Bitcoin (BTC) Update: liquiditeit ophalen en schot in de zaak brengen

Bitcoin (BTC) Update: liquiditeit ophalen en schot in de zaak brengen

Dit is een vervolg op de analyse die we vorige week hebben geschreven. Het is op dit moment zo dat die desbetreffende analysen nog altijd actueel is. Hoe komt dat?

De markt ligt op zijn gat. In deze analyse/update ga ik met jullie kijken naar wanneer we volatiliteit kunnen verwachten en wat de scenario's zijn. Wil jij dit soort analyses op dagelijkse basis zien? Ga dan naar cryptocointalk.nl/educatiegroep.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Algemeen

We gaan het in dit stuk hebben over de liquiditeit levels die nog open staan. Het niet ophalen van die liquiditeit zorgt voor constante compressie en stagnatie in de koers.

Er komt dus ook pas weer duidelijke beweging in de koers wanneer we de liquiditeit gaan ophalen aan de bovenkant of aan de onderkant.

Bitcoin (BTC) Update: liquiditeit ophalen en schot in de zaak brengen

Maar wat nu?

Het meest voor de hand liggende dat we voor ogen hebben is het ophalen van de liquiditeit die we hebben liggen tussen de $37.515 en $36.933.

Wanneer de prijs dus eerst een beweging omlaag gaat maken en die zone ophaalt betekent dat dat de bovenzijde van liquiditeit nog open staat en dat zal fungeren als magneet.

Wat we dan kunnen gaan zien is het zetten van een higher low om vervolgens de high op $45.924 op te gaan zoeken. Alle stippellijnen die te zien zijn op de highs zullen fungeren als magneten wanneer de lows als eerste worden opgehaald.

Bitcoin (BTC) Update: liquiditeit ophalen en schot in de zaak brengen

Conclusie

Het is dus nog echt eventjes wachten tot we die beweging gaan zien. Maar gezien de compressie die nu gaande is, verwacht ik persoonlijk niet dat dit nog maanden zal duren. Vroeg of laat zullen we een break gaan krijgen. Het doel is nu om de liquiditeit op te gaan halen, zodat er eindelijk schot in de zaak komt.

Wil je meer leren over liquiditeit en het traden daar op? Ga dan naar cryptocointalk.nl/educatiegroep.

Wil je op de hoogte blijven over alle ontwikkelingen? Kom dan eens langs in onze Telegram chat, en download ook vooral onze Android Nieuws app of iOS Nieuws app!

De prijs in euro’s bij Bitvavo:

Disclaimer: dit is géén financieel advies. Cryptocurrency's zijn risicovolle assets.

Lees meer over:
Bitcoin Technische Analyse

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties