WeWork accepteert Bitcoin (BTC) als betaalmiddel en gaat erin sparen

WeWork accepteert Bitcoin (BTC) als betaalmiddel en gaat erin sparen

WeWork gaat Bitcoin (BTC) accepteren als betaalmiddel én gaat erin sparen. Dat maakt de aanbieder van flexwerkplekken vandaag bekend.

WeWork spaart in Bitcoin (BTC)

BitPay gaat de transacties verwerken en zorgt dat WeWork de cryptocurrency's kan ontvangen en bewaren. Misschien wel het meeste opmerkelijke aan het nieuws: WeWork gaat niets omwisselen en houdt de ontvangen BTC op haar bedrijfsbalans. Daarmee zijn ze het volgende bedrijf dat in decentraal geld gaat sparen.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Andere munten die geaccepteerd worden zijn ether (ETH) en de gereguleerde stablecoins USDC en Paxos.Ook die worden in principe op de balans aangehouden.

Met Coinbase heeft de aanbieder van flexibele werkplekken gelijk een bekende klant te pakken. De bitcoin - en crypto exchange gaat afrekenen in Bitcoin.

Marcelo Claure, bestuursvoorzitter van WeWork en CEO bij de bankreus Softbank licht toe:

'Cryptocurrency's zijn onderdeel van de toekomst en helpen in het opbouwen van een sterkere wereldeconomie. We bieden klanten nu een extra, innovatieve optie aan om mee af te rekenen'.

Softbank

Wereldwijd heeft WeWork 800 locaties die men uitbaat. Softbank is met 80% meerderheidsaandeelhouder. Dit Japanse conglomeraat is wereldwijd het 38ste grootste bedrijf ter wereld. Indirect gaat deze kolos sparen in digitaal goud.

Volg het laatste Bitcoin Nieuws via onze app. De versie voor Android is hier te downloaden.

Wil je graag meepraten over het nieuws? Kom dan eens langs in onze Telegram chat!

Lees meer over:
Bitcoin betaalmiddel

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties