Telegram onthult In-App Browser die decentralized TON sites ondersteunt

1569 totale weergaven

Telegram heeft een nieuwe in-app browser onthuld die gedecentraliseerde websites ondersteunt, bekend als “TON Sites”, samen met een Mini App Store, die Web3 technologie integreert voor bijna een miljard gebruikers.

Web3 naar de enorme gebruikersgroep van Telegram brengen

Telegram, het cryptovriendelijke berichtenplatform, heeft een baanbrekende in-app browser geïntroduceerd die gedecentraliseerde websites ondersteunt, genaamd “TON Sites”. Deze functie, aangekondigd op 31 juli, is beschikbaar op zowel mobiel als desktop, met als doel Web3 technologie te integreren voor de bijna één miljard gebruikers van Telegram.

CEO Pavel Durov benadrukte het belang van deze update en benadrukte het potentieel om communicatie en Web3 browsen naadloos samen te voegen.

Gedecentraliseerde websites en Mini App Store

Met de nieuwe in-app browser kunnen gebruikers door TON Sites navigeren, wat een meer geïntegreerde en gestroomlijnde ervaring biedt. Gebruikers kunnen moeiteloos schakelen tussen browsen en berichten sturen, waardoor hun interactie met zowel inhoud als communicatie wordt verbeterd.

Samen met de browser heeft Telegram ook een Mini App Store gelanceerd. Deze functie stelt gebruikers in staat om lichtgewicht applicaties direct binnen het platform te gebruiken. Onder de populaire Mini Apps zijn “Hamster Kombat” en “Catizen,” die sinds hun lancering al miljoenen gebruikers hebben. Beide apps maken gebruik van Toncoin (TON), de cryptocurrency van The Open Network (TON).

Web3 mogelijkheden uitbreiden

De laatste updates van Telegram, waaronder de in-app browser en Mini App Store, betekenen een grote stap in de richting van het omarmen van Web3 functionaliteiten. Het bedrijf wil een uitgebreid platform bieden dat zowel traditionele communicatie als opkomende digitale technologieën ondersteunt, waardoor Web3 toegankelijk wordt voor een breder publiek.

Deze updates maken deel uit van een bredere strategie om de betrokkenheid van gebruikers te vergroten en innovatieve oplossingen te bieden binnen het Telegram ecosysteem, waardoor het platform zich positioneert als leider in het integreren van Web3 technologie met alledaagse digitale interacties.

Nederlandse exchange met Web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto's

  • Nieuwe app en Web3 wallet in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....