Travala integreert Solana voor naadloze betalingen van cryptoreizen

350 totale weergaven

Travala.com heeft haar blockchain integratie uitgebreid door samen te werken met Solana, waardoor gebruikers reizen kunnen boeken met Solana tokens en kunnen genieten van zero-fee transacties.

Blockchain Integratie met Solana

Travala.com, het toonaangevende cryptovriendelijke reisboekingsplatform, heeft een nieuwe integratie met de Solana blockchain aangekondigd. Deze stap stelt gebruikers in staat om hotels, vluchten en andere accommodaties te boeken met behulp van Solana’s eigen token, SOL, en stablecoins zoals USDT en USDC op het Solana netwerk. De integratie zorgt voor een meer naadloze ervaring voor crypto-gebruikers en biedt nul transactiekosten voor stortingen en opnames.

Solana Betalingen: Sneller, Goedkoper en Efficiënter

De integratie van Solana op Travala.com verbetert de betalingsopties van het platform, waardoor transacties sneller en kosteneffectiever worden. De blockchain van Solana staat bekend om zijn hoge transactiesnelheid en lage kosten, die perfect aansluiten bij Travala’s missie om een soepele, betaalbare reisboekingservaring te bieden. Travala-gebruikers kunnen nu profiteren van snelle betalingen zonder extra kosten, of ze nu SOL, USDT of USDC gebruiken op het Solana-netwerk.

Verbeterde loyaliteitsbeloningen met SOL

Naast de uitbreiding van betalingsmogelijkheden heeft Travala zijn AVA Smart Programma verbeterd door Solana’s eigen token, SOL, op te nemen in het loyaliteitsbeloningssysteem.

Gebruikers kunnen nu tot 10% terug verdienen in SOL voor elke boeking die ze maken, naast beloningen in Bitcoin en AVA tokens. Deze toevoeging vergroot Travala’s aantrekkingskracht op cryptoliefhebbers verder door meer opties te bieden om zich bezig te houden met op cryptocurrency gebaseerde beloningen.

Toekomstige groei op Solana

Vooruitkijkend wil Travala meer producten bouwen op de Solana blockchain. CEO Juan Otero benadrukte de schaalbaarheid en kostenefficiëntie van Solana als sleutelfactoren om de toekomstige diensten van Travala te verbeteren. Terwijl de blockchaintechnologie zich blijft ontwikkelen, positioneert Travala zich als leider in crypto-native reisoplossingen, door gebruik te maken van Solana’s infrastructuur om innovatieve producten aan te bieden die verder gaan dan betalingen en de hele reiservaring verrijken.

Lees meer over:

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....