Toncoin koers klaar voor 40% stijging in augustus – gaat TON exploderen deze week?

786 totale weergaven
ton

Toncoin is opmerkelijk genoeg de meest overtuigende top 10 crypto van de afgelopen dagen gebleken dankzij een stijging van meer dan 8%. Crypto analisten voorspellen nu echter dat deze stijging slechts het begin zijn van verdere winsten. Gaat TON exploderen?

Toncoin is op dit moment de nummer 8 van de crypto markt nadat het met meer dan 8,5% wist te stijgen richting een waarde van $ 6,81. Deze stijging vond plaats over een periode van een enkele dagen en alleen vandaag wist TON al meer dan 4% te stijgen.

ton
Toncoin koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap

Een belangrijke reden achter deze recente stijging is het feit dat de TON-token onlangs gelist werd op Binance, de grootste crypto exchange ter wereld. Deze listing maakt Toncoin namelijk een stuk toegankelijker voor een groot publiek aan nieuwe investeerders. Daarnaast helpt het de liquiditeit van het platform ook omhoog.

Deze listing op Binance is volgens crypto analisten echter niet de belangrijkste reden achter het recente succes van Toncoin.

BARR-patroon wijst op mogelijk rally van 40%

Volgens crypto analisten komt de recente stijging van TON voort uit een Bump-and-Run Reversal (BARR), een koers patroon dat gepaard gaat met een scherpe daling gevolgd door een aanzienlijke stijging.

Dit BARR Reversal patroon wordt vaak gevolgd door een aanzienlijke stijging, die volgens crypto analisten nu zelfs zo hoog uit kan vallen als maar liefst 40%. Een voorspelling die voortkomt uit de positieve technische indicatoren van Toncoin.

Nu de RSI van TON zich nog altijd rond het 50 niveau bevindt, een teken dat er nog veel ruimte is voor stijgingen, en het een MACD-histogram een koopsignaal afgeeft met een waarde van -0,007 lijkt dit inderdaad een aanhoudende stijging te ondersteunen.

De recente koers actie heeft er ook voor gezorgd dat de TON koers boven zowel zijn 50-daagse als 200-daagse EMA’s is uitgestegen, nog een teken dat Ton het zowel op de korte als langetermijngoed kan gaan doen.

Het volgende doel is volgens crypto analisten nu $ 9,50, een stijging van 40% vergeleken met zijn huidige prijs.

Met dit soort stijgingen in het vooruitzicht is het natuurlijk niet gek dat steeds meer investeerders de nummer 8 van de crypto markt in de gaten houden. Er zijn echter meerdere projecten die nog veel grotere stijgingen door kunnen maken.

Hieronder beschrijven we dan ook twee van de meest belovende crypto projecten van dit moment die allebei gemakkelijk honderden procenten kunnen stijgen als ze de juiste tractie weten te vinden voor hun listing op exchanges.

Pepe Unchained (PEPE) – nieuw Pepe alternatief gaat viraal door unieke utility

Pepe Unchained is een nieuw Pepe alternatief dat al vrij snel viraal wist te gaan door zijn unieke Layer 2 blockchain functionaliteit. Dit project is namelijk in staat geweest om een blockchain te ontwikkelen die de gebreken van bekende Layer 1 blockchains zoals Ethereum oplost. Dit is dan ook de reden waarom dit project de losgebroken versie van Pepe vormt die niet meer vastzit aan Ethereum en zijn gebreken.

De Layer 2 blockchain van Pepe Unchained gaat hand in hand met hoge transactiesnelheden en lage transactiekosten. Hiermee lost het de problemen op van trage snelheden en hoge transactiekosten waar Layer 1 blockchains tegenwoordig steeds vaker mee te maken hebben. Dit is een van de belangrijkste redenen waarom dit project zo snel viraal wist te gaan en waarom het een ideale launchpad vormt voor nieuwe meme coins.

De Layer 2 blockchain is echt niet het enige voordeel waar gebruikers van Pepe Unchained van kunnen genieten, ze zijn namelijk ook in staat om hun gekochte Pepe Unchained tokens vast te zetten in ruil voor aantrekkelijke steking beloningen. Wat opvallend is aan dit staking-systeem van Pepe Unchained is dat er inmiddels al meer dan 745 miljoen PEPU-tokens zijn vastgezet, maar er nog altijd een APY te verdienen is van meer dan 210%.

De presale van Pepe Unchained bleek al vrij snel een van de beste presales van 2024. Deze presale heeft inmiddels al meer dan $ 9,4 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen en sprint hiermee door zijn presale fases heen. Omdat de PEPU-token in elke nieuwe fase van de presale verder stijgt in prijs zullen gebruikers zich moeten haasten om te profiteren van de huidige kortingen. Tokens zijn te koop met Ethereum, BNB, USDT en creditcard.

 

 

Base Dawgz (DAWGZ) – meme coin project haalt zijn inspiratie uit de vrijheid van base jumping

Base Dawgz is een nieuwe meme coin die zegt zijn inspiratie uit de vrijheid van base jumping gehaald te hebben. Dit project heeft deze vrijheid nu proberen te vertalen naar de blockchain door een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen mogelijk te maken. Binnen deze gedecentraliseerde wereld zonder grenzen moeten gebruikers in staat zijn om hun fondsen veilig te verplaatsen over hun favoriete blockchains zonder enige beperkingen.

Om deze gedecentraliseerde wereld zonder grenzen te realiseren maakt het project gebruik van multi-chain functionaliteit. Dit betekent dat de native DAWGZ token naast de Base blockchain ook beschikbaar zal zijn op de Ethereum, Solana, BNB en Avalanche blockchains. Op deze manier zijn gebruikers dus in staat om een DAWGZ token over hun favoriete blockchains te verplaatsen.

Het feit dat de Base blockchain nog altijd het thuis vormt van Base Dawgz brengt echter vele voordelen met zich mee, aangezien de Base blockchain tegenwoordig succesvol is voor meerdere meme coins. Zo was het bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de lancering van BRETT, een nieuwe meme coin die al snel een market cap van boven de $ 1,5 miljard wist te vergaren. Crypto analisten geloven nu dat Base Dawgz een van de volgende grootheden van de Base blockchain kan worden.

De presale van Base Dawgz heeft nu al bijna $ 3 miljoen aan vroege investeringen opgehaald, een bevestiging van hoe populaire deze presale al is gebleken. De DAWGZ token kost op dit moment $ 0,007784 per stuk, maar deze prijs zal binnenkort verder gaan stijgen op het moment dat de presale zijn volgende fase ingaat. Gebruikers die vandaag nog hun tokens kopen en deze ook meteen vastzetten zullen in aanmerking komen voor een APY van maar liefst 825%. Er is dus geen reden om te wachten om in deze presale te investeren. Tokens zijn te koop middels BASE, ETH, BNB, SOL en AVAX.

 

 

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
TONToncoin

    Door: Joeri van Kuppeveld

    Ik ben Joeri van Kuppeveld, schrijver voor Ecoteers en daarnaast Skeleton atleet. Ik heb een master in bedrijfskunde en marketing en focus me vooral op crypto gerelateerd nieuws. Ik combineer mijn werk als schrijver met een carrière in de sport van skeleton en ben hierdoor net zo vaak in Nederland ...