Top 5 memecoins met veel potentieel in Uptober

446 totale weergaven

Nu Uptober is begonnen, maken verschillende memecoins golven in de cryptomarkt. Of je nu op zoek bent naar veelbelovende juweeltjes met een lage kapitalisatie of naar tokens met een hogere kapitalisatie, deze vijf tokens kunnen het waard zijn om deze maand in de gaten te houden.

Pesto: Pinguïn power toont potentiële omkering

Pesto ($PESTO) wordt momenteel gewaardeerd op een market cap van $ 12 miljoen, met 891k aan actieve liquiditeit en bijna 10.000 houders. Het 24-uurs handelsvolume staat op $ 8,2 miljoen, een indrukwekkend cijfer voor een small-cap token.

Pesto is een grappige memecoin met een pinguïn-thema die ondanks zijn volatiliteit sterk is. Na een grote pomp en correctie vertoont het nu tekenen van een potentiële ommekeer.

Gezien de relatief lage cap blijft Pesto een spel met hoog risico en hoge beloning voor traders die willen profiteren van een potentiële doorbraak.

Fwog: de kikker die ATH’s blijft breken

Fwog ($FWOG) heeft een market cap van $ 117 miljoen, met $ 3,6 miljoen aan actieve liquiditeit en meer dan 16.000 houders. Het 24-uurs handelsvolume is $ 14,4 miljoen. FWOG wordt vertegenwoordigd door een schattige kikkermascotte en de token heeft een solide stijgende lijn.

Sinds de lancering heeft FWOG consequent zijn all-time highs doorbroken, met sterke steun van de actieve community op sociale media. Traders houden dit token nauwlettend in de gaten om te zien of het zijn momentum kan vasthouden.

RDOG: een Underdog in opkomst

RDOG ($RDOG) is een memecoin met een hondenthema die aan kracht wint op Twitter, met een market cap van $ 4,75 miljoen. De munt heeft 482k aan actieve liquiditeit, bijna 8.000 houders en een handelsvolume van $ 6 miljoen per 24 uur.

Hoewel RDOG een token met een kleinere marktkapitalisatie is, toont het potentieel voor een uitbraak, vooral als het de huidige steunniveaus vasthoudt.

Dit is een kans met een hoog risico en een hoge beloning, perfect voor degenen die willen inzetten op een underdog in de memecoin-ruimte.

Popcat: Een populaire kat die ATH-niveaus nadert

Popcat ($POPCAT) is een begrip geworden in de memecoin gemeenschap, met een market cap van $1 miljard. Het heeft $13,8 miljoen aan actieve liquiditeit, 70.000 houders en een handelsvolume van $ 6,6 miljoen per 24 uur.

Popcat, met de beroemde internetkat meme, heeft het afgelopen jaar veel aan populariteit gewonnen en nadert momenteel zijn vorige all-time high (ATH).

Net als veel grotere memecoins weerspiegelt de prijsbeweging van Popcat vaak die van Bitcoin, waardoor het gevoelig is voor bredere markttrends.

MANYU: Een rijzende ster

MANYU ($MANYU) heeft een marktkapitalisatie van $ 31,8 miljoen, met $ 1,2 miljoen aan actieve liquiditeit en 9.000 houders. Deze memecoin met hondenthema is een rijzende ster in het Solana ecosysteem.

MANYU heeft een sterk momentum laten zien, met een indrukwekkend handelsvolume van $ 18,8 miljoen per 24 uur.

Omdat de tokens met het thema DOG aan populariteit blijven winnen, is MANYU klaar om te profiteren van de groeiende interesse binnen het Solana netwerk.

Zal Solana de Memecoin Rally leiden?

Alle vijf deze memecoins, inclusief MANYU, zijn gebouwd op het Solana netwerk. Solana’s lage transactiekosten, snelle verwerkingstijden en groeiende gemeenschap van ontwikkelaars maken het een ideaal platform voor het lanceren en schalen van memecoins.

Terwijl het Solana ecosysteem zich blijft uitbreiden, positioneert het zichzelf als een belangrijke speler in de memecoin rally voor deze cyclus. De combinatie van Solana’s technische voordelen en de stijgende interesse in memecoins suggereert dat deze blockchain de volgende golf van meme token groei zou kunnen leiden.

Dierenmemecoins leiden deze cyclus

Het is de moeite waard om op te merken dat memecoins met dierenthema’s zoals RDOG, Popcat en MANYU de huidige memecoin-cyclus aanjagen.

In het verleden hebben tokens met een dierenthema, vooral honden en katten, het goed gedaan tijdens bullish periodes en tot de verbeelding gesproken van de bredere cryptogemeenschap.

Deze trend lijkt zich voort te zetten in Uptober, met deze tokens die aanzienlijke volumes en tractie in de sociale media zien.

Samenvatting

Hoewel deze vijf tokens veelbelovend zijn, is de memecoin markt enorm, met veel andere mogelijkheden voor handelaren om te verkennen.

Deze keuzes bieden een goed bereik van marktkapitalisaties, van de Popcat met hogere kapitalisaties tot kleinere tokens zoals RDOG.

Zoals altijd brengt investeren in memecoins risico’s met zich mee, maar voor degenen die bereid zijn om erin te duiken, kan Uptober een aantal spannende mogelijkheden bieden.

Nederlandse exchange met web3 wallet

OKX - trade meer dan 150 crypto’s

  • Nieuwe app en Web3 wallet in Nederland
  • Handel met andere traders
  • Verdien rente met crypto leningen
Let op: cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering. Doe je eigen onderzoek.

 

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....