Voorstel voor APE-themahotel in Bangkok krijgt steun van ApeCoin DAO

1968 totale weergaven

ApeCoin DAO stemt over een voorstel om een APE-themahotel te lanceren in Bangkok, met als doel de zichtbaarheid van de Bored Ape Yacht Club te vergroten en de zichtbaarheid en het nut van ApeCoin te vergroten.

Details van het APE-Thema Hotel Voorstel

Het ApeCoin Improvement Proposal #448 (AIP-448), ook bekend als het “ApeCoin Hotel”, begon op 18 juli en zal eindigen op 31 juli. Het voorstel voorziet in de transformatie van een bestaand hotel in het centrum van Bangkok in een vestiging met het thema Bored Ape, met themakamers, een op APE geïnspireerde bar en een zwembad.

Het project wil elementen uit gastvrijheid, kunst en cryptocurrency combineren om een unieke ervaring voor gasten te creëren.

Gemeenschapssteun en stemstatus

Op 21 juli hebben meer dan $3,6 miljoen aan APE-stemmen het voorstel gesteund, met een meerderheid van 91,84% “ja”. De ApeCoin gemeenschap lijkt grotendeels voor het project te zijn, met het voorstel dat 4,6 miljoen APE stemmen ter ondersteuning heeft gekregen tegenover 411.000 stemmen tegen.

Het stemproces stelt elke ApeCoin houder in staat om deel te nemen door een crypto portemonnee aan te sluiten, gewogen door het adressaldo.

Potentiële voordelen voor het ApeCoin ecosysteem

Het hotel met het APE-thema heeft als doel het intellectuele eigendom van de Bored Ape Yacht Club (BAYC) meer bekendheid te geven en de zichtbaarheid en het nut van ApeCoin te vergroten. Door ApeCoin te integreren in echte toepassingen, wil het project het praktische nut ervan aantonen en de circulatie ervan stimuleren.

Het inkomstenverdelingsmodel van het hotel is er ook op gericht om financiële voordelen te genereren voor de ApeCoin DAO, wat bijdraagt aan de groei van het ecosysteem.

Financiële structuur en inkomsten delen

Een van de belangrijkste highlights van het voorstel is de financiële structuur. Het hotel accepteert ApeCoin als betaling en 50% van de inkomsten uit themakamers wordt gedurende een jaar teruggestort in de kas van de ApeCoin DAO. Dit model voor het delen van inkomsten is bedoeld om de DAO een stabiele inkomstenstroom te bieden en haar toekomstige initiatieven te ondersteunen.

Gemeenschapsgerichte initiatieven

Het voorstel bevat verschillende gemeenschapsgerichte initiatieven, zoals het aanbieden van 50 gratis overnachtingen aan APE-houders en het bieden van gratis toegang tot bepaalde faciliteiten.
Deze extra’s zijn bedoeld om de betrokkenheid te bevorderen en de banden binnen de APE-gemeenschap te versterken, waardoor de algehele gebruikerservaring wordt verbeterd.

Tijdlijn van het project en volgende stappen

Als het project wordt goedgekeurd, zal het verder gaan met de renovatie van het geselecteerde hotel in het centrum van Bangkok. De tijdlijn van het project omvat inspecties ter plaatse en het opstellen van samenwerkingsovereenkomsten met het hotelmanagement.

De DAO zal toezicht houden op de implementatie van de voorgestelde ontwikkelingen, waaronder de kamers met APE-thema, de bar en het zwembad.

Reacties van de cryptogemeenschap

Het voorstel heeft gemengde reacties opgeleverd binnen de cryptogemeenschap. Hoewel de bredere APE-gemeenschap het lijkt te steunen, hebben sommige leden hun zorgen geuit over de haalbaarheid en duurzaamheid van het project. Ondanks deze zorgen geven de stemresultaten tot nu toe aan dat er veel steun is voor het initiatief.

Implicaties voor blockchain gebaseerde gastvrijheid

Het ApeCoin Hotel voorstel vertegenwoordigt een nieuwe kruising van blockchain technologie en de horeca. Als het succesvol is, kan het een precedent scheppen voor soortgelijke projecten en het potentieel laten zien van gedecentraliseerde autonome organisaties (DAO’s) om echte ondernemingen aan te drijven.

Dit initiatief benadrukt de groeiende trend om cryptocurrencies te integreren in verschillende sectoren, waardoor hun nut verder gaat dan traditionele financiële toepassingen.

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

    Door: Raul Gavira

    Ik ben Raul Gavira, een schrijver en redacteur met meer dan 5 jaar ervaring in de crypto-industrie. Als liefhebber van blockchain vind ik het leuk om verschillende onderwerpen te behandelen, waaronder dApps, airdrops, altcoins, nieuwe projecten, trends en nieuws....