Trump belooft VS “crypto hoofdstad van de wereld te maken” – wat betekent dit voor toekomst crypto?

840 totale weergaven
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Donald Trump beloofde donderdag zijn volgers op X dat hij zijn plan zou presenteren om van de Verenigde Staten de “crypto hoofdstad van de wereld” te maken.

Hoewel het plan nog niet volledig is onthuld, zette Trump wel zijn focus op de herlancering van het crypto-platform “World Liberty Financial.”

Met Trumps toenemende interesse in de crypto-industrie rijst de vraag hoe zijn visie de positie van de VS in de wereldwijde cryptomarkt zal beïnvloeden.

Trump lanceert nieuw cryptoplatform “World Liberty Financial (WLFI)”

De Trump-familie heeft een nieuw cryptoplatform onthuld genaamd World Liberty Financial (WLFI). Dit platform, dat is gerebrand van “The DeFiant Ones,” wordt gepromoot door voormalig president Donald Trump en zijn zonen, Donald Trump Jr. en Eric Trump. De aankondiging werd gedaan op X (voorheen Twitter), waar Trump zijn ambitie uitsprak om van de Verenigde Staten de “crypto-hoofdstad van de wereld” te maken.

Het is nog onduidelijk wat de missie van World Liberty Financial precies inhoudt, met verschillende details die worden gedeeld door de familie Trump. Donald Trump Jr. noemde in een interview dat het platform ernaar streeft om traditionele banksystemen te beconcurreren door gedecentraliseerde financiële diensten aan te bieden. Aan de andere kant suggereerde Eric Trump dat er mogelijk digitale onroerendgoedprojecten bij betrokken zijn, zoals het tokeniseren van fysieke activa of het verhandelen van digitale activa in de metaverse.

De lancering van World Liberty Financial heeft veel aandacht getrokken onder de aanhangers van Trump. Het Telegram-kanaal van het platform, dat nu onder de nieuwe naam opereert, heeft snel meer dan 52.000 abonnees aangetrokken, en dit aantal blijft gestaag groeien.

Daarnaast promoot het WLFI-account op X, dat meer dan 20.000 volgers heeft, actief het initiatief met de boodschap “Een nieuw tijdperk in financiën is aangebroken.”

Deze stap sluit aan bij Trumps bredere inspanningen om de cryptogemeenschap aan te spreken. Zijn positie als de “pro-crypto” kandidaat heeft veel aandacht en donaties van crypto-enthousiastelingen aangetrokken.

Volgens de Trump-campagne hebben ze $25 miljoen opgehaald uit crypto-gerelateerde bronnen, hoewel dit cijfer niet onafhankelijk is geverifieerd.

De lancering van het cryptoplatform volgt kort na de release van een nieuwe reeks NFT-handelskaarten door Trump, wat de betrokkenheid van de familie bij digitale valuta verder onderstreept. Hoewel deze ondernemingen privé worden beheerd door de Trump-familie, zijn ze nauw verbonden met het politieke merk van Trump en worden ze gericht op zijn aanhangers.

Deze ontwikkelingen komen nu de verkiezingen van november naderen. Volgens de kansen van Polymarket behoudt Trump de leiding, met een 50% winstkans tegenover 49% voor Kamala Harris. Wanneer Trump wordt gekozen, ziet de toekomst voor crypto er rooskleurig uit.

Donald Trump vs. Kamala Harris winkansen, Bron: Polymarket
Donald Trump vs. Kamala Harris winstkansen Bron: Polymarket

Met een president die sterk voorstander is van crypto, is het als investeerder essentieel om je positie in deze markt te versterken. Twee veelbelovende munten die deze kans bieden, zijn Pepe Unchained en Crypto All-Stars. Beide bevinden zich nog in de presale-fase, wat investeerders de mogelijkheid geeft om vroeg in te stappen. Dit biedt de kans om voor de massa te zijn en mogelijk aanzienlijke rendementen te behalen.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) onderscheidt zich als een meme coin initiatief dat klaar is om een ​​van de beste meme coins van het jaar te worden. Met al meer dan $ 11 miljoen dat in de presale is opgehaald, gecombineerd met indrukwekkende technologie en een breed erkende meme, is het goed gepositioneerd om snel op te klimmen tussen de meest waardevolle meme coins.

De nadruk van het project ligt op het verbeteren van Pepe, een populaire meme coin. Door een speciale layer-2-blockchain voor deze meme op te zetten, wordt het mogelijk om verschillende technologische ontwikkelingen te introduceren die deze PEPU een duidelijk voordeel geven ten opzichte van talloze andere meme coins.

Pepe Unchained maakt snellere transacties mogelijk, verlaagt kosten en zorgt ervoor dat alle transacties kunnen worden gecontroleerd via de block explorer.

Hoewel er al een aanzienlijk bedrag is gegenereerd door de presale, is deze nog niet afgerond. Je hebt nog steeds de mogelijkheid om tokens te kopen via de website van het project, zodat je ze bezit wanneer ze debuteren op de eerste beurzen. Mis deze kans niet – Koop nu je PEPU-tokens voordat het te laat is.

Crypto All-Stars (STARS)

Het onlangs gelanceerde platform Crypto All-Stars (STARS) richt zich vooral op beleggers die geïnteresseerd zijn in meme coins. De strategie omvat het ontwikkelen van een uitgebreid stakingprotocol dat beschikbaar zal zijn voor alle prominente meme coins.

Dit mechanisme, ook wel MemeVault genoemd, stelt gebruikers in staat om extra rendementen te genereren op prominente meme coins. Door meme coins zoals Dogecoin en Shiba Inu op dit platform te staken, kun je het rendement op je investeringen vergroten.

Het totale aanbod van deze meme coins zal afnemen en in combinatie met een toenemende vraag kan dit aanzienlijke prijsstijgingen veroorzaken, wat resulteert in een dubbele winst voor degenen die van memes houden!

Degenen die investeren door tokens te staken, ontvangen uitbetalingen in STARS-tokens, die dienen als de oorspronkelijke valuta van het Crypto All-Stars-platform. Deze token fungeert als een soort ‘multiplier’: hoe groter het bedrag aan STARS dat u bezit, hoe groter uw rendement van de MemeVault.

In een korte periode heeft de presale voor de STARS-token met succes meer dan $ 870.000 opgebracht, wat te verwachten is gezien het veelbelovende potentieel van de token. De presale heeft een stijgende prijsstructuur: op dit moment zijn tokens geprijsd op $ 0,0014135, maar ze zullen in de komende fasen in prijs stijgen. Begin nu met rewards verdienen, door te investeren in dit project!

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Door: Rutger Kant

Rutger Kant is een ervaren content specialist met drie jaar ervaring in technologische journalistiek. Als schrijver van cryptobenelux.nl en technische student blinkt Rutger uit in het eenvoudig uitleggen van complexe concepten met betrekking tot cryptocurrencies. Zijn expertise strekt zich u...