UwU Lend biedt een premie van $5 miljoen om de exploitant te vinden

2100 totale weergaven

UwU Lend heeft een premie van $5 miljoen in Ethereum aangekondigd voor het identificeren en lokaliseren van de hacker die verantwoordelijk is voor de recente exploits die hebben geleid tot een verlies van $23,7 miljoen.

$5 miljoen premie

UwU Lend heeft een bounty van $5 miljoen in Ethereum ingesteld voor de eerste persoon die de exploiter achter de recente aanvallen op zijn platform identificeert en lokaliseert. Deze aankondiging volgt op mislukte onderhandelingen met de hacker om het gestolen geld terug te geven.

Mislukte onderhandelingen en nieuwe aanpak

Aanvankelijk bood UwU Lend de hacker een deal aan om 20% van het gestolen geld te houden als zij de overige 80% teruggaven. De hacker had tot woensdag 13.00 uur ET om hieraan te voldoen, maar reageerde niet. UwU Lend besloot daarom het publiek te stimuleren om te helpen de dader te pakken.

Details van de exploits

De eerste aanval vond maandag plaats en resulteerde in een verlies van $20 miljoen door een flash loan exploit. Een tweede exploit op donderdag leidde tot een extra verlies van $3,7 miljoen. Beveiligingsexperts denken dat dezelfde persoon verantwoordelijk is voor beide aanvallen.

Aanhoudende beveiligingsproblemen

Ondanks de inspanningen om het platform te beveiligen, wijzen de herhaalde inbreuken op aanhoudende beveiligingsproblemen. UwU Lend heeft gebruikers verzekerd dat hun geld veilig is en dat alle verliezen zullen worden goedgemaakt. Het bedrijf werkt nauw samen met beveiligingsbedrijven om toekomstige aanvallen te voorkomen.

Samenvatting

De premie van $5 miljoen onderstreept de inzet van UwU Lend om de beveiligingsproblemen van haar platform op te lossen. Door de bredere gemeenschap in te schakelen, hoopt UwU Lend de persoon die verantwoordelijk is voor de aanzienlijke financiële verliezen snel te identificeren en op te pakken.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....