ICO Solve.Care draait prijskoppeling CAN-token en ethereum terug na storm van kritiek + VIDEO-INTERVIEW met Frederiken van Hilten (Solve.Care)

De ICO van Solve.Care, dat met een blockchainoplossing voor de gezondheidszorg komt, kwam onlangs in het nieuws. De tokens voor de crowdsale werden vastgezet op een vaste prijs van 6.000 CAN tokens voor één ethereum en 120.000 CAN tokens voor één bitcoin. Na een storm van kritiek heeft Solve.Care dit besluit teruggedraaid.

‘Fixed’ Prijskoppeling CAN en ETH

In een email naar haar community zegt Solve.Care:

U hebt allemaal gehoord over de ‘fixed’ prijs van 6.000 CAN tokens voor één ETH die we eerder deze week hebben aangekondigd. Dit bleek een controversieel besluit. Ons doel was om een eerlijke kans te creëren voor alle investeerders, rekening houdend met de huidige dalende marktomstandigheden en andere marktaanbiedingen. We hebben de prijs ook lager gezet dan de presale prijs, waarmee we juist dachten onze community en ons project ten positieve tegemoet te komen.

Onze gemeenschap was het daar duidelijk niet mee eens, vandaar dat we veranderingen doorvoeren:

  • Geen fixed-prijskoppeling met ETH meer. Nu wordt CAN weer geprijsd op tien dollarcent. Wijziging is dinsdag 10 april 2018 om 10.00 uur PST/8PM EET van kracht.
  • De voorwaarden voor de kopers die tijdens de ‘fixed’-prijsfase hebben gekocht, blijven gelden
  • 10 miljoen bonustokens worden verdeeld onder de kopers van de pre-sales. Deze worden automatisch op uw wallet gestort.
  • De tokensale loopt 30 april 2018 af. Overbodige tokens worden ‘verbrand’.

Interview Solve.Care

Een aantal maanden geleden heeft Jan Robert Schutte, ceo en medeoprichter van CryptoAcademy Frederiken van Hilten (PR) van Solve.Care geinterviewd. Bijgaand een korte interview.

 

Inschrijven nieuwsbriefDisclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!