Top 10 Crypto Koers Verwachtingen – Bekendste Crypto’s BTC, SOL en XRP Corrigeren, Aanloop tot Nieuwe Crypto Bull Run?

crypto bull run

De cryptomarkt vertoonde deze week aanzienlijke volatiliteit, waarbij de Bitcoin koers bijvoorbeeld twee keer onder de $36.000 dook. Vandaag laten de bekendste cryptomunten rode cijfers zien, met een daling van bijna -3% voor Bitcoin, ruim -3% voor Ethereum, ruim -10% voor Solana en -4% voor XRP.

Toch blijft de algemene tendens op de cryptomarkt bullish. BTC ligt nog steeds ongeveer +28% hoger dan een maand geleden, en investeerders blijven optimistisch over de verwachte goedkeuringen van spot Bitcoin ETF’s. Daarom zou dit slechts het begin kunnen zijn van de crypto bull run.

Volatiele Week voor Cryptomarkt

Afgelopen maandag begon met een lichte bearish trend voor de Bitcoin koers, die dinsdag een dieptepunt bereikte onder de $36.000. Op woensdag steeg de Bitcoin terug naar ongeveer $38.000, waarna het op donderdag weer onder de $36.000 dook.

Bitcoin koers

Vandaag heeft de Bitcoin-koers licht herstel laten zien en ligt nu rond de $36.200. Hierdoor lijkt de trend weer naar boven te wijzen. Er bestaat echter de mogelijkheid van een correctie in de Bitcoin koers, waardoor deze in het slechtste geval onder de $30.000 zou kunnen zakken.

In dit scenario zou de Bitcoin koers eerst onder de laagste punten van de afgelopen maand moeten dalen, aangegeven door de onderste stijgende oranje lijn. Een doorbraak boven de weerstand van $38.000 kan echter leiden tot een nog hoger hoogtepunt boven de $40.000, voordat de koers naar verwachting alsnog een correctie zal ondergaan.

Bitcoin koers grafiek

Ethereum koers

Andere top 10 crypto’s, waaronder Ethereum, Solana en XRP, staan de komende tijd ook voor een uitdaging. Ethereum moet bijvoorbeeld voor een verdere koersstijging eerst door de $2.100 breken, zodat het kan meegaan met de trend van 1,2,3,4,5, zoals aangegeven in de onderstaande afbeelding.

In een bearish scenario, kan de Ethereum koers onder de $1.920 zakken en verder dalen richting de lows van de vorige trading range rond de $1.660. Met een daling van meer dan -6,3% deze week ziet het er op dit moment niet goed uit voor Ethereum, ondanks de nieuwe aanvraag voor een spot Ethereum ETF van BlackRock.

Ethereum koers grafiek

Solana koers

Hoewel de Solana koers deze week nog +15% hoger ligt dan vorige week, heeft het vandaag een behoorlijke daling van -12% doorgemaakt, die de komende uren nog verder kan toenemen. Als de Solana koers verder blijft dalen, zou het kunnen zakken tot de bodem van zijn huidige trading range rond de $40, voordat het mogelijk weer stijgt en richting de $80 kan klimmen.

Als de Solana koers eerder haar momentum oppakt, zou het de diagonale lijn richting het ‘C’-punt op de onderstaande afbeelding kunnen volgen. SOL zal naar verwachting nog veel volatiliteit gaan zien, gezien de stijging van meer dan +130% in de afgelopen maand.

Hoeveel kan Solana waard worden aan het eind van dit jaar? Naar verwachting kan Solana dit jaar nog de $100 bereiken als de altcoin het momentum van afgelopen maand weet vast te houden.

Solana koers grafiek

XRP koers

Wat kan Ripple waard worden nadat het de afgelopen week met meer dan -6% is gedaald? Dit zal waarschijnlijk afhangen van speculatie en nieuws over de crypto markt en Ripple zelf. De XRP-koers vertoonde de afgelopen weken aanzienlijke volatiliteit en deze trend zou zich binnen de huidige handelsrange kunnen voortzetten.

Een doorbraak boven de bullish divergentie zou verdere stijgingen kunnen veroorzaken, met een mogelijk doel van $1 tegen het einde van het jaar. Aan de andere kant zou een doorbraak aan de onderkant XRP kunnen terugbrengen naar de vorige dieptepunten van dit jaar, ongeveer rond de $0,40. Echter, dit scenario lijkt onwaarschijnlijk gezien de huidige opwaartse trend op de markt.

XRP koers grafiek

De best presterende trending crypto van vandaag is Dogecoin, die op dit moment als enige uit de top 10 een stijging heeft weten te maken, een stijging van +4,9%. Andere van de bekendste crypto’s, waaronder BNB, Cardano en TRON zijn vandaag ook gedipt, respectievelijk met -3,3%, -8% en -0,8%.

Cryptomarkt Blijft Bullish Door Crypto ETF Hype

Het crypto dipje van vandaag lijkt niet voldoende om een einde te maken aan de huidige crypto bull run. Het sterke optimisme in de markt over de verwachte goedkeuring van crypto ETF’s kan de komende weken en maanden mogelijk voor nieuwe crypto rally’s zorgen.

Nu zijn er twee nieuwe tokens die inspelen op deze hype en die mogelijkerwijs grote winsten kunnen opleveren, zowel voor als na de goedkeuring van Bitcoin- en Ethereum ETF’s door de de Securities and Exchange Commission (SEC).

Bitcoin ETF Token (BTCETF)

Bitcoin ETF Token is niet zomaar een speculatieve pump en dump token; het brengt in plaats daarvan meerdere voordelen met zich mee voor investeerders en traders. De prijs van BTCETF zou mee kunnen liften op het succes van de spot Bitcoin ETF, maar de token zelf heeft ook utility.

Met Bitcoin ETF Token kun je bijvoorbeeld een van de eersten zijn die het laatste nieuws over de spot Bitcoin ETF kan volgen, waardoor je de rest van de markt voor bent en belangrijke trades kunt maken. Daarnaast kun je de crypto staken voor passief inkomen, en een deel van elke transactie wordt geburnd om de prijs te boosten.

De BTCETF token kan tijdens de presale gekocht worden voor $0,0054 per stuk, voordat deze na de presale voor een hogere prijs wordt gelanceerd op exchanges. Vanaf dat moment zou de waarde van de token mee kunnen liften met die van Bitcoin en de spot Bitcoin ETF.

ETHETF Token (ETHETF)

Met de recente aanvraag voor een spot Ethereum ETF van BlackRock, kan ook de opkomende ETHETF Token voor hoge winsten zorgen de komende maanden. Deze nieuwe crypto is niet in de presale te koop en kan direct worden gekocht via gedecentraliseerde exchanges, maar kan met de tijd stijgen in waarde.

Voordat de Ethereum ETF goedkeuring ontvangt, wordt 2% van elke transactie van ETHETF geburnd om de prijs te stimuleren. Dit betekent dat vroege investeerders een grotere kans hebben om winst te maken voordat de voorraad afneemt en de prijs als gevolg daarvan kan stijgen.

Na goedkeuring van de spot Ethereum ETF zou de ETHETF Token kunnen profiteren van het succes ervan. Ondanks dat Ethereum momenteel niet in de beste positie verkeert, zou het binnenkort een grote rally kunnen doormaken, gezien Ethereum nog steeds het meest populaire netwerk is op de cryptomarkt.

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Lees meer over:
cryptoSpot Bitcoin ETF

By Bart Klammer

Bart is een schrijver die erg veel waarde hecht aan het vertellen van de waarheid. Zijn passie voor het schrijven van content, combineert hij met zijn fascinatie in blockchain technologie. Omdat de blockchain sector steeds uitgebreider en ingewikkelder wordt, heeft Bart als doel om een betrouwbare bron te zijn voor het laatste nieuws over de blockchain en cryptocurrency.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0 reacties

Meest gelezen

Nieuws
Bitcoin koers breekt door $35.000, ligt $48.000 in het verschiet?

Bitcoin is de afgelopen 24 uur door de $35.000 grens gebroken. Analisten anticiperen op een...

Nieuws
Apple-Gebruikers Opgelet: Hackers Hebben Het Gemunt op Je Crypto

Nieuwe malware gericht op Apple's MacOS, vermoedelijk gelinkt aan de Noord-Koreaanse hackersgroep Lazarus, heeft blockchain-ingenieurs...

Nieuws
De beste en meest interessante afleveringen van de Hup Bitcoin podcast

In het afgelopen jaar hebben we in totaal meer dan 70 afleveringen van onze Hup...

Nieuws
Solana Bulls Razen Vooruit, Ligt $50 In Het Verschiet?

Cryptomunt Solana heeft opmerkelijke veerkracht getoond op zijn bullish koers, ondanks kleine tegenvallers in het...

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: Hayes voorspelt bitcoin koers van 1 miljoen dollar

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

Lees meer

Net binnen

Nieuws
Goedemorgen Bitcoin: koers verplettert aandelen, goud en obligaties

Goedemorgen! We hebben het laatste nieuws voor je op een rij gezet. Begin de dag...

lange termijn crypto binance Bitcoin
Binance trekt licentie in Abu Dhabi in

Cryptobeurs Binance heeft een aanvraag voor een licentie in Abu Dhabi-licentie, aldus Reuters. Het is...

Bitcoin
Block start met pre-orders van Bitkey hardware wallet voor 95 landen

Block, het bedrijf van Jack Dorsey, gaat zijn self-custodial bitcoin wallet in meer dan 95...

Bitcoin
Do Kwon vecht besluit over uitlevering aan en gaat in hoger beroep

Do Kwon zou na 15 december uit Montenegro worden uitgeleverd. De mede-oprichter van Terraform Labs...

Nieuws
Crypto Analist Voorspelt 70% ADA Koers Stijging December – Kan Cardano 1 Euro Worden?

Recente ontwikkelingen in de wereld van Cardano (ADA) hebben de aandacht getrokken van crypto analisten,...

Lees meer