Nieuws » ICO Solve.Care draait prijskoppeling CAN-token en ethereum terug na storm van kritiek + VIDEO-INTERVIEW met Frederiken van Hilten (Solve.Care)

ICO Solve.Care draait prijskoppeling CAN-token en ethereum terug na storm van kritiek + VIDEO-INTERVIEW met Frederiken van Hilten (Solve.Care)

De ICO van Solve.Care, dat met een blockchainoplossing voor de gezondheidszorg komt, kwam onlangs in het nieuws. De tokens voor de crowdsale werden vastgezet op een vaste prijs van 6.000 CAN tokens voor één ethereum en 120.000 CAN tokens voor één bitcoin. Na een storm van kritiek heeft Solve.Care dit besluit teruggedraaid.

‘Fixed’ Prijskoppeling CAN en ETH

In een email naar haar community zegt Solve.Care:

U hebt allemaal gehoord over de ‘fixed’ prijs van 6.000 CAN tokens voor één ETH die we eerder deze week hebben aangekondigd. Dit bleek een controversieel besluit. Ons doel was om een eerlijke kans te creëren voor alle investeerders, rekening houdend met de huidige dalende marktomstandigheden en andere marktaanbiedingen. We hebben de prijs ook lager gezet dan de presale prijs, waarmee we juist dachten onze community en ons project ten positieve tegemoet te komen.

Onze gemeenschap was het daar duidelijk niet mee eens, vandaar dat we veranderingen doorvoeren:

  • Geen fixed-prijskoppeling met ETH meer. Nu wordt CAN weer geprijsd op tien dollarcent. Wijziging is dinsdag 10 april 2018 om 10.00 uur PST/8PM EET van kracht.
  • De voorwaarden voor de kopers die tijdens de ‘fixed’-prijsfase hebben gekocht, blijven gelden
  • 10 miljoen bonustokens worden verdeeld onder de kopers van de pre-sales. Deze worden automatisch op uw wallet gestort.
  • De tokensale loopt 30 april 2018 af. Overbodige tokens worden ‘verbrand’.

Interview Solve.Care

Een aantal maanden geleden heeft Jan Robert Schutte, ceo en medeoprichter van CryptoAcademy Frederiken van Hilten (PR) van Solve.Care geinterviewd. Bijgaand een korte interview.

 

Inschrijven nieuwsbriefMeepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

SEC geeft Blockstack groen licht voor verkoop cryptomunt Stacks

Wessel Simons

Sociaal netwerk Kik aangeklaagd door SEC voor ICO van $100 miljoen

Job Nijsen

SEC handhaaft flexibel beleid tegenover ICO’s en startups met tokens

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder