Trump vs Harris debat: wat gaan bekende crypto’s doen in aanloop naar verkiezingen?

465 totale weergaven
Kamala Horris en Trump Drijven Crypto-Storm
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Na een periode van rode cijfers lijkt de crypto markt vandaag eindelijk weer stijgingen door te kunnen maken. Deze shift naar groene cijfers vindt plaats in een periode waarin de crypto markt speculeert over de impact van het Trump vs Harris debat op bekende crypto’s. Wat gaat crypto doen?

Na weken van dalingen is de crypto markt positief begonnen aan de dinsdag. Nu de gehele top 10 van de crypto markt plotseling in het groen staat, en Bitcoin zelfs al meer dan 3,5% wist te stijgen lijkt er opeens wat optimisme te zijn ontstaan binnen de crypto community.

btc
Bitcoin koers grafiek (24 uur) – bron: CoinMarketCap

In een week dat het belangrijke Trump vs Harris debat op de planning staat wordt er dan ook volop gespeculeerd of de huidige stijgingen stand kunnen houden richting de presidentsverkiezingen.

Trump vs Harris debat vindt plaats om 06:00 Nederlandse tijd

De aankomende presidentsverkiezingen lijken een grote impact te kunnen gaan hebben op de prestaties van de crypto markt. Nu Trump duidelijk heeft aangegeven een voorstander te zijn van Bitcoin en crypto, terwijl Harris volgens velen juist een negatieve impact kan hebben, wordt er dan ook reikhalzend uitgekeken naar november.

Trump vs Harris: het debat dat Bitcoin’s toekomst kan veranderen
Trump vs Harris debat vindt plaats om 06:00 Nederlandse tijd

Voordat deze verkiezingen plaatsvinden vindt er vandaag in Amerika echter een belangrijk debat plaats die de toekomst van Bitcoin kan gaan veranderen. Om die reden wordt er dan ook volop gespeculeerd over de invloed van dit debat op de crypto prijzen.

In eerdere debatten tussen Biden en Trump is er nog niet gesproken over Bitcoin of andere cryptocurrencies en maar de verwachting is dat dit onderwerp nu wel ter sprake kan komen.

Harris wordt nog steeds veel gezien als gevaar voor de crypto markt. Komt ze hier op terug of gaat het Trump zijn die de crypto markt naar nieuwe hoogtes moet brengen? Het aankomende debat gaat ons hier mogelijk meer informatie over geven.

Praat mee op onze socials!

Chat met onze experts via Telegram, geef je mening op Twitter of "sit back and relax" terwijl je naar onze YouTube-video's kijkt.

Wat gaan bekende crypto doen na presidentsverkiezingen?

Als het aan de analisten van Bernstein ligt gaat Trump als nieuwe President in ieder geval een positief effect hebben op de Bitcoin koers. Volgens deze analisten kan de Bitcoin koers al snel een nieuwe recordhoogte halen en richting de $ 80.000 stijgen.

Dezelfde analisten geven aan dat de Bitcoin koers tot onder de $ 50.000 kan zakken en zelfs richting de $ 30.000 kan dalen op het moment dat Harris de presidentsverkiezingen wint.

De speculatie over de nieuwe president blijft daardoor groot binnen de crypto markt, en voorlopig heeft de Bitcoin koers in ieder geval zijn weg omhoog ingezet.

Nu de onzekerheid over de nabije toekomst van de crypto markt nog altijd groot blijft kan het echter een goed idee zijn om je risico te spreiden door je portfolio te diversifiëren met andere altcoins.

Met name presale tokens worden tegenwoordig veel gebruikt te diversifiëren van portfolio’s. Deze projecten bevinden zich namelijk nog niet op exchanges en worden hierdoor niet beïnvloed door de huidige onzekerheid binnen de markt.
Om die reden beschrijven we hieronder dan ook een aantal van de meest belovende presale tokens van dit moment.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuwe meme coin introduceert eigen Layer 2 oplossing

Nu Layer 1 blockchains zoals Ethereum steeds duurder en trager worden is er steeds meer vraag ontstaan voor Layer 2 oplossingen. De lancering van Pepe Unchained is dan ook perfect getimed. Dit project is namelijk een van de eerste meme coins ter wereld die zijn eigen Layer 2 blockchain op de markt heeft weten te brengen.

De Layer 2 blockchain van Pepe Unchained staat volledig in het teken van hoge transactie snelheden en lage transactiekosten en vormt hierdoor een uitstekend alternatief voor de Ethereum blockchain. Het is ook de reden waarom dit project de losgebroken versie van Pepe coin (PEPE) wordt genoemd, aangezien het in tegenstelling tot Pepe coin niet meer te maken heeft met de gebreken van de Ethereum blockchain.

Naast dat gebruikers bij Pepe Unchained kunnen profiteren van snelle en goedkope transacties zijn ze ook in staat om de PEPU-token te staken in ruil voor aantrekkelijke beloningen. Er zijn inmiddels al bijna 1 miljard PEPU-tokens vastgezet, maar desondanks is er nog altijd sprake van een APY van 160%.

De presale van Pepe Unchained bleek al snel een groot succes te zijn en heeft nu ook al meer dan $ 12,6 miljoen opgehaald. Hiermee komt het ook snel in de buurt van het volgende doel van $ 12,8 miljoen. Zodra dit doel behaald is, zal ook de prijs van een PEPU-token verder gaan stijgen. Vandaag vormt daardoor het beste moment om deel te nemen aan deze veelbelovende presale.

 

Crypto All-Stars (STARS) – crypto project met unieke utility gaat viraal

Met Crypto All-Stars is er een nieuw crypto project op de markt verschenen dat al snel indruk wist te maken met zijn unieke utility. Dit project is er namelijk in geslaagd om alle grote meme coins samen te brengen binnen een project. Het heeft dit weten te realiseren via de introductie van een revolutionaire MemeVault.

De MemeVault van Crypto All-Stars is een smart contract staking systeem waar gebruikers in staat zijn om bekende meme coins te staken. Hierbij kan gedacht worden aan meme coins zoals DOGE, SHIB of PEPE. Op het moment dat gebruikers deze meme coins staken binnen de MemeVault zullen ze beloond worden met de native STARS token. Deze STARS token kan daarnaast ook zelf gestaked worden in ruil voor extra hoge staking beloningen.

Ondanks dat de presale van dit project nog in volle gang is kunnen gebruikers nu al hun gekochte STARS tokens vastzetten. Op dit moment is hier zelfs een APY mee te verdienen van maar liefst 1245%. Er zijn dan ook al bijna 600 miljoen STARS tokens vastgezet.

De presale van dit project heeft inmiddels al bijna $ 1,2 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,0014362 per stuk, maar deze prijs zal verder gaan stijgen zodra het volgende doel van $ 1,4 miljoen behaald wordt. Het mooie van de STARS token presale is het feit dat tokens via vele verschillende manieren gekocht kunnen worden. Zo kan men gebruik maken van de standaard opties zoals ETH, USDT en BNB, maar ook van FLOKI, DOGE, PEPE en SHIB.

 

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

    Door: Joeri van Kuppeveld

    Ik ben Joeri van Kuppeveld, schrijver voor Ecoteers en daarnaast Skeleton atleet. Ik heb een master in bedrijfskunde en marketing en focus me vooral op crypto gerelateerd nieuws. Ik combineer mijn werk als schrijver met een carrière in de sport van skeleton en ben hierdoor net zo vaak in Nederland ...