“Bitcoin heeft zwakke support bij $3.860”, XRP van Ripple in videogames?

Crypto update 21.30 uur - Bitcoin (BTC) is door het support van $3.930 gezakt en heeft nu bij $3.860 een nieuw support, maar deze is zwak. Aldus Stef den Tuinder van Altcoinbase, die een verdere daling zeer goed mogelijk acht. Hij zegt: “Het niveau 3.860 dollar is aangetikt, en daar heeft bitcoin een zwakke steun. “Bouncen” we terug naar boven, dan ligt bij 3.980 dollar weer veel weerstand om BTC naar beneden te pushen.”
Nieuws van de avond: XRP-munt van Ripple in videogames? Volgens de blockchain startup Forte is dat binnenkort het geval.

XRP in videogames?

Blockchain startup Forte is in gesprek met 40 ontwikkelaars om de cryptomunt XRP van Ripple in videogames te gaan integreren. Ripple en Forte hebben medio maart een partnership aangekondigd, waarbij Ripple een fonds van 100 miljoen dollar ter beschikking heeft gesteld.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Wakeford, medeoprichter en COO van Forte, zegt in gesprek te zijn met meer dan veertig ontwikkelaars na het bijwonen van het prestigieuze gaming event Game Developers Conference in San Francisco.

Bitcoin (BTC): "Drop incoming?"

Stef den Tuinder, analist bij traderscollectief Altcoinbase doet de volgende analyse:

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]Bitcoin is uit de trendline gebroken naar beneden toe. Het blijft zeer onzeker wat de koers gaat doen. Momenteel hebben we de 3.860 dollar aangetikt. Hier bevindt zich een zwak support, waar we ook doorheen kunnen zakken. Als we terug naar boven “bouncen”, is er rond 3.980 weer behoorlijke weerstand voor bitcoin.[/penci_blockquote]

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]Het is afwachten welke richting we opgaan. De bearflag lijkt uitgespeeld. Als we de indicator RSI erbij nemen op de 4 uur, dan zit deze onder de 30. Een indicatie dat we “oversold” zijn. [/penci_blockquote]

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passi...