische journalistiek. Als schrijver van cryptobenelux.nl en technische student blinkt Rutger uit in het eenvoudig uitleggen van complexe concepten met betrekking tot cryptocurrencies. Zijn expertise strekt zich u...