XRP Verwachting: Kan Ripple 1 Euro Worden Na Nieuwe Acquisitie

wat is ripple

Ripple, bekend om zijn XRP munt, staat centraal in de financiële technologie door zijn recente acquisitie van Digital Asset Platform Standard Custody & Trust Co.

Deze strategische zet belooft significante invloed op Ripples positie binnen de digitale betalingsindustrie en kan potentieel de waarde van XRP beïnvloeden. Met deze doorbraak rijst de vraag: Kan Ripple 1 euro worden?

Ripple Breidt Uit met Overname Standard Custody

Ripple, het technologiebedrijf achter XRP, heeft onlangs Standard Custody & Trust Company overgenomen, een belangrijke zet die zijn aanbod van financiële producten aanzienlijk versterkt. Deze acquisitie, nog in afwachting van goedkeuring door de New York State Department of Financial Services (DFS), positioneert Ripple als de enige aandeelhouder van Standard Custody na goedkeuring.

Dit markeert een strategische stap in Ripples ambitie om zijn regelgevende licentieportfolio wereldwijd uit te breiden, waarbij het bedrijf nu bijna 40 licenties in de VS bezit en recentelijk een VASP-licentie in Ierland en een MPI-licentie in Singapore heeft verkregen.

Deze overname versterkt niet alleen Ripples regelgevende naleving en licenties, maar verdiept ook zijn betrokkenheid bij bewaardiensten. Standard Custody biedt gereguleerde bewaar- en escrow-diensten, wat Ripple helpt om een meer geïntegreerde dienstverlening aan zijn klanten te bieden.

De focus op het uitbreiden van bewaardiensten sluit aan bij Ripples langetermijnstrategie om een centrale speler te worden in de infrastructuur voor digitale activa. Met deze strategische acquisitie versterkt Ripple zijn marktpositie, te midden van een landschap dat wordt gekenmerkt door juridische uitdagingen en marktonzekerheden, en zet het zichzelf neer als een voorloper in de evolutie van de financiële technologie.

Technische Analyse XRP

De prijs van XRP laat sinds de lage stand op 31 januari van $0,4853 een zijwaartse beweging zien. De cryptomunt handelt tussen een weerstandsniveau van $0,5397 en een steunniveau van $0,4968. Op woensdag daalde de prijs van XRP licht naar $0,5246 op Binance.

XRP staat voor onmiddellijke weerstand op het R1-niveau van $0,5397. De volgende twee weerstandsniveaus op weg naar de hoogste koers van 2024 voor XRP liggen bij de 50% Fibonacci retracement van de daling van de munt sinds de piek in januari, op $0,5629, en bij $0,6012. Dit laatste niveau fungeerde gedurende januari als weerstand voor XRP.

Twee technische indicatoren, de Awesome Oscillator (AO) en de Moving Average Convergence/Divergence (MACD), tonen groene balken, wat wijst op een intacte opwaartse trend.

XRP

Desondanks blijft XRP worstelen met de onmiddellijke weerstand. Een dagelijkse sluiting onder het steunniveau van $0,4968 zou de bullish these voor XRP kunnen ontkrachten en de mogelijkheid openen voor een terugval naar de laagste stand van 31 januari van $0,4853, voordat de munt een betekenisvol herstel laat zien.

Zal Ripple ooit 1 euro waard worden?

Veel mensen die in crypto investeren, vragen zich dit af. Ripple is hard aan het werk, met nieuwe bedrijven die ze kopen en meer vergunningen die ze krijgen, om hun plek in de wereld van digitale geld te verstevigen. Maar er zijn nog steeds uitdagingen die XRP moet overwinnen voordat het die 1 euro kan bereiken. Hoewel het pad niet makkelijk is, is er een kans dat XRP deze belangrijke waarde haalt als alles meezit.

Tegelijkertijd, terwijl Ripple zijn doelen nastreeft, zijn er ook nieuwe crypto’s die beginnen met hun eigen verkoop voordat ze officieel gelanceerd zijn, en bieden ze een nieuwe kans voor investeerders die op zoek zijn naar de volgende grote hit.

Bitcoin Minetrix (BTC.MTX)

Een opmerkelijk project dat binnenkort wordt gelanceerd, is Bitcoin Minetrix (BTCMTX). Dit project introduceert een miningprotocol waarmee het mogelijk wordt om Bitcoins te minen via de cloud. Met de Bitcoin halvering die binnenkort plaatsvindt, biedt dit een unieke gelegenheid om nog Bitcoins te minen voordat de block reward wordt gehalveerd in april.

BTCMTX biedt ook de mogelijkheid voor staking, waarbij miners credits verdienen die gebruikt kunnen worden om Bitcoins te minen via de cloud. Daarnaast verdienen gebruikers passief extra BTCMTX-tokens, die naar verwachting in waarde zullen stijgen na verloop van tijd.

De prijs van Bitcoin Minetrix is momenteel $0,0134 per token, maar zal naar verwachting morgen stijgen naar $0,0135. Door BTCMTX tijdens de pre-sale aan te schaffen tegen een lagere prijs, kunnen investeerders ervoor kiezen om de tokens vroegtijdig te staken voor passieve beloningen, nog voordat de token op de beurzen wordt verhandeld en mogelijk in waarde stijgt.

Nu naar Bitcoin Minetrix"}" data-sheets-userformat="{"2":4480,"10":2,"11":3,"15":"Arial"}">

Smog (SMOG)

Smog is een opwindende nieuwe meme coin die van plan is om zijn community te belonen met de grootste airdrop ooit. Door Smog tokens vast te houden en quests te voltooien via het platform zealy.io, kun je het maximale uit deze airdrop halen, die potentieel de grootste in de geschiedenis kan worden.

Een aanzienlijk deel, namelijk 35%, van Smog’s tokenvoorraad wordt toegewezen aan crypto airdrops, wat betekent dat meer dan 400 miljoen tokens gratis worden weggegeven. Op dit moment hebben deze tokens een waarde van ongeveer $0,045 per stuk, maar er wordt verwacht dat ze binnenkort een nieuwe All Time High zullen bereiken, mogelijk boven de $0,090.

smog staking

Neem deel aan de Smog airdrop via de officiële website en verdien punten door quests te voltooien, waardoor je nog meer uit de airdrop kunt halen. Je kunt $SMOG kopen via de website zelf en via de gedecentraliseerde exchange, Jupiter. Verkrijg $SMOG op Solana voor lage handelskosten of op Ethereum voor staking, waardoor je extra airdrop punten en $SMOG kunt verdienen.

Nu naar Smog"}" data-sheets-userformat="{"2":4993,"3":{"1":0},"10":2,"11":3,"12":0,"15":"Arial"}">

eTukTuk (TUK)

eTukTuk belichaamt de groeiende interesse in milieuvriendelijke crypto-projecten met een tastbare impact op de echte wereld. Het project al bijna $1.000.000 opgehaald in zijn presale, wat het potentieel van duurzaam transport in ontwikkelingslanden onderstreept.

Het project maakt gebruik van elektrische tuk-tuks, die minder CO2 uitstoten dan traditionele modellen, en streeft naar een groenere toekomst voor stedelijk vervoer. Naast het produceren van milieuvriendelijke voertuigen, wil eTukTuk de oplaadinfrastructuur verbeteren en blockchaintechnologie gebruiken voor veiligheid en efficiëntie.

Bovendien biedt eTukTuk digitale identiteiten en financiële diensten aan voor achtergestelde gemeenschappen, waardoor het een breder maatschappelijk nut heeft. Met staking beloningen tot 272% APY voor de TUK-token, biedt eTukTuk investeerders een lucratieve kans.

De succesvolle presale, met de huidige prijs van de TUK-token op $0,0265, nadert snel zijn doel, wat de sterke potentie en aantrekkingskracht van dit innovatieve project onderstreept.

Nu naar eTukTuk"}" data-sheets-userformat="{"2":4993,"3":{"1":0},"10":2,"11":3,"12":0,"15":"Arial"}">

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Door: Rutger Kant

Rutger Kant is een ervaren content specialist met drie jaar ervaring in technologische journalistiek. Als schrijver van cryptobenelux.nl en technische student blinkt Rutger uit in het eenvoudig uitleggen van complexe concepten met betrekking tot cryptocurrencies. Zijn expertise strekt zich u...