Welke altcoin gaat exploderen? Crypto analist voorspelt top 5 crypto’s met potentie komende week

1243 totale weergaven
altcoins omlaag
i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

Altcoins, wie kent ze niet, de crypto sector staat er vol mee, maar welke altcoins hebben potentie voor een goed rendement? Experts hebben onderzoek gedaan naar altcoins en verwachten dat dit de beste altcoins zijn die de meeste potentie hebben voor de komende maand.

CYBRO presale bereikt $ 1,6 miljoen in opbrengsten

De presale van de CYBRO-token heeft binnen een korte periode meer dan $ 1,6 miljoen weten op te halen. We kunnen waarnemen dat crypto whales geïnteresseerd zijn in dit presale project en al een aardige duit in het zakje gedaan hebben. Ook verschijnt het project op de sociale media kanalen van veel influencers, die erg enthousiast zijn over $CYBRO.

Bezitters van de CYBRO-token kunnen genieten van talloze voordelen. Zo is het mogelijk om de token te staken en een jaarlijkse rente te ontvangen, kunnen bezitters deelnemen aan crypto airdrops en zijn lage transactiekosten van toepassing bij de CYBRO-token.

Er is nog een gelimiteerde hoeveelheid tokens beschikbaar tijdens de presale, vandaar dat experts verwachten dat dit cryptoproject een grote stijging zal doormaken.

Ondo Coin creëert een brug tussen de blockchain en traditionele finance

Ondo Finance zorgt ervoor dat de kloof tussen traditionele finance en de blockchain verkleind wordt. Het cryptoproject maakt tokens van daadwerkelijke assets en werkt daarbij samen met grote bedrijven zoals BlackRock. Ook werkt het project nauw samen met Coinbase om veiligheid te garanderen.

Een van de investerings-vehicles van Ondo Finance is USDY, waarbij je rendement kan maken door middel van het investeren in US treasuries. Het is via Ondo dus mogelijk om te investeren in de traditionele finance, wat voor veel investeerders aantrekkelijk is. We zien dat de koers van Ondo Finance de afgelopen maand na een dip redelijk stabiel is gebleven.

Polygon (MATIC) biedt een snellere en goedkopere oplossing voor Ethereum

Polygon is een blockchain die al lang bekend is in de crypto sector. Het cryptoproject biedt een oplossing voor Ethereum’s schaalbaarheid, omdat het lagere transactiekosten en snellere transacties weet te bewerkstelligen.

Polygon is dus een eigen blockchain waarop applicaties gebouwd kunnen worden. Gebruikers van deze blockchain kunnen dus gebruikmaken van deze applicaties met $MATIC, de native-token voor de blockchain. Het is ook mogelijk om MATIC te staken en een rente te ontvangen.

Polygon is interessant voor investeerders omdat het Ethereum helpt bij het groeien van zijn DeFi sector. Het is voor gebruikers goedkoper om DeFi te gebruiken via Polygon dan via de Ethereum blockchain, waardoor de native token van de blockchain een flinke groei kan doormaken.

Presale crypto’s in het vizier bij menig investeerder

Presale projecten lijken in het vizier van vroege investeerders te zijn gekomen de afgelopen maanden. Presale projecten zoals Pepe Unchained, Crypto All-Stars, Base Dawgz, PlayDoge en The Meme Games hebben miljoenen weten op te halen tijdens de voorverkoop van hun native token.

De interesse van investeerders betekent dat de koersen van deze presale tokens wel eens naar de maan kunnen gaan vliegen in de komende weken. Vandaar dat we vandaag dieper onderzoeken wat deze presale projecten exact inhouden.

Pepe Unchained – $PEPU

Pepe Unchained heeft met zijn presale meer dan $ 10 miljoen weten op te halen binnen een vrij korte periode. Het presale project is afgeleid van PEPE, een van de beste meme coins die afgelopen jaar viraal ging.

Pepe Unchained is gebouwd op de Ethereum blockchain. Dit maakt het een layer-2 blockchain, waardoor investeerders gebruik kunnen maken van snelle transacties en lage transactiekosten.

Tijdens de presale wordt de $PEPU-token verkocht. Deze kan gestaked worden tegen een jaarlijkse rente van meer dan 190%. Het is voor investeerders die tokens graag een langere tijd vast willen houden dus interessant om in de $PEPU-token te investeren, aangezien hier een flinke rente bovenop verdient kan worden.

De token is alleen te koop via de officiële website van Pepe Unchained. Met ETH, BNB, USDT en creditcard kan $PEPU gekocht worden tegen een koers van $ 0,0092734.

Crypto All-Stars – $STARS

Crypto All-Stars is een gloednieuw presale project dat meer dan $ 700,000 heeft weten op te halen binnen een maand.

Het presale project is een combinatie van vele meme coins zoals PEPE, Dogecoin, Brett coin, Turbo token en nog vele andere meme coins. Crypto All-Stars heeft The Meme Vault opgericht, wat inhoudt dat je alle top meme coins kan staken via slechts één platform. Aangezien meme coins vrij volatiel zijn en een behoorlijk rendement op kan leveren, kan dit dus vrij lucratief zijn.

Alle $STARS-tokens en beloningen kunnen geclaimd worden wanneer de presale tot zijn einde komt. Zo zorgt het presale project ervoor dat elke investeerder gelijke kansen heeft.

De $STARS-token is te koop via de officiële website van Crypto All-Stars. Met ETH, BNB, USDT en creditcard kan tegen een koers van $ 0,0014022 de token gekocht worden.

i

Kennisgeving: Dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van BitcoinMagazine.nl. De informatie is bedoeld ter educatie en reflectie. Dit is geen financieel advies. Doe zelf onderzoek voordat je financiële beslissingen neemt. Crypto is zeer volatiel er zitten kansen en risicos aan deze investering. Je kunt je inleg verliezen.

    Door: Hielke de Vries

    Hielke maakte kennis met het cryptolandschap in 2017 en heeft sindsdien uitgebreid onderzoek gedaan naar de blockchain en zijn functies. Sinds een aantal jaren focust Hielke zich ook op technische analyse rondom Bitcoin en altcoins binnen de crypto sector, om jou altijd op de hoogte te houden van de...