“Bitcoin wordt continue omlaag gedrukt”, update Monero geslaagd

Crypto update 10.45 uur - Bitcoin (BTC) handelt nu voor 3.888 dollar, 80% lager dan de all-time high. De grootste cryptomunt ondervindt tussen 3.900 en 4.000 dollar zeer sterke weerstand. Bij het niveau 4.000 dollar staan circa 70 miljoen shortorders te wachten om bitcoin omlaag te drukken, aldus Stefan den Tuinder van Altcoinbase. De borden van marktvorser OnchainFX staan veelal op rood. De weinige stijgers zijn opvallend genoeg Stellar en NEM.

Monero update geslaagd

Monero heeft op 9 maart een geplande protocol-upgrade geslaagd afgerond. Het proof-of-work algoritme (CryptoNight-R) van de privacycoin wordt aangepast: een verbeterde ASIC-minerweerstand, een robuuster netwerk tegen externe aanvallen, en verbeterde privacy van de transacties. Miners worden geadviseerd hun hardware te upgraden.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

"Bitcoin continue omlaag gedrukt"

De afgelopen 24 uur is er voor 10 miljard dollar in BTC gehandeld, terwijl de huidige marktwaarde 68 miljard dollar is. Wat kunnen we van de koers verwachten? Analist Stefan den Tuinder van Altcoinbase zegt:
[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]Bitcoin ervaart sterke weerstand en wordt continu omlaag gedrukt door bears. Op cryptobeurs BitMex zag ik circa 70 miljoen shortorders openstaan bij het niveau 4.000 dollar. In onze ogen ligt de support nu bij 3.800 dollar. Maar de koers kan scherper dalen richting 3.600 / 3.500. De altcoins dippen omdat er ook winst wordt genomen.[/penci_blockquote]

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Cryptonieuws

Bekijk de update van Prem!

O.a. Basic Attention Token betaalt gebruikers BAT-tokens voor accepteren advertenties in Brave browser.

Interview Sharepack

Wessel Simons was één van de sprekers tijdens een lancering van de Nederlandse vestiging van Priority Token, een ICO -en STO-adviseur. We spraken na afloop met Sharepack, een interessante case.

[penci_related_posts dis_pview="yes" dis_pdate="yes" title="" background="" border="" thumbright="no" number="4" style="grid" align="none" withids="" displayby="cat" orderby="rand"]

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...