TON Application Chain en Polygon Labs integreren EVM-functionaliteit

1106 totale weergaven

De TON Application Chain (TAC) en Polygon Labs hebben hun krachten gebundeld om Ethereum Virtual Machine (EVM) functionaliteit te integreren in het TON ecosysteem, waardoor het aanbod van decentralized applications(DApps) beschikbaar voor gebruikers van het TON netwerk en Telegram wordt uitgebreid.

Verbetering van het TON Ecosysteem

De TON Application Chain (TAC) heeft de samenwerking met Polygon Labs aangekondigd om EVM functionaliteit naar het TON netwerk te brengen.

Dit partnerschap heeft als doel om de kloof tussen TON en Ethereum ecosystemen te overbruggen, de integratie van DApps binnen Telegram te vergemakkelijken en gebruikers te voorzien van verbeterde decentralized finance (DeFi), gaming en identiteitsoplossingen.

Integratie details en voordelen

Op 9 juli onthulden TAC en Polygon hun integratie van de Polygon Chain Development Kit (CDK) en het interoperabiliteitsprotocol AggLayer.

Deze integratie introduceert EVM-compatibele Dapps op het TAC platform, waardoor Ethereum ontwikkelaars gebruik kunnen maken van de enorme gebruikersbasis van Telegram door middel van toepassingen zoals Wallet in Telegram.

TAC CEO Pavel Altukhov benadrukte het belang van deze samenwerking en benadrukte het potentieel om Dapp implementatie te stroomlijnen en gebruikerservaringen te verbeteren.

Toenemende betrokkenheid en activiteit van gebruikers

Recente gegevens van Messari wezen op een stijging van het aantal dagelijks actieve adressen op het TON-netwerk, dat in juni Ethereum overtrof.

De uitbreiding van het mini-apps ecosysteem binnen Telegram heeft deze groei aangedreven, met TAC’s integratie die naar verwachting de betrokkenheid van gebruikers verder zal versterken.

Het TAC netwerk, ontworpen als een Layer 2 oplossing op TON, heeft als doel om EVM-gebaseerde DApps naar TON en Telegram gebruikers te brengen, waardoor het nut en de adoptie van het netwerk toeneemt.

Nederlandse exchange met Web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto's

  • Nieuwe app en Web3 wallet in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

Beveiligingsproblemen en -beperking

Ondanks de veelbelovende vooruitgang heeft het TON-netwerk te maken gehad met een toename van phishing-aanvallen.

SlowMist oprichter Yu Xian waarschuwde voor de verspreiding van misleidende links via Telegram groepen en airdrops.

Het waarborgen van de veiligheid van gebruikers blijft een prioriteit en de integratie van robuuste beveiligingsmaatregelen is essentieel om deze risico’s te beperken.

Toekomstperspectieven en gevolgen voor de sector

De integratie van EVM functionaliteit door TAC en Polygon Labs betekent een belangrijke stap voorwaarts voor de TON en Ethereum ecosystemen.

Door nieuwe mogelijkheden te bieden op het gebied van DeFi, gaming en meer, benadrukt deze samenwerking het potentieel voor verdere innovatie en uitbreiding binnen de blockchain-ruimte.

Terwijl TAC op zoek gaat naar extra financiering om zijn ontwikkeling te ondersteunen, zal de industrie de impact op gedecentraliseerde toepassingen en gebruikersbetrokkenheid nauwlettend in de gaten houden.

Samenvatting

De samenwerking tussen de TON Application Chain en Polygon Labs om EVM functionaliteit te integreren markeert een cruciaal moment voor het TON ecosysteem.

Deze samenwerking zal het aanbod van Dapps voor gebruikers vergroten en innovatie en groei in de blockchain industrie stimuleren.

Met een focus op veiligheid en schaalbaarheid willen TAC en Polygon Labs een levendigere en dynamischere omgeving creëren voor zowel ontwikkelaars als gebruikers.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....

    Je hebt geen geld om te laten zien geselecteerd