Bitcoin (BTC) breekt door grens van $11.000, hoe staat de koers ervoor?

Bitcoin (BTC) breekt door grens van $11.000, hoe staat de koers ervoor?

Bitcoin breekt vandaag door de stevige weerstand bij $11.000! Wat vertellen de grafieken? We bespreken de mogelijke scenario's. Op het moment van schrijven hanteert Bitcoin een prijs van zo'n $11.080

Bitcoin lange termijn

Bitcoin is opwaarts uit zijn driehoek gebroken! Dat betekent dat wij op dit moment een helder beeld hebben van waar Bitcoin de aankomende week(en) heen kan gaan.

Ook vormt Bitcoin op het 3 daagse tijdframe een hidden bullish divergentie, waarvan wij nu wel kunnen zeggen dat deze zich kan gaan uitspelen. Als we kijken net het groter tijdframe zou de eind target voor deze run kunnen liggen op $12.000.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Ook de STOCH indicator wijst keurig omhoog op het 3 daagse tijdframe wat ook een sterk en positief signaal is voor de bulls. Al met al, na de uitbraak uit de driehoek begint het er weer wat positief uit te zien op het groter tijdframe.

Bitcoin (BTC) breekt door grens van $11.000, hoe staat de koers ervoor?

Bitcoin daggrafiek

Op de daggrafiek is nog beter te zien hoe BTC uit zijn driehoek is gebroken. De STOCH indicator en de RSI wijzen keurig omhoog en er is veel kracht uit te prijsactie te halen.

Op basis van de symmetrische driehoek kunnen wij als (voorlopig) eind target de $11.800 hanteren. Echter wil ik al wel meegeven dat wij bij de $11.400 voorzichtig moeten worden.

Tot die tijd, zolang wij boven de $10.750 blijven is er voor mij geen reden om bearish te zijn en kunnen wij dus vanaf hier nog enkele procenten zonder problemen verder stijgen

Op het kleiner tijdframe (de 4 uur grafiek) laat ik zien waarom de $11.400 ook al een mogelijke eind target zou kunnen zijn.


Support levels

Resistance levels

Bitcoin dit weeken

Bitcoin kan nog wel eens gek gaan doen in het weekend maar voor nu ziet het er gunstig uit! Bij mij is het sentiment (short-term) geswitcht. Het is ook zeker nog mogelijk om eerst nog even de $11.200 op te zoeken, maar daarna is de kans op een kleine daling richting de $10.850-$10.950 zone relatief groot.

Dit is voor mij een mooie en een nieuwe kans om weer te kijken naar een long positie, die ons vervolgens kan brengen naar de $11.400 of misschien zelfs de $11.900 zone.

Al met al ziet het er goed uit, maar zoals eerder aangegeven moeten we wel voorzichtig worden bij de zware weerstand zone tussen de $11.400-$11.500.

Bitcoin (BTC) breekt door grens van $11.000, hoe staat de koers ervoor?

Het Crypto Huis
Het Crypto Huis biedt op dit moment de een nieuw soort cursus aan, Namelijk de Cryptocurrency Trading School! De Cryptocurrency Trading School is meer dan alleen een cursus. Het betreft namelijk een 8 weken durend lesprogramma die plaatsvindt in een digitaal klaslokaal. De klasjes waarin de lessen worden gevolgd bestaan uit maximaal 12 studenten die samen de 8 wekelijkse cursus volgen.

De lessen zijn (onder voorbehoud) op donderdag van 19:15 tot en met 20:30 met nog een half uur uitloop om extra vragen te stellen. Ook is er tijd voor persoonlijke aandacht! Door het delen van je scherm kan de cursusleider met je meekijken en kunnen jullie samen nog eens de stof bespreken.
Meer weten? Ga naar www.hetcryptohuis.nl

Bitcoin prijs in euro's:

Lees meer over:
Bitcoin Technische Analyse

De bitcoin prijs in euro's:

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties