Bitcoin update – Altcoinbase: “Bitcoin instapmoment rond 3.520 dollar”

In deze video bespreekt Stefan den Tuinder van Altcoinbase de koersen van Bitcoin, Litecoin en Verge, de winnaar van onze wekelijkse poll. Bijna tweederde van de stemmers ging voor Verge (XVG). Maar eerst gaat Stef in op Bitcoin en Litecoin. Wat kunnen we daarvan verwachten? Stef zegt onder meer over bitcoin: "Bitcoin komt op een niveau van 3.480 dollar (op de Bitmex exchange, redactie) op een interessant niveau voor een 'long' positie. Op een andere exchange is dat prijsniveau iets hoger, rond de 3.513 tot 3.520 dollar. Een stop-loss kan rond de 3.467 dollar."

Als tweede bespreekt hij Litecoin (LTC), een cryptomunt die afgelopen week al ruim 26% is gestegen. Hij zegt: "Rond 38 dollar (op de Binance exchange, redactie) krijgt LTC een interessant niveau om in te stappen, ook met de halving van Litecoin in augustus dit jaar in het achterhoofd. Dat is dichterbij dan je denkt."

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Over de ontwikkeling van Verge (XVG) is Stef behoorlijk positief. Bekend zijn uiteraard de partnerships met de pornosites Pornhub en Brazzers, en ook de community is nog zeer actief met onder meer 300 duizend volgers op Twitter. Hij zegt: "Ik heb in oktober 2017 Verge gehad en ben rond de 14 a 15 dollarcent uitgestapt. De koers ligt toch wel bijna op de bodem. Ik vind de bodem rond de halve dollarcent liggen."

Bitcoin, Litecoin en Verge update

Interview met Altcoinbase

Over Altcoinbase

Altcoinbase bestaat uit Stef, Mike, Jaap en Eef en samen met de snel groeiende community, zijn zij hét all-round trading platform van Nederland. Altcoinbase levert nagenoeg alle facetten van cryptocurrency onder 1 dak! Of het nu gaat om (online en live) trading cursussen voor beginners en gevorderden, mining, crypto factchecken of hulp bij het opzetten van masternodes, alles kan en gebeurd bij Altcoinbase. Maar de core business is en blijft traden en dan met name van Bitcoins en Altcoins en leverage trading op Bitmex.

Valentijnsdag-actie

Mail nu naar [email protected] en krijg 14% korting op een cursus naar keuze!
* Handelen in Bitcoins en Altcoins (van 49,95 voor 40,00)
* Cursus Daytraden (van 129,95 voor 111,75)
Alleen geldig op 14-02-2019

[penci_button link="https://www.facebook.com/groups/cryptocurrencygroep/" icon="" icon_position="left" size="small" target="_blank"]Facebook Altcoinbase[/penci_button]

[penci_button link="https://t.me/AltcoinbaseChat" icon="" icon_position="left" size="small" target="_blank"]Altcoinbase Altcoinbase[/penci_button]

[penci_button link="https://www.youtube.com/channel/UCG6vgK0ttvr8kfSeIplJl0g" icon="" icon_position="left" size="small" target="_blank"]Youtube Altcoinbase[/penci_button]

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten is zéér risicovol en geschiedt op eigen risico.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...