Trump memecoins schieten richting all-time high na strafvervolging

4000 totale weergaven
donald trump crypto

De grootste Donald Trump memecoin is hersteld na een koersdaling van 16% vlak nadat hij schuldig werd bevonden op 34 aanklachten wegens het vervalsen van bedrijfsgegevens. De zaak had onder meer te maken met het verzwijgen door Trump van een betaling voor zwijggeld aan Stormy Daniels.

Ondanks de veroordeling blijft Trump bij zijn onschuld en noemde hij de uitkomst van het proces een “schande.”

Proces vervalst door een corrupte rechter

Trump claimt natuurlijk weer dat het om een vervalst proces gaat en dat de rechter corrupt is. “Dit is gedaan door de regering van Biden om zijn politieke tegenstander te verwonden of te kwetsen […] De echte rechtszaak zal plaatsvinden op 5 november door het volk.”

In de 20 minuten na het nieuws verloor de MAGA token $130 miljoen aan market cap. Daarmee viel de koerswaarde van de munt van $13,48 naar $11,27. Meteen daarna veerde MAGA weer op. Nu staat de munt zelfs hoger dan voor het moment van de rechtszaak.

Vannacht schoot de munt zelfs naar een all-time high als gevolg van alle commotie. Hetzelfde geldt voor de Doland Tremp (TREMP) memecoin. Die tikte vannacht ook weer zijn oude all-time high aan.

Over de afgelopen maand is TREMP zelfs met 459,79% gestegen. Is dit een munt die het richting de verkiezingen nog veel beter gaat doen?

Gaat Trump de verkiezingen winnen?

Als je het aan de crytowereld vraagt is de kans groot dat Trump de verkiezingen gaat winnen.

54% van de stemmers ziet een overwinning van Trump als de meest waarschijnlijke uitkomst, terwijl slechts 40% een overwinning van Biden verwacht. Een klein deel van de stemmers ziet Michelle Obama de verkiezingen winnen (3%) terwijl nog eens 2% op Robert F. Kennedy Jr. stemt.

Volgens de Amerikaanse advocaat John Deaton is deze rechtszaak van Trump helemaal geen goede ontwikkeling. Hij denkt dat de vervolging van Trump alleen maar voor meer polarisatie zorgt binnen de Verenigde Staten.

Daar kan hij nog weleens gelijk in krijgen.

Lees meer over:

    Door: Thom Derks

    Thom is al jaren van de partij als het gaat om de verslaggeving over bitcoin, macro-economische ontwikkelingen en alles wat de toekomst van de digitale munt zou beïnvloeden....