Thaise energiemiljardair richt zich op crypto

Thaise energiemiljardair richt zich op crypto

De cryptomarkt verwelkomt weer een nieuwe miljardair. Deze keer gaat het om Sarath Ratanavadi, CEO van Gulf Energy, zo maakt persbureau Bloomberg bekend. Volgens de 57-jarige topman van dit Thaise energieconcern is de 'cryptomarkt nog steeds gezond' en 'zit er nog enorm veel potentie' in.

De op een na rijkste persoon van Thailand wil de komende maanden zijn crypto-gerelateerde investeringen uitbreiden. Ondanks de huidige bearmarkt en het strenge regime voor de cryptohandel in zijn thuisland. Ratanavadi gaat zijn geld niet alleen steken in de liquide assets zoals bitcoin, maar gaat ook investeren in start-ups en scale-ups in de industrie.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Het is onbekend hoeveel bitcoin zijn bedrijf wil vergaren. De afgelopen jaren zijn bedrijven als Tesla, Block en MicroStrategy op de bitcointrein gesprongen (en ze zitten er nog steeds op).

Je hebt wel een lange adem nodig om voor de lange termijn exposure te hebben in deze volatiele assets en het vertrouwen van je aandeelhouders moet groot zijn. Want de bovenstaande bedrijven hebben honderden miljoenen dollars moet afschrijven op hun initiële investeringen.

Door strengere regels en de huidige marktstaat is de populariteit van cryptovaluta in Thailand wat afgenomen. Uit Securities and Exchange Commission van het land blijkt dat het aantal actieve handelsaccounts in juli is gedaald naar 260.000, na eerder 692.000 accounts in januari. Ondanks de koersverliezen blijft Ratanavadi optimistisch. Een van de plannen is het openen van een nieuwe exchange in samenwerking met crypto-exchange Binance.

Lees meer over:
Bitcoin thailand

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Koop bitcoin bij Bitvavo en profiteer nu nog van gratis handelen tot 1000 euro!

Meld je hier aan