Bitcoin (BTC) koers naar $66.000 na nieuw record?

Na de tijdelijke consolidatie bij de Bitcoin koers zagen we een hoop mensen die angstig waren voor een beweging naar beneden. Maar als ik eventjes terug refereer naar de vorige analyse is deze netjes uitgespeeld.

We hebben de zone geïnvalideerd na de verwachting die we hadden geschetst en hebben nu weer een mooie all time high neergezet! Wat nu belangrijk is voor Bitcoin is het volgende.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Bitcoin (BTC) daggrafiek

Wat de Bitcoin koers op de daggrafiek laat zien is enorm duidelijk. Prachtige higher highs en higher lows met een duidelijke trend omhoog. Hier zien we ook mooi dat de weerstand op $61.276 gebroken is en we wederom een nieuwe higher high hebben gezet. Ondanks dat dit enorm positief is moeten we wel met het volgende rekening houden.

  • Een dagelijkse candle close boven $61.146.
  • De marktstructuur (diagonale trendlijn)
  • Een dagelijks steunniveau op $61.248-$59.275.

Wanneer we de dagelijkse close boven de genoemde prijs krijgen zetten we een higher high en kunnen we het volgende scenario schetsen. Een beweging terug naar de dagelijkse steun en vanuit daar de beweging maken richting de $66.000.

Bitcoin (BTC) koers naar $66.000 na nieuw record?

Bitcoin (BTC) 4-uursgrafiek

Op de 4 uurs grafiek zien we mooi dat de verwachting die we schetsen op de dag grafiek mooi oplijnt. Na het breken van de weerstand op $59.609 zagen we eigenlijk zijwaartse prijsactie bij de Bitcoin koers en deze zijwaartse prijsactie zal in de toekomst weer als steun gaan dienen.

Daar hebben we overeenstemming van het fibonacci level, waardoor we in die zone waarschijnlijk een positieve prijsreactie kunnen gaan zien en het scenario op de dag grafiek uit kunnen gaan zien spelen.

Bitcoin (BTC) koers naar $66.000 na nieuw record?

Conclusie

Zoals we tegenwoordig in alle analyses benoemen is de Bitcoin koers nog altijd enorm bullish en zien we dat wederom weer terug. Een nieuwe all time high met een mooi vooruitzicht als we terugkoppelen naar de daggrafiek.

Over CryptoCoinTalk

De CryptoCoinTalk Telegramgroep houdt je dagelijks op de hoogte van de koersontwikkelingen
in de markt. Wat kun je van ons verwachten? Dagelijkse (video)
marktanalyses, calls, setups en (video) educatiecontent. Vind je dit
interessant?

Klik dan op deze link om ons Telegram kanaal te joinen!

Lees meer over: